Lindfors
Toyota Sydost
Veberöds Kakelkompani
Bilbengtsson

Dansgalan

Published on februari 23rd, 2019 | by admin

0

Veberöds Dansgala 2019!

Jaaaaa! Nu är det snart dags för Veberöds Dansgala igen!!!

Det är vännerna Daniele Cammaroto och Stanly Lindgren som driver det framgångsrika Harrys i Lund som i år går in och kommer att driva dansgalan ihop med Vaif. Harrys har gott renommé och många år i branschen och vet vad kunderna vill ha och kan leverera. För Stanly och och Daniele är det väldigt viktigt med en varm och personlig service och ett brett utbud. Att man kan samarbeta med Vaif och på detta sätt vara med och stötta en lokal idrottsförening är något som ligger dem varmt om hjärtat. Vi har en långsiktighet och vill tillsammans utveckla Veberöds Dansgala till något riktigt riktigt bra! 

I år är det extra spännande med flera nyheter och nya artister… för vad säger ni om detta?

Uppvärmningsfest redan den 17:e maj med Drängarna, Björn Rosenström och Soundtrip! Uppföljt veckan därpå den 24:e maj och med Patrik Isaksson, Hasse Andersson med Kvinnaböske Band och Prebens pågar! Dansgalan avslutas på lördagen den 25:e maj i stor stil med Arvingarna, Charlotte Perrelli och Magnus Carlsson!! En grupp artister som borde dra långväga gäster! För att lyxa till det ytterligare så kommer Lasse och Emil Sigfridsson (grundaren av Lasse Stefanz) att köra en dinnershow under lördagen.

Så klart är det inte bara dans och underhållning utan även mat och dryck som kommer att serveras. Harrys och deras kockar kommer att bjuda på en grillbuffé på lördagen och alla dagarna har man även tillgång till en meny. Och så klart står barerna öppna med stort utbud.

Vaif och Harrys har i år även valt att satsa på transporter. Dels i form av röda engelska dubbeldäckare som kommer att köra från Harrys i Lund samt bra avtal med flera taxibolag.

 

Varmt välkomna till en ny dansgala!!

Se även på Veberöds Dansgalas egen nya hemsida HÄR

Mer detaljerat program HÄR

 

Vill ni köpa biljetter och vill stötta VAIF, så är din biljettsida HÄR!

 

/ Jan Malmgren 

 

 

Maten på lördagen den 25:e maj!

 

Menyn alla dagar:

bege
smarta


About the AuthorLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back to Top ↑
 • september

  24sep00:00- 20:00Alf Evergreen Band / Swing, Jazz

 • Fastighetsbyrån
 • Ica
 • qvist
 • Köksland
  Almasoft
  Sparbanken Skåne
  Humlamaden Rehab
 • Gilla oss gärna :)

 • Helgens blomning i #körsbärsdalen 🌸❤️ #veberodnu ...

  66 2

  We’re hiring!
  Vi är inne i en expansiv fas och söker nu en Food & beverage manager! Är du eller någon du känner precis den vi letar efter? Tagga då henne eller honom (eller dig själv) här eller på vårt Facebook inlägg. Leder ditt tips till en anställning vinner du en gift voucher för två till vårt Summer Loving paket, värde 2990 kr. 🙌 PS, är ni flera som taggat samma person lottar vi vinnaren. Läs mer om tjänsten i länken i vår profil. Ready, set, TAG! ⭐️🍽⛰
  .
  .
  .
  #ajoblessordinary #thelodgeresort #167meteröverhavet #veberodnu #visitlund #visitskane
  ...

  157 2

  Psst! Du vet väl att du kan komma förbi på en fika, lyxa till det med en av våra nya smårätter från lounge menyn eller kanske bara beställa något svalkande i glaset! Verandan har öppet varje dag från 11:30-17 (ej drop in på söndagar 12-14 då vi serverar Sunday Brunch). Välkommen upp till oss och en stunds ”Life Less Ordinary” ☀️⛰🥂 #167meteröverhavet #thelodgeresort #lifelessordinary #lovelund #veberodnu ...

  141 1

  Happiness is yellow, white & blue 💛🌤💙🙌 #rapefield #romeleåsen #lifelessordinary #thelodgeresort #visitsweden #visitskåne #veberodnu #visitlund #lovelund #hejlantliv ...

  249 2

  Livet på landet☀️#körsbärsdalen #lantliv#dörröd #sommarlov2019#veberodnu#lundskommun ...

  37 2

  Vilket fantastiskt väder. Det får ju till och med denna soffpotatisen att ta en promenad ☀️
  #spring #springfeeling #vår #veberodnu
  ...

  167 4

  En stund i kyrkan ikväll med mina tjejer. Först var det gudstjänst för de minsta och efter blev det fredagstacos på kyrkbacken. Eller Jesustacos som svärsonen kallar det 🙈. Det var så himla mysigt! Jag mår bra i kyrkan och älskar samhörigheten som finns där. Hur är din relation till kyrkan?
  #veberöd #veberodnu #svenskakyrkan
  ...

  204 15
 • Populära inlägg och sidor

 • Våra gillare :)


https://gotporn.cc/