Flipin
Magnusson
Perssons
Tandläkare huldt
entreprenadställningar
Lindfors

Föreningar

Published on augusti 19th, 2018 | by admin

0

Sport, fritid och skoj i Veberöd

Föreningarnas dag är en förhållandevis ny tradition vi har här i Veberöd. Den skapades för några år sedan i samband med byns olika föreningar och finns till för att låta barn och unga få en försmak för olika idrotter och fritidsaktiviteter. Dessutom sponsrar vi med lite annat skoj, så som den uppblåsbara vattenrutschkanan som kommit att bli väldigt populär över åren (hos vuxna också). Under dagen går alla in under fri entré på veberödsbadet och alla barn får ett särskilt kort som de ska samla klistermärken på. Klistermärken får de efter att ha avklarat en aktivitet hos varje förening. Man har 3 timmar på sig att samla alla klistermärken och när det är gjort är man med om en fin prisutdelning, med priser som föreningarna sponsrat med. Det är nattvandrarna som står vid ingången och delar ut dessa kort – perfekt då alla nu har ett ansikte på dem personer som håller ett öga på vår by och våra unga om nätterna. Väl inne är det bara att välja och vraka, besök föreningarna i vilken ordning du vill, hur många gånger du vill! 

Nytt tillskott för i år var brandkåren som visade upp sin fina brandbil och lät oss prova på att använda brandslangen samt Romele Jujutsu som välkomnade oss till kampsportens värld. Några gamla bekanta är exempelvis VAIF som bjöd på fotbollsspel i form av bumperball, scouterna där vi fick prova bygga torn av backar, friluftsfrämjandet där vi kunde låna en BMX och ta oss runt en hinderbana. Ingen förening är för liten eller för stor! 

Som vanligt vill vi skicka ut ett stort tack till föreningarna som kommer och ställer upp med både medlemmar och ledare. Vi vill även rikta några särskilda tack till följande: Badet, för ett gott samarbete. Eva Jönsson från föreningsalliansen, utan henne hade detta inte varit möjligt. Tommy Strömberg, som bistår med högtalare och alltid ser till att vi har roligt till bra musik. Nils-Åke Stålring, som inte bara agerade DJ utan också gjorde ett bra jobb bakom micken

Vi igen nästa år! 

/Linn Malmgren

 

smarta


About the AuthorLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back to Top ↑
 • juli

  Inga event

 • Olsbring
 • Adderat
 • qvist
 • Veberöds församling
  Almasoft
  Solar Plexus
  Sparbanken Skåne
 • Gilla oss gärna :)

 • This error message is only visible to WordPress admins

  Error: No posts found.

  Make sure this account has posts available on instagram.com.

 • Populära inlägg och sidor

 • Våra gillare :)


https://gotporn.cc/