Toyota Sydost
Bilbengtsson
Lindfors
Veberöds Kakelkompani

Föreningar

Published on augusti 20th, 2017 | by admin

0

Föreningarnas dag

Gårdagen blev en succé. Redan från det att klockan slagit tolv började besökarantalet inne på Veberödsbadet att öka drastiskt. Långt innan dess fanns dessutom våra fantastiska föreningar här i byn på plats för att sätta upp redskap och utrustning och på gräsplanen utanför plockades loppisen fram. Det är andra året i rad vi med hjälp av våra föreningar kunnat organisera Föreningarnas dag, som i år tycktes slå rekord i både antal besökare men också aktiva föreningar!

Föreningsdagen arrangeras av föreningarna här i byn som under några timmar ställde ut, ordnade tävlingar och prova-på aktiviteter. På så sätt kunde du få en enkel insikt i vad Veberöd har att erbjuda, samtidigt som du kan vara med och tävla om fina priser ifrån föreningarna. Alla som besökte badet under dagen var välkomna att ta en tävlingsblankett, med en tabell över föreningarna som finns på plats. Under dagen fick man sedan gå runt till de olika föreningarna och prova på de olika sporterna och aktiviteterna. Efter att uppgiften var avklarad fick du ett litet klistermärke av respektive förening. När tabellen på din tävlingsblankett var fylld lämnade du in den och blev automatiskt med i lotteriet av priser. Till exempel kunde du nå nya höjder med UASyd, smaka på hälsokost hos Veberöds Hälsobutik, prova på mountainbike med friluftsfrämjandet, öva ditt sikte hos skytteföreningen och mycket, mycket mer. Andra föreningar som var på plats var tennisklubben, VHK, VAIF, VB97, scouterna, Korpen, badmintonföreningen, Saramba & Zumba med stöd från Värpinge IF, Byarådet, VGF och SPF Seniorerna. Som vanligt var Eva Jönsson med som oumbärlig planerare och Nils Åke Stålring som Speaker mm. Utöver det fanns det bland annat också en stor uppblåsbar rutschkana ner i den stora poolen, till förtjänst av våra annonsörer här på veberod.nu. Dessutom spelade vi bra musik hela dagen på ljudanläggningen som Tommy strömberg fixat! 

Dagen bjöd på skratt och nya upplevelser. Vi på veberod.nu var på plats under hela dagen och fick möjlighet att prata mycket både med er föreningar, men också med många privatpersoner och företag. Jag själv stod ett tag placerad vid rutschkanan och hade många intressanta konversationer medan det köades för att få klättras upp. Jag fick höra om rekord på backstaplingen hos scouterna, hur en annan träffade alla fem tavlor med luftgeväret och hur långt man kunde se över badet när man klättrade hos UASyd. Vad säger ni, ska vi köra på igen till nästa år?! 

/Linn 

bege
smarta


About the AuthorLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back to Top ↑
 • mars

  Inga event

 • Landäng
 • Adderat
 • qvist
 • Handelsbanken
  Köksland
  Hairdo
  Wendelford
 • Gilla oss gärna :)

 • Spanaren har fått korn på nåt... #veberöd #veberodnu ...

  34 3

  En stund i kyrkan ikväll med mina tjejer. Först var det gudstjänst för de minsta och efter blev det fredagstacos på kyrkbacken. Eller Jesustacos som svärsonen kallar det 🙈. Det var så himla mysigt! Jag mår bra i kyrkan och älskar samhörigheten som finns där. Hur är din relation till kyrkan?
  #veberöd #veberodnu #svenskakyrkan
  ...

  204 15

  Relax and recharge 🌺
  .
  .
  #lifelessordinary #thelodgeresort #honulelespa #visitlund #visitskane #visitsweden #spa #veberöd #veberodnu
  ...

  725 13

  Friday evening view 🥰💆🏻‍♀️ my sacred place 🙏🏻❤️🕉☯️ ...

  40 3

  The cold weather continues ☀️❄️ Do you have a favorite place for winter walks in Lund?

  📷 veberodnu

  #visitlund #lovelund #veberöd #veberodnu #winter #winterwalks #sunnyday #february #visitskane #visitsweden #swedishmoments
  ...

  320 1

  Säg Ja!
  Ja till nybilsbonus, 3 års fri service och vinterhjul när du köpet en ny Renault. Och självklart ingår 5 års garanti.
  #sjöbo #simrishamn #bilbengtsson #handlaiystad #veberodnu #veberöd #ystad
  ...

  11 0
 • Populära inlägg och sidor

 • Våra gillare :)


https://gotporn.cc/