Flipin
Magnusson
Perssons
Tandläkare huldt
entreprenadställningar
Lindfors

Företagarförening

Published on december 30th, 2016 | by admin

0

VFF Årskrönika

Ett på många sätt innehållsrikt år, 2016 går nu mot sitt slut,

Det började med att VFF styrelsen utsåg en ny ordförande och nya ledamöter. Om Ni är intresserade av att se hur styrelsen är sammansatt gå in på:
http://www.veberodff.se/om-foreningen/

En av styrelsens första arbetsuppgifter var att framställa en ny hemsida och nya broschyrer. Under året har det hållits några givande nätverksträffar, som fört till att företag i byn bättre känner till varann vilket lett till nya samarbeten. Mycket arbete har lagts ner på planering och genomförande av både vårmarknaden och julskyltningen, så att detta har kunnat ske även detta år.

Väldigt glädjande är att nya företag och även befintliga företag, vilka antingen bytt ägare eller valt att flytta hit från annan ort, har valt att öppna eller flytta till Veberöd, bland annat:
Almasoft, Apoteket, Freak Sushi, Sandå Måleri, JTF Markentreprenad, Hovslagerishopen, Veberöds Däck, Vasaholms Trädgård.
VFF hälsar er alla hjärtligt välkomna och vi tackar er för att ni valde just Veberöd.
Glädjande är även att vi redan nu vet att nya företag kommer att etableras i Veberöd under det kommande året 2017.

Under det gångna året har olika media publicerat flera artiklar för att lyfta fram Veberöd, vilket bidragit till mycket stor uppmärksamhet för Veberöds andan där samarbete över gränser ligger i fokus.

Internt har samarbetet i byn stärkts framförallt genom bildandet av Veberödsgruppen. Det är en platt organisation, som sammankallar befintliga aktörer i olika sakfrågor för att effektiv kunna driva frågor. Här ingår Byarådet med medborgarfrågor för de som bor i byn. Föreningsalliansen som driver frågor som berör föreningslivet. Medborgarkontoret och svarar för kontakten med kommunen. Polisen vad gäller ordningsjuridiska frågor. VFF frågor som berör näringslivet. Samt veberod.nu som är en kommunikations- och informationsplattform som gör att Veberöd har tillgång till ett språkrör för allt som berör byn. Under året har det varit möten med bland annat näringslivsenheten, stadsbyggnadskontoret och skolan.

Nästa år börja vi med att utse Årets Företag 2016. Just nu pågår nomineringen för fullt, där alla kan utse sin kandidat med en motivering. I början av januari sammanställs alla som blivit nominerat och omröstningen kan börja. Så lägg din nominering på vem du tycker ska bli årets företag nu.
info@veberodff.se
VFF vill rikta ett stort tack för allt engagemang och driv som denna enastående by har.

Ett gott nytt framgångsrikt 2017 önskar jag er alla
Lena Staffansson
Ordförande i Företagarföreningen
www.veberodff.se

smarta


About the AuthorLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back to Top ↑
 • juli

  Inga event

 • Olsbring
 • Adderat
 • Capio Novakliniken
 • Almasoft
  Sparbanken Skåne
  Veberöds församling
  sotarna
 • Gilla oss gärna :)

 • This error message is only visible to WordPress admins

  Error: No posts found.

  Make sure this account has posts available on instagram.com.

 • Populära inlägg och sidor

 • Våra gillare :)


https://gotporn.cc/