Flipin
Magnusson
Perssons
Tandläkare huldt
entreprenadställningar
Lindfors

Företag

Published on mars 18th, 2018 | by admin

0

Unna dig själv på Lilla Hudvårdsgränden

Många känner kanske igen Marie sen tidigare då hon jobbat som hudterapeut i byn sen ungefär 6 år tillbaka. 2011 blev hon färdig hudterapeut och redan då fanns det egentligen tankar på att starta eget. Barn, giftermål och flytt försköt dem planerna fram tills alldeles nyligen, när Marie hade äran att inviga och öppna sin alldeles egna salong, Lilla Hudvårdsgränden. 

Marie startade sin utbildning på Gildaskolan i Malmö och hon besitter nu ett CIDESCO-diplom och är medlem i SHR. Diplomet gör det lättare att jobba internationellt och genom att ha det innebär det att hon är kvalificerad hudterapeut som uppfyller internationella krav och standarder. Hennes medlemskap i SHR, Sveriges Hudterapeuters riksorganisation, innebär att Marie jobbar efter etiska regler och måste uppfylla en viss kvalité. Genom riksorganisationen tillkommer även behandlingsskadeförsäkring. På så sätt är ni som kunder alltid försäkrade när ni går till någon som är medlem i SHR. Diplomet står fint uppställt bakom disken i Maries salong och ni hittar ett stort SHR klistermärke på baksidan av datorskärmen. När Marie berättar om det här för mig menar hon att det är en ganska oreglerad bransch hon jobbar i – man kan gå och bli hudterapeut nästan hur som helst! Just därför förtydligar hon att oavsett vem ni väljer att gå till, håll alltid utkik efter SHRs logga eller fråga hudterapeuten om den. 

Maries fokus ligger på ansiktsbehandlingar, som alltid anpassas noga efter kunden som kommer hon. Hon sysslar också med färgning av fransar, färgning och formning av bryn samt vaxning. I vår kommer hon även att börja med något som heter ”lash lift”, vilket är en form av permanentning av fransarna och får dem att böja sig uppåt. 

Maries fokus ligger på att jobba med huden och inte mot den, men där är också ett stort fokus på kunden. Detta får jag bevis på när jag kommer in för en ansiktsbehandling. Förutom ett varmt välkomnande får jag lov att fylla i ett papper med olika uppgifter, många med fokus på hud, för att hjälpa Marie i arbetet. Jag fick sedan lägga mig ner i den mjuka och uppvärmda stolen medan Marie förberedde. Hon gick sedan igenom allting hon gjorde, vad hon använde och kom fram till under behandlingen. Likväl var hon noga med att se till att jag hade det bra, att ingenting var för varmt eller dylikt. Och bra det hade jag! Jag njöt som aldrig förr och kände mig avslappnad både under och efter behandlingen. Jag kände mig också fräschare än aldrig förr och kommer utan tvekan att återvända till Marie fler gånger. Liknande saker hörde jag också från Maries kunder när Lilla Hudvårdsgränden hade invigning i torsdags. Salongen kryllade av folk och det hade ordnats med fantastiskt fin mat, bubbel och goodie-bags. Det minglades och pratades hudvård i stora drag och det syntes tydligt hur väl Marie trivs med sitt jobb! 

Vill du också unna dig själv? Vill du få tips och hjälp i att ta hand om dig själv och din hud? Boka in en tid hos Marie eller dyk upp under öppettiderna för lite rådgivning, så får du fantastisk hjälp. 

/Linn Malmgren

 

smarta


About the AuthorLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back to Top ↑
 • juli

  Inga event

 • östarp
 • Adderat
 • Capio Novakliniken
 • sotarna
  Solar Plexus
  Empoli
  Herex
 • Gilla oss gärna :)

 • This error message is only visible to WordPress admins

  Error: No posts found.

  Make sure this account has posts available on instagram.com.

 • Populära inlägg och sidor

 • Våra gillare :)


https://gotporn.cc/