Flipin
Magnusson
Perssons
Tandläkare huldt
entreprenadställningar
Lindfors

Friluftsfrämjandet

friluftsfr3

Välkommen ut tillsammans med oss!

Friluftsfrämjandet är Sveriges största friluftsorganisation med ca 82 000 medlemmar. Våra tusentals ideella ledare guidar varje år barn och vuxna ut på små och stora äventyr.

Vårt fokus ända sedan år 1892 när allt startade är att uppleva friluftsliv med hjälp av glädje, kunskap och säkerhet. Genom våra lokalavdelningar kan vi erbjuda Sveriges bredaste utbud av friluftsaktiviteter. Här finns något för alla åldrar, alla intressen och allas förutsättningar. Våra hjärtefrågor är att värna om att få fler att njuta av friluftslivet på ett hållbart sätt och vi jobbar för att ge bra förutsättningar för friluftsliv, nu och framåt.

Vi guidar dig mot äventyr

Vi har några av Sveriges bästa, kunniga och engagerade ledare. De kan guida dig vad gäller friluftsliv, allemansrätt, teknik, säkerhet och mycket mer. Friluftsfrämjandet är mest känt för vår högkvalitativa skidlärarutbildning och för vår uppskattade barnverksamheten med bland annat Skogsmulle och I Ur och Skur. Vi har också många lokala skidskolor, som tillsammans utgör Sveriges största skidskola. Men här finns också mängder av långfärdsskridskoåkare, paddlare, klättrare och vandrare. Cykling, geocaching, snöskor och stavgång är andra populära aktiviteter. Många av Friluftsfrämjandets lokalavdelningar arrangerar också resor, både till svenska resmål och till naturupplevelser längre bort.

 

Besök gärna vår hemsida


Back to Top ↑
 • Våra föreningar

 • Veberöds företagarförening
  Veberöds handbollsklubb
  Veberöds handbollsklubb
  vaif
  Scouterna
  Friluftsfrämjandet
  Lions Romeleåsen
  Veberöds Kultuföreningt
  SPF
  Veberöds gymnastikf
  Byarådet
  friskisosvettis
  innebandy
  Saramba
  PRO
  Skytte
  Romele golfklubb
  Tennisklubb
  Nattvandring
  ugglarp
  Sweden Starlight
  Lottakåren
  AA

https://gotporn.cc/