Flipin
Magnusson
Perssons
Tandläkare huldt
entreprenadställningar
Lindfors

Kommun

Published on april 14th, 2015 | by admin

0

Sommarkollo

Sommarkollo

Ett reportage från Lunds Kommun:

Är du 10-16 år? Gillar du bad och fiske, film och poesi, eller att sjunga och spela rock? Då har Lunds kommun aktiviteter för dig i sommar. Vi erbjuder inte mindre än tre olika kolloverksamheter i början av sommarlovet:

Anmälan till kollo gör du genom att printa och fylla i blanketten för respektive kollo längst ner på sidan. Här finns också hela sommarkollobroschyren att hämta som pdf.

Sommarkollo
En veckas sommarkollo med övernattning för dig som är i årskurs 4 till 8. Vi umgås, badar, fiskar, paddlar kanot, gör utflykter och mycket mer. Sommarkollot är vid snogeholmssjön på gydarpsgården strax utanför Sjöbo. Sommarkollot är kostnadsfritt och äger rum vid två tillfällen:

vecka 26 (23-26 juni)
vecka 27 (30 juni-3 juli)
Ni som får plats meddelas om detta under vecka 20, och får man inget besked har man tyvärr inte fått någon plats detta året.

Sista anmälningsdag söndag 1 Maj

Bild, man som dansar

Kulturkollo

Fyra intensiva dagar, måndag 15 juni – torsdag 18 juni, för dig i åk 5-8. Fördjupa dig i en kulturform under flera dagar. Kostnad är 400 kronor för hela veckan och då ingår lunch och mellanmål. Du kan välja bland följande:

FOTO

Lär dig bildkomposition. Testa att fota i studio. Bygg en kamera. Använd datorn som fotolab. Bra om du har egen kamera, annars finns det att låna.

 

BILD/SKAPANDE HANTVERK

Prova på och bli inspirerad av olika tekniker inom bild och skapande. Vi vill öka lusten att skapa och hitta egna uttryckssätt genom att teckna, måla och experimentera med färg och form samt skapa egna glassmycken, göra sin egen batiktröja, luffarslöjd mm

 

FILM och ANIMERING

Prova animationens mysterier. Med nedslag i olika tekniker skapar vi egna korta animerade filmer. Kan vi flytta på det – kan vi få det till att leva på film.

 

DANS

Dansa och ha kul!! Här får du kunskap och undervisning i olika dansstilar som streetdance,

hiphop, dancehall, salsa med flera. Lär dig de nya coolaste movsen.

 

STREET ART

Vi testar olika konstformer inom Street Art tillsammans. Bland annat kommer vi att skapa graffitti, schabloner och muralmålningar- en slags frihandsmålning direkt på vägg.

Vi skapar tillsammans och låter kreativiteten styra!

 

ODLING

Odla, snickra och laga mat! Anmäl dig till fyra dagars odlingskollo med bygge av insektshotell och självvattnande krukor, badkarsodling, nässelpannkakor, ogrässmoothie, utflykter och egna projekt!

 

CIRKUS

Välkommen till cirkusläger i sommar!

Kom och utforska nycirkusens värld! Vi testar allt från jonglering och clowneri till luftakrobatik och eldkonst. Under fyra dagar utforskar vi, med leken som verktyg, cirkusens magiska värld. Sista lägerdagen presenterar vi en mindre show!

För mer information om kulturkollo se relaterade dokument.

Sista anmälningsdag 1 maj

Foto, rocktjej

Music Camp Lund

Var med om årets häftigaste musikvecka! För dig som är mellan 12 och 16 år och vill spela musik i ett band. Det finns en nybörjarvecka (Intro) och en för lite mer erfarna (2nd Verse).

Intro! 15-18 juni, För dig som vill spela i band för första gången.

2nd Verse! 22-26 juni, För dig som kan en del men vill lära dig mer.

Vissa förkunskaper krävs på ditt instrument/sång för att kunna delta i Music Camp Lund. För Intro-veckan bör du ha spelat i cirka ett år och kunna spela ett par låtar. För 2nd Verse-veckan bör du ha spelat i cirka två till tre år, provat på att spela i band, och veta lite om musikteori(ackord, melodier, rytmer mm).

Årets Music Camp Lund är på Fågelgården (Gässlingavägen 21, Lund) och ett fullspäckat program väntar dig som deltagare. Under veckan kommer deltagarna att få bilda band. Varje dag övar vi tillsammans på våra instrument och repar in låtar inom klassisk rock, pop, blues, reggae, elektronisk musik, hip hop mm. Du får lära dig allt från att skriva låtar till att repa effektivt, och att uppträda på scen. Erfarna musiker finns till hands under hela veckan, som avslutas med en konsert på Stenkrossen (Kastanjegatan 13, Lund) där deltagarna får visa upp vad de lärt sig.

Intro-kursen kostar 400:- (4 dagar) och 2nd Verse-kursen 500:-(5 dagar). I priset ingår lunch och fika varje dag. Rock camp är ett dagläger – Ingen övernattning!

Sista anmälningsdag är söndag 1 Maj

Har du frågor kontakta:

Kulturkollot – agneta.rangin@lund.se eller tel 046-35 67 80

Sommarkollot – sommarkollo2015@lund.se

Music Camp Lund – jimmy.hintz@lund.se eller tel 046-35 51 91

Anmälningsblankett kollo

Music Camp Lund 

Kulturkollo

Kollofolder

Läs mer på http://www.lund.se/kollo

smarta


About the AuthorBack to Top ↑
 • maj

  Inga event

 • Trädgårdstjänst
 • Adderat
 • Ettans
 • Herex
  Almasoft
  Empoli
  Mias ide o atelje
 • Gilla oss gärna :)

 • This error message is only visible to WordPress admins

  Error: No posts found.

  Make sure this account has posts available on instagram.com.

 • Populära inlägg och sidor

 • Våra gillare :)


https://gotporn.cc/