Veberöds Kakelkompani
Bilbengtsson
Toyota Sydost
Lindfors

Föreningar

Published on april 30th, 2018 | by admin

0

Valborg!

Valborg började regnigt och kallt, men ändå var det många som trotsade vädergudar och tog sig ut till Jungfrudalen för att fira. Regnet fick många att kura ihop under paraplyerna, men värmen var ändå påtaglig. Folk känner varandra och många pratar med alla man känner och stöter på. Stämningsfull musik inleder valborg ihop med att bålet tänds upp. Det är lite trögt då regnet har gjort allt blött, men till slut är det en stor värmande brasa igång och många samlas runt för att få värme. Mattias Andersson från Veberöds församling inleder med ett värmande vårtal och kul att få höra. 

Årets stipendiat från Lions som delas ut till ungdomar i Veberöd, delas ut till någon som betytt mycket för gemenskap och kamratskap eller är en god förebild för andra ungdomar. Rörd var jag som pappa när jag fick höra att min egen dotter, Linn Malmgren, hade nominerats och även vunnit priset för hennes lokala engagemang och arbete att skriva reportage på Veberod.nu. Stolt är man minst sagt och en väldigt glad dotter som fick 5000:- att spendera som hon vill!! Passar väl till hands till hennes resa till Rom i sommar!

Ytterligare ett pris efter detta var Årets Eldsjäl 2017. Det var tionde gången som priset har utsetts av byn. Ett hedervärt pris då alla i byn under året har haft möjlighet att nominera den person som gjort extra mycket för byn! Det var rekord i nomineringar i år och det märktes att byn hade lagt in extra kraft för att få fram sin favorit. Många var det men någon vi vill nämna som fick väldigt många röster är Josefin Bengtsson som i sin kraft som ungdomsledare i scouterna hade samlat på sig många röster. En ung dam som verkligen är en kraft och förebild! 

Årets eldsjäl 2017 blev en dam som alltid finns till hands, alltid är glad och positiv och som lägger ner ett oerhört stort ideellt arbete för byn! I handbollsklubben, i föreningsalliansen, på föreningsdagen… listan är lång!

Årets Eldsjäl är Eva Jönsson!!!

Stort grattis säger vi! Ett väldigt välförtjänt pris!

 

Ett stort tack till Lions för ett härligt arbete att organisera Valborg varje år!

/ Jan Malmgren

 

 

smarta
bege


About the AuthorLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back to Top ↑
 • september

  Inga event

 • JR klimat
 • Bengts Hästsport
 • Ettans
 • Mias ide o atelje
  Beab
  Körsbärsdalens B&B
  Sparbanken Skåne
 • Gilla oss gärna :)

 • Livet på landet☀️#körsbärsdalen #lantliv#dörröd #sommarlov2019#veberodnu#lundskommun ...

  37 2

  Skymning över Romeleåsen, vilken magisk kväll! 🙏
  #lifelessordinary #thelodgeresort #sunset #instasky #skåne #romeleåsen
  ...

  101 3

  Psst! Du vet väl att du kan komma förbi på en fika, lyxa till det med en av våra nya smårätter från lounge menyn eller kanske bara beställa något svalkande i glaset! Verandan har öppet varje dag från 11:30-17 (ej drop in på söndagar 12-14 då vi serverar Sunday Brunch). Välkommen upp till oss och en stunds ”Life Less Ordinary” ☀️⛰🥂 #167meteröverhavet #thelodgeresort #lifelessordinary #lovelund #veberodnu ...

  141 1

  Happiness is yellow, white & blue 💛🌤💙🙌 #rapefield #romeleåsen #lifelessordinary #thelodgeresort #visitsweden #visitskåne #veberodnu #visitlund #lovelund #hejlantliv ...

  249 2

  Vilket fantastiskt väder. Det får ju till och med denna soffpotatisen att ta en promenad ☀️
  #spring #springfeeling #vår #veberodnu
  ...

  167 4

  We’re hiring!
  Vi är inne i en expansiv fas och söker nu en Food & beverage manager! Är du eller någon du känner precis den vi letar efter? Tagga då henne eller honom (eller dig själv) här eller på vårt Facebook inlägg. Leder ditt tips till en anställning vinner du en gift voucher för två till vårt Summer Loving paket, värde 2990 kr. 🙌 PS, är ni flera som taggat samma person lottar vi vinnaren. Läs mer om tjänsten i länken i vår profil. Ready, set, TAG! ⭐️🍽⛰
  .
  .
  .
  #ajoblessordinary #thelodgeresort #167meteröverhavet #veberodnu #visitlund #visitskane
  ...

  158 2

  En stund i kyrkan ikväll med mina tjejer. Först var det gudstjänst för de minsta och efter blev det fredagstacos på kyrkbacken. Eller Jesustacos som svärsonen kallar det 🙈. Det var så himla mysigt! Jag mår bra i kyrkan och älskar samhörigheten som finns där. Hur är din relation till kyrkan?
  #veberöd #veberodnu #svenskakyrkan
  ...

  204 15
 • Populära inlägg och sidor

 • Våra gillare :)


https://gotporn.cc/