Toyota Sydost
Bilbengtsson
Veberöds Kakelkompani
Lindfors

Dansgalan

Published on februari 23rd, 2019 | by admin

0

Veberöds Dansgala 2019!

Jaaaaa! Nu är det snart dags för Veberöds Dansgala igen!!!

Det är vännerna Daniele Cammaroto och Stanly Lindgren som driver det framgångsrika Harrys i Lund som i år går in och kommer att driva dansgalan ihop med Vaif. Harrys har gott renommé och många år i branschen och vet vad kunderna vill ha och kan leverera. För Stanly och och Daniele är det väldigt viktigt med en varm och personlig service och ett brett utbud. Att man kan samarbeta med Vaif och på detta sätt vara med och stötta en lokal idrottsförening är något som ligger dem varmt om hjärtat. Vi har en långsiktighet och vill tillsammans utveckla Veberöds Dansgala till något riktigt riktigt bra! 

I år är det extra spännande med flera nyheter och nya artister… för vad säger ni om detta?

Uppvärmningsfest redan den 17:e maj med Drängarna, Björn Rosenström och Soundtrip! Uppföljt veckan därpå den 24:e maj och med Patrik Isaksson, Hasse Andersson med Kvinnaböske Band och Prebens pågar! Dansgalan avslutas på lördagen den 25:e maj i stor stil med Arvingarna, Charlotte Perrelli och Magnus Carlsson!! En grupp artister som borde dra långväga gäster! För att lyxa till det ytterligare så kommer Lasse och Emil Sigfridsson (grundaren av Lasse Stefanz) att köra en dinnershow under lördagen.

Så klart är det inte bara dans och underhållning utan även mat och dryck som kommer att serveras. Harrys och deras kockar kommer att bjuda på en grillbuffé på lördagen och alla dagarna har man även tillgång till en meny. Och så klart står barerna öppna med stort utbud.

Vaif och Harrys har i år även valt att satsa på transporter. Dels i form av röda engelska dubbeldäckare som kommer att köra från Harrys i Lund samt bra avtal med flera taxibolag.

 

Varmt välkomna till en ny dansgala!!

Se även på Veberöds Dansgalas egen nya hemsida HÄR

Mer detaljerat program HÄR

 

Vill ni köpa biljetter och vill stötta VAIF, så är din biljettsida HÄR!

 

/ Jan Malmgren 

 

 

Maten på lördagen den 25:e maj!

 

Menyn alla dagar:

bege
smarta


About the AuthorLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back to Top ↑
 • april

  23apr00:00- 23:00Jazz

  25apr10:00- 12:30Skrylleloppet

  26apr16:00Event avbrutetKonsert Norra Ugglarp

 • Färgcenter
 • Ica
 • Björkhaga plantskola
 • Sparbanken Skåne
  Herex
  Solar Plexus
  Wendelford
 • Gilla oss gärna :)

 • Nu är bloggen uppdaterad med vår utflykt från igår 💖🙏 Länk i profilen ⬆️ #bloggse #körsbärsdalen #veberodnu #familjeutflykt #smultronställe #smultronställeiskåne #skåne #visitskane #veberöd #millimys ...

  51 2

  Nu är mitt liv över... Let's be a soccermom #soccer #soccermom #veberodnu veberodnu ...

  112 6

  Dansen går ju bra..... #fiskedamm förstör allt :) Mira undrar vad en mangel är.... #veberöd veberodnu #veberodnu ...

  98 2

  Körsbärsdalen 2019 🤩 om mindre än tre månader är vi där igen... Mitt i våren! 🌺💗 Det känns bättre att ha något bildligt att de fram emot.
  .
  .
  Vi har ju cykelavstånd till denna fantastiska plats på jorden! I fjol cyklade vi dit med picknick en eftermiddag mitt under körsbärsblomningen! Det får bli en plan för 2020 också! Eller hur tommystromberg76 ❤️
  #millimys #körsbärsdalen #körsbärsdalen2019 #vårkänslor #picknick #visitskane #veberodnu #bokblogg #bokbloggare
  ...

  110 6

  En stund i kyrkan ikväll med mina tjejer. Först var det gudstjänst för de minsta och efter blev det fredagstacos på kyrkbacken. Eller Jesustacos som svärsonen kallar det 🙈. Det var så himla mysigt! Jag mår bra i kyrkan och älskar samhörigheten som finns där. Hur är din relation till kyrkan?
  #veberöd #veberodnu #svenskakyrkan
  ...

  205 15

  Vilket fantastiskt väder. Det får ju till och med denna soffpotatisen att ta en promenad ☀️
  #spring #springfeeling #vår #veberodnu
  ...

  168 4

  Åhhh jag är så peppad! Jag fick frågan från vårt Bibliotek i Veberöd om jag ville komma & prata Feelgood - boktips! Såklart jag ville! På facebook kan du rösta på deras sida om det passar bäst en vardagskväll eller en lördagseftermiddag 🤩📚
  #feelgood #feelgoodfrossa #feelgoodfrossamedmillimys #veberodnu #millimys #boktips #älskaböcker #vårläsning #bokblogg #bokbloggare #lästips #boknörd
  ...

  103 27
 • Populära inlägg & sidor

 • Våra gillare :)


https://gotporn.cc/