Flipin
Magnusson
Perssons
Tandläkare huldt
entreprenadställningar
Lindfors

Kommun

Published on april 16th, 2016 | by admin

Veberöd goes Downtown Lund

I torsdags kom vi på Veberod.nu ut till Lund för den årliga näringslivsdagen, Lund Grand Prix. Tillsammans med andra Veberödsbor, Lundabor med flera, spenderade vi dagen på intressanta föreläsningar anpassat till årets tema ”Från mikrokosmos till makroekonomi”.

I AF-borgen i centrala Lund samlades ungefär 700 pers. Intresset var stort, anmälningarna hade strömmat in. Vi på Veberod.nu och Veberöds företagarförening hade själva blivit inbjudna av våra samarbetspartners på Barcamper och The Creative Plot. Trots fascinationen över de andra föreläsningarna under dagen, hamnade den om Barcamper-projektet närmast hjärtat. Gianloca Dettori, den italienska grundaren av projektet höll sitt föredrag om egen bakgrund samt hur konceptet om Barcamper växte till liv.

Extra kul var att höra Veberöd som engagerad by nämnas ifrån scenen ungefär 6 gånger! Detta inte bara inför medborgare, utan även inför kommunen och ovanpå det också bemötas av höga applåder. Det är kul att veta att vi blir sedda och kan bli omtalade på samma nivå som skånska städer. Veberöd är nämligen den enda by som får ett besök av Barcamper-husbilen i vår.

Utöver det lyssnade vi till talare som Jason Diakité, även känd som Timbuktu, samt Fanny Ek, som både är designer och ambassadör för Barcamper. Fanny Ek har med stöd från The Creative Plot gått en liknande väg deltagare i Barcamper kommer att göra. ”Byt ut rädslan mot mod”, var endast en av alla de inspirerande repliker som sades. För att Fanny skulle våga ta sig ut i livet om entreprenörskap, var det just det hon behövde göra. Samma gäller när det kommer till Barcamper. Barcamper är ett öppet projekt som hjälper Din affärsidé att komma ut på den globala marknaden på ett smidigt sätt. Har du en kulturell eller kreativ idé? Ansök! Byt ut din rädsla mot mod. Inga dokument, presentationer eller affärsplaner behövs, utan kom som du är och presentera din idé när Barcamper kommer till Veberöd den 26 april!

För mer information om krav på ansökningar samt vad Du kan få ut av Barcamper, klicka på ”Barcamper knappen” på vår startsida, eller hämta en broschyr från medborgarkontoret.

/Linn

lg1 lg2       lg10

Samling utanför AF-borgen i Lund

lg8

Tim stolt framför Barcamper-skylten som visar att Veberöd är först ut 🙂

lg3

Vår logga givetvis 😉

lg4

Fanny Ek, som grundade ioaku, smycken med attityd 🙂 Ett föredrag som rörde mååånga!

lg11

Karin Nilsdotter, Spaceport Sweden… så duktig talare och väldigt inspirerande

lg9

Lasse Mattiasson på The Creative Plot

lg5

lg12

lg7

Tim o jag 🙂

 

smarta


About the AuthorBack to Top ↑
 • maj

  19maj09:30- 12:00Skogsbad

  21maj18:30- 20:30Om krisen eller kriget kommer - Lottakåren

 • Genarps städ
 • Adderat
 • qvist
 • Herex
  Solar Plexus
  Veberöds församling
  Sparbanken Skåne
 • Gilla oss gärna :)

 • This error message is only visible to WordPress admins

  Error: No posts found.

  Make sure this account has posts available on instagram.com.

 • Populära inlägg och sidor

 • Våra gillare :)


https://gotporn.cc/