Lindfors
Toyota Sydost
Veberöds Kakelkompani
Bilbengtsson

Föreningar

Published on april 23rd, 2018 | by admin

0

Äventyrsvecka!

Är du nyfiken på äventyr i naturen?

Vill du starta sommarlovet med naturäventyr som paddling, MTB och annat kul? Kom med på Äventyrsvecka 18–21 juni 2018!

Under sommarlovets första dagar arrangerar Friluftsfrämjandet Veberöd en Äventyrsvecka med dagkollo i trakten runt Veberöd.
Vem kan delta? Barn födda 2005–2008. Max 25 deltagare. Först till kvarn!
Vad ska vi hitta på? Varje dag under Äventyrsveckan finns det nya aktiviteter att prova på. Vi ska förstås hinna leka och lära känna varandra, pyssla, laga mat och baka på stormkök och över öppen eld, men också ut på äventyr med cross-country mountainbike, paddla på Krankesjön, och göra spännande upptäcktsfärder i naturen. Varje dag lagar vi gemensamt lunch och mellanmål. Nytt för i år är övernattning för alla som vill mellan onsdagen och torsdagen!

När? Måndagen den 18 juni – torsdagen den 21 juni (fyra dagar). Dagkollo med aktiviteter kl. 9-15 med möjlighet att komma från kl. 8.30 och stanna till kl. 16 (onsdag till torsdag gäller annat). Start alla dagar Friluftsfrämjandets lokal ”Gula stugan” vid Silvåkra utanför Veberöd.

Äventyrsveckan genomförs med hjälp av våra ideella ledare i Friluftsfrämjandet Veberöd, samt två anställda ungdomsledare som finns med under alla fyra dagarna.
Försäkring: Äventyrsveckan genomförs som en möjlighet att pröva på Friluftsfrämjandets verksamhet. Deltagarna omfattas av den olycksfallsförsäkring som föreningen har genom Folksam.
Deltagaravgift: 600 kr per deltagare. Mat och alla aktiviteter ingår i deltagaravgiften.

Anmälan senast den 15 maj till mserder@gmail.com. Uppge barnets namn och efternamn, vilket år barnet är född, samt namn och telefonnummer till en förälder. Övriga uppgifter lämnas in i samband med att vi bekräftar platsen. Först till kvarn gäller!

 

Förra årets äventyrsvecka kan du läsa om HÄR

Friluftsfrämjandet HÄR

 

Även detta år är Veberod.nu’s företag med och sponsrar 🙂
/ Jan Malmgren

bege
smarta


About the AuthorLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back to Top ↑
 • september

  24sep00:00- 20:00Alf Evergreen Band / Swing, Jazz

 • Färgcenter
 • Bengts Hästsport
 • Trafik & fastfood
 • Herex
  Style by E
  Handelsbanken
  Solar Plexus
 • Gilla oss gärna :)

 • Happiness is yellow, white & blue 💛🌤💙🙌 #rapefield #romeleåsen #lifelessordinary #thelodgeresort #visitsweden #visitskåne #veberodnu #visitlund #lovelund #hejlantliv ...

  249 2

  The Veranda is open! 🍸🍴☕️🍰 Vi serverar loungemeny med fyra mils utsikt mellan kl 11-17 och vår BBQ buffé från kl 19 (tisdag-lördag). Brunch på söndagar kl 12. Kom ihåg att boka bord om du säkert vill få plats! 046-24 89 05 #restaurangheaven #thelodgeresort #lifelessordinary #summerloving #spa #lovelund #visitlund #veberodnu ...

  130 1

  We’re hiring!
  Vi är inne i en expansiv fas och söker nu en Food & beverage manager! Är du eller någon du känner precis den vi letar efter? Tagga då henne eller honom (eller dig själv) här eller på vårt Facebook inlägg. Leder ditt tips till en anställning vinner du en gift voucher för två till vårt Summer Loving paket, värde 2990 kr. 🙌 PS, är ni flera som taggat samma person lottar vi vinnaren. Läs mer om tjänsten i länken i vår profil. Ready, set, TAG! ⭐️🍽⛰
  .
  .
  .
  #ajoblessordinary #thelodgeresort #167meteröverhavet #veberodnu #visitlund #visitskane
  ...

  157 2

  Livet på landet☀️#körsbärsdalen #lantliv#dörröd #sommarlov2019#veberodnu#lundskommun ...

  37 2

  En stund i kyrkan ikväll med mina tjejer. Först var det gudstjänst för de minsta och efter blev det fredagstacos på kyrkbacken. Eller Jesustacos som svärsonen kallar det 🙈. Det var så himla mysigt! Jag mår bra i kyrkan och älskar samhörigheten som finns där. Hur är din relation till kyrkan?
  #veberöd #veberodnu #svenskakyrkan
  ...

  204 15

  Vilket fantastiskt väder. Det får ju till och med denna soffpotatisen att ta en promenad ☀️
  #spring #springfeeling #vår #veberodnu
  ...

  167 4

  Hi hi jag är visst med i tidningen idag 🤩📚
  Du hittar artikeln i Lokaltidningen 🌺
  På torsdag kanske vi ses på veberods_bibliotek ❤️📚
  #millimys #boktips #älskaböcker #bokblogg #bokbloggare #boknörd #instabook #lästips #läsaärattresa #läsaärlivet #bookstagramer #lokaltidningen #feelgoodfrossa #veberodnu
  ...

  191 32
 • Populära inlägg och sidor

 • Våra gillare :)


https://gotporn.cc/