Vi i Veberöd har vunnit ”Årets frivilliga samhällsarbetare 2019”

Det är en stor ära att få meddela att Vi i Veberöd har vunnit priset ”Årets frivilliga samhällsarbetare 2019” i Lunds Kommun! Ett antal av gruppledarna; Karin Nilsson, Karin Delin, Sivert Gardell, Gudrun Gardell, Anna Bernkull och Stefan Bäckstrand var på plats i Lund idag för att få ta emot priset på inget mindre än 25 000 kr!

Vi i Veberöd har såklart alla er engagerade människor i nätverket att tacka för denna utmärkelse och tillskott till vår verksamhet! Utan er positiva inställning, snabba insatser, osjälviska arbete och vilja att välkomna alla till Veberöd hade detta aldrig hänt. Vi är starka tillsammans! Detta är till oss alla – seniorer, småbarnsföräldrar, medmänniskor, nyanlända och volontärer!

Tack till er alla!

Lunds Kommuns pressmeddelande: https://www.lund.se/kommun–politik/press–och-informationsmaterial/pressmeddelanden/pressmeddelande—detalj/?item_id=2951954&type_of_media=pressrelease

Om priset:
Priset delades ut efter beslut av en juru från bland annat Överförmyndarnämnden, Socialnämnden och Omsorgsnämnden i Lunds Kommun på eventet ”Internationella frivilligdagen – Tillsammans når vi ut” som anordnades idag, den 5 Dec. Där hölls också intressanta föreläsningar och gavs möjlighet att skapa kontaktytor med andra frivilligorganisationer, kommunen och nämnder och politiker.