Veberöds Kakelkompani
Lindfors
Toyota Sydost
Bilbengtsson

SARAMBA

SARAMBA – Toning & dans ihop med mig!

Sommaren 2020 är här.

Måndagar:
29/6 6/7 13/7 20/7 27/7

Vid regn på onsdagar: zoom

När: 19:00 ca 1 timme + valfritt med stretching
Var: multiarenan på Svaleboskolan

För vem: alla som gillar att röra på sig till musik

Pris: 45 kr per pass/betalas på plats via swish

Anmälan: det går bra att kontakta mig via pm för att säkra sin plats. Annars är det först till kvarn som gäller. Pga Corona måste vi hålla oss till ett begränsat antal (befintliga deltagare har förtur)🙏🏽

Arrangör: Medborgarskolan

Mer:
Nu erbjuds du i Veberöd med omnejd dans (enklare koreografier) och stärkande övningar för hela kroppen, för ökad vardagshälsa. Vi är utomhus. Vi håller avstånd och tränar endast helt symtomfria #coronasafe.

Så lite som 30 minuter om dagen med pulshöjande aktivitet stärker din hälsa och ökar välbefinnandet i ditt liv. Vi jobbar inte med ”beach 2020” , eller andra skönhetsideal, utan fokuserar må gott som dom vi är.

I en artikel från Karolinska institutet skriver
Mai-Lis Hellenius, professor,
att aktiviteten ska vara så pass intensiv att man blir lätt andfådd och får lite svårt att prata samtidigt. Det är denna nivå som ger en effekt på allmänkonditionen och det allmänna välbefinnandet. Aktiviteten bör helst utföras i sammanhängande. SARAMBA uppfyller det med med råge! Det blir svettfest och härlig energi. Kom!

Forskning visar också att kravlös dansträning under en regelbunden period kan få dig att må bättre, ha mindre ont i huvudet och slippa magont. När du dansar flyttas ditt fokus från tankar till upplevelsen. Från utsidan till insidan. SARAMBA blir en fristad från vardagens stress. Vårt gäng är en unik grupp. Vi peppar varandra. Vi jobbar utifrån våra egna förutsättningar.

När är det rätt tid att börja med en aktivitet? Många säger på ”måndag börjar mitt nya liv”. Vilken tur! att SARAMABA är just måndagar. Få en skön balans i sommaren, hälsan och semestern.

Välkommen!
Sara
Licensierad instruktör inom flera dans och träningsstilar samt mental träning.

Kontakt Sara: 072-1424666

Övriga upplysningar: HÄR

 


Back to Top ↑
 • november

  28nov10:00Melodikrysset

 • Kompas
 • Elmyra
 • Björnstorps snickeri
 • Empoli
  Actic2
  Wendelford
  Mias ide o atelje
 • Gilla oss gärna :)

 • Magic sunset on the veranda..! 🙏🏻 Vi har haft årets första BBQ Pick & Choose till underbara toner av angiealmmusic! Nu är det sommar på riktigt!
  #summerloving #thelodgeresort #lifelessordinary #sunset #skåne #romeleåsen #veberodnu #visitlund
  ...

  298 5

  Spanaren har fått korn på nåt... #veberöd #veberodnu ...

  34 3

  Daniel stod för pumpa designen i år med barnens önskemål 😂🙈🎃 dannefrid min lilla skapelse är stackaren som skriker bredvid... #pumpa #halloween #pumpkin #scarry #veberodnu ...

  15 6

  I Veberöd går ankorna på övergångsstället #veberodnu #väluppfostrade #säkerhetenframförallt ...

  43 1

  Vilket fantastiskt väder. Det får ju till och med denna soffpotatisen att ta en promenad ☀️
  #spring #springfeeling #vår #veberodnu
  ...

  167 4

  En stund i kyrkan ikväll med mina tjejer. Först var det gudstjänst för de minsta och efter blev det fredagstacos på kyrkbacken. Eller Jesustacos som svärsonen kallar det 🙈. Det var så himla mysigt! Jag mår bra i kyrkan och älskar samhörigheten som finns där. Hur är din relation till kyrkan?
  #veberöd #veberodnu #svenskakyrkan
  ...

  204 15
 • Populära inlägg och sidor

 • Våra gillare :)


https://gotporn.cc/