Toyota Sydost
Veberöds Kakelkompani
Lindfors
Bilbengtsson

Bygden

Published on september 24th, 2015 | by admin

Vårt första nätverksmöte

För ett tag sedan så bestämde vi på Veberod.nu, att vi skulle ha ett nätverksmöte i byn så fort vi nådde 100 annonsörer. Det gick mycket snabbare än vad vi trott, vilket är oerhört glädjande! Så idag var det då dags! Vi hade bjudit in alla våra annonsörer och vi blev faktiskt 46 stycken som kom! Helt fantastiskt! En god buffé med lax, fläskfile, såser, potatisgratäng, sallad och dricka erbjöds på Veberöds Pub & Pizzeria, gott! Kanske var det inte helt svårt att förstå att många kom, för vi hade Sveriges bästa travtränare, Lutfi, Ludde Kolgjini som gäst som berättade om hur bomull i öronen får hästar att springa snabbare, hur det gick till när han startade upp. Spännande och kul var det att höra hur Lutfi köpte sin första ”riktiga” häst Kronos Viking och hur denna under 14 lopp, sprang in över 6 miljoner kronor. Vidare visade vi bilder från Kolgjinis hästauktion som var för någon vecka sedan. En stor eloge från oss, då vi lärde att 190.000:- av intäkterna från denna auktion, gick till FN’s flyktingprogram! Även kul att det går bra för Luddes söner, Adrian och Dante som redan är framgångsrika inom hästsporten och spännande att höra om Kolgjini’s satsningar i Frankrike!

Det var god stämning bland alla företagare och föreningar som kommit och det diskuterades mycket om allt mellan himmel och jord! Och det var detta som var så viktigt med vårt nätverksmöte… att alla träffas, lär känna varandra, vilket ju gör det så mycket lättare att öppna upp för samarbete! För samarbete behövs för att vi ska utveckla vår by som vi själva vill eller hur? Vi berättade även lite om våra planer om utökat samarbete med Medborgarkontoret som vi tycker ska bli spännande… lite halvhemligt än, men något som vi snart kommer att återkomma till väldigt snart om här på sidan 😉

Tack alla som kom och tack alla som hjälpte och ett extra tack till Lutfi Kolgjini som ställde upp som vår gäst och gjorde denna kväll till en riktigt trevlig kväll!

Vill ni… så gör vi gärna om detta igen 🙂

/ Jan Malmgren

foto Malin Martinsson, Josefin Bengtsson

3

Josefin och Linn hjälper till att ta emot alla som kom 🙂

1

Ett gött gäng!!

2

June från medborgarkontoret var på plats och berättade bland annat om Rosa Bandet som kommer i oktober :)!

4

Klart vi måste berätta lite om oss själva och alla våra härliga annonsörer också 😉

5

Ludde lockade till skratt flera gånger när han berättade om sin väg till att bli Sveriges bästa travtränare. Ett stort hjärtligt tack Ludde!!

bege
smarta


About the AuthorBack to Top ↑
 • januari

  23jan19:00New Rotics; grym rotrock

  24jan19:00- 20:30Magisk show i Dalby

  25jan12:00- 15:00Stickning - Workshop

  26jan17:00- 18:00prova på innebandy

 • Färgcenter
 • Adderat
 • Björnstorps snickeri
 • Handelsbanken
  Mias ide o atelje
  Svenskoptik
  Med Fotvård
 • Gilla oss gärna :)

 • En stund i kyrkan ikväll med mina tjejer. Först var det gudstjänst för de minsta och efter blev det fredagstacos på kyrkbacken. Eller Jesustacos som svärsonen kallar det 🙈. Det var så himla mysigt! Jag mår bra i kyrkan och älskar samhörigheten som finns där. Hur är din relation till kyrkan?
  #veberöd #veberodnu #svenskakyrkan
  ...

  204 15

  Det börjar bli grönt i vackra Skåne. Vitsippor börjar täcka marken och knopparna på magnolian växer och förbereder sig på att visa upp sin färgprakt. Hur långt har våren kommit hos dig?
  #spring #vår #våriskåne #veberodnu
  ...

  240 28

  Lunchmys med mira_martinsson och kolla in denna vackra grekiska sallad!! Helt otroligt smakfullt och färgglatt. Nu ska jag hugga in! Vad äter du till lunch?
  systrarnapasolhjulet #dagenslunch #grekisksallad #lunch #motherdaughter #veberodnu
  ...

  163 23

  Nu är mitt liv över... Let's be a soccermom #soccer #soccermom #veberodnu veberodnu ...

  112 6

  Dansen går ju bra..... #fiskedamm förstör allt :) Mira undrar vad en mangel är.... #veberöd veberodnu #veberodnu ...

  98 2

  Åhhh jag är så peppad! Jag fick frågan från vårt Bibliotek i Veberöd om jag ville komma & prata Feelgood - boktips! Såklart jag ville! På facebook kan du rösta på deras sida om det passar bäst en vardagskväll eller en lördagseftermiddag 🤩📚
  #feelgood #feelgoodfrossa #feelgoodfrossamedmillimys #veberodnu #millimys #boktips #älskaböcker #vårläsning #bokblogg #bokbloggare #lästips #boknörd
  ...

  103 27

  Nu är bloggen uppdaterad med vår utflykt från igår 💖🙏 Länk i profilen ⬆️ #bloggse #körsbärsdalen #veberodnu #familjeutflykt #smultronställe #smultronställeiskåne #skåne #visitskane #veberöd #millimys ...

  51 2
 • Populära inlägg & sidor

 • Våra gillare :)