JV taxi
Veberöds Kakelkompani
Lindfors

Bygden

Published on september 24th, 2015 | by admin

Vårt första nätverksmöte

För ett tag sedan så bestämde vi på Veberod.nu, att vi skulle ha ett nätverksmöte i byn så fort vi nådde 100 annonsörer. Det gick mycket snabbare än vad vi trott, vilket är oerhört glädjande! Så idag var det då dags! Vi hade bjudit in alla våra annonsörer och vi blev faktiskt 46 stycken som kom! Helt fantastiskt! En god buffé med lax, fläskfile, såser, potatisgratäng, sallad och dricka erbjöds på Veberöds Pub & Pizzeria, gott! Kanske var det inte helt svårt att förstå att många kom, för vi hade Sveriges bästa travtränare, Lutfi, Ludde Kolgjini som gäst som berättade om hur bomull i öronen får hästar att springa snabbare, hur det gick till när han startade upp. Spännande och kul var det att höra hur Lutfi köpte sin första ”riktiga” häst Kronos Viking och hur denna under 14 lopp, sprang in över 6 miljoner kronor. Vidare visade vi bilder från Kolgjinis hästauktion som var för någon vecka sedan. En stor eloge från oss, då vi lärde att 190.000:- av intäkterna från denna auktion, gick till FN’s flyktingprogram! Även kul att det går bra för Luddes söner, Adrian och Dante som redan är framgångsrika inom hästsporten och spännande att höra om Kolgjini’s satsningar i Frankrike!

Det var god stämning bland alla företagare och föreningar som kommit och det diskuterades mycket om allt mellan himmel och jord! Och det var detta som var så viktigt med vårt nätverksmöte… att alla träffas, lär känna varandra, vilket ju gör det så mycket lättare att öppna upp för samarbete! För samarbete behövs för att vi ska utveckla vår by som vi själva vill eller hur? Vi berättade även lite om våra planer om utökat samarbete med Medborgarkontoret som vi tycker ska bli spännande… lite halvhemligt än, men något som vi snart kommer att återkomma till väldigt snart om här på sidan 😉

Tack alla som kom och tack alla som hjälpte och ett extra tack till Lutfi Kolgjini som ställde upp som vår gäst och gjorde denna kväll till en riktigt trevlig kväll!

Vill ni… så gör vi gärna om detta igen 🙂

/ Jan Malmgren

foto Malin Martinsson, Josefin Bengtsson

3

Josefin och Linn hjälper till att ta emot alla som kom 🙂

1

Ett gött gäng!!

2

June från medborgarkontoret var på plats och berättade bland annat om Rosa Bandet som kommer i oktober :)!

4

Klart vi måste berätta lite om oss själva och alla våra härliga annonsörer också 😉

5

Ludde lockade till skratt flera gånger när han berättade om sin väg till att bli Sveriges bästa travtränare. Ett stort hjärtligt tack Ludde!!

Sbis


About the AuthorBack to Top ↑
 • februari

  27feb13:00- 15:00Paketspelet

  27feb15:00Film

  27feb18:00- 20:00Skrivcirkel

  28feb16:00Räkfrossa med PRO

 • Veberöds bilverkstad
  UA Syd
  Östarp
  Fastighetsbyrån
 • artteam
  Bengts Hästsport
  Ica
  Bäckströms Kakel
  Hälsokost
  Adderat
 • Veberöds trafikskola
  Nilssons Blomsterhandel
  Omtanken
  Björkhaga plantskola
  Landäng
  Novakliniken
  Trafik & fastfood
  Apotek
  Björnstorps snickeri
  Ettans
 • Köksland
  Handelsbanken
  Almasoft
  Herex
 • Gilla oss gärna :)

 • Instagram – #veberodnu

  Här får ni gärna lägga upp egna kul bilder om Veberöd :)
 • Senaste från Medborgarkontoret

  Finns det någon därute som är intresserad av " extraknäck" 6 tim i veckan. Hör av er till June på medborgarkontoret 046-356757 för mer information. ... Se merSe mindre

 • Populära inlägg & sidor

 • Våra gillare :)