Toyota Sydost
Lindfors
Veberöds Kakelkompani
Bilbengtsson

Bygden

Published on september 26th, 2019 | by admin

0

Solar Plexus fyller 20 år!

Det klickade direkt när Connie av en slump ramlade över detta med massage.Det blev en möjlighet att ändra sin arbetsbana att börja arbeta med kroppen och med människor som Connie tycker är extremt intressant. Ju mer man vet om kroppen, desto mer vill man veta.

Connie som kommer från en bakgrund inom både telekommunikation och Landstinget såg möjligheten att starta eget. Det började med att på lediga kvällar och helger studera till massageterapeut och lära sig så mycket som möjligt inom området.  

1 oktober, 1999 startade då företaget på Läkaregatan i gamla postens källare. Där fanns företaget i 15 år och det kom snabbt igång och utvecklades i rask takt till en heltidssysselsättning. 

Färden gick vidare till Mejerigatan 8 där hon nu huserat i 5 år.  Massage, kinesiotape, KBT är grunderna i företaget. Connie som är utbildad massageterapeut vilket innebär att massagen även har ett terapeutiskt och behandlande syfte. Man har helt enkelt  en stor kunskap om kroppen och vad som händer  vid olika typer av massage. Connie menar att det verkligen är viktigt vid val av massör så man får rätt typ av behandling.

Idag har en stor kundkrets hittat hit, även långväga från många orter långt utanför byn.

Connie vill så klart konstant lära sig nya saker inom kost, träning, KBT (kognitiv beteendeterapi), psykologi och nu senast med Medicinsk laser eller LLLT som den vedertagna benämningen låter. LLLT står för Low Level Laser Therapy och har många erkända forskningsresultat i bagaget.  Lasern har under det dryga år som Connie arbetat med den gett extremt goda resultat i kombination  med massage.

Connies ledstjärna inom företaget är att hela tiden vara med i vad som händer i branschen, lära nya saker, vara lyhörd för kundens behov för att kunna ge dem den bästa behandlingen. Att arbeta med fingertoppskänsla helt enkelt.

20 år har nu gått och Connie vill verkligen framföra ett jättestort TACK till allaVeberödsbor och alla andra kunder för dessa 20 åren. Connie är oerhört tacksam för den relation som hon har fått med byn och dess invånare. Connie hoppas också att hon får fortsatt förtroende för många ytterligare år framöver.

Därför kommer det så klart att ställas till med tårtkalas den 1 oktober kl 14-18,  där alla är varmt välkomna för en tårtbit och fina erbjudanden!

 

Stort Grattis säger vi!! / Jan Malmgren

bege
smarta


About the AuthorLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back to Top ↑
 • januari

  23jan19:00New Rotics; grym rotrock

  24jan19:00- 20:30Magisk show i Dalby

  25jan12:00- 15:00Stickning - Workshop

  26jan17:00- 18:00prova på innebandy

 • Fastighetsbyrån
 • Ica
 • Björnstorps snickeri
 • Mias ide o atelje
  Svenskoptik
  Herex
  Actic2
 • Gilla oss gärna :)

 • Nu är mitt liv över... Let's be a soccermom #soccer #soccermom #veberodnu veberodnu ...

  112 6

  Det börjar bli grönt i vackra Skåne. Vitsippor börjar täcka marken och knopparna på magnolian växer och förbereder sig på att visa upp sin färgprakt. Hur långt har våren kommit hos dig?
  #spring #vår #våriskåne #veberodnu
  ...

  240 28

  Lunchmys med mira_martinsson och kolla in denna vackra grekiska sallad!! Helt otroligt smakfullt och färgglatt. Nu ska jag hugga in! Vad äter du till lunch?
  systrarnapasolhjulet #dagenslunch #grekisksallad #lunch #motherdaughter #veberodnu
  ...

  163 23

  En stund i kyrkan ikväll med mina tjejer. Först var det gudstjänst för de minsta och efter blev det fredagstacos på kyrkbacken. Eller Jesustacos som svärsonen kallar det 🙈. Det var så himla mysigt! Jag mår bra i kyrkan och älskar samhörigheten som finns där. Hur är din relation till kyrkan?
  #veberöd #veberodnu #svenskakyrkan
  ...

  204 15

  Dansen går ju bra..... #fiskedamm förstör allt :) Mira undrar vad en mangel är.... #veberöd veberodnu #veberodnu ...

  98 2

  Åhhh jag är så peppad! Jag fick frågan från vårt Bibliotek i Veberöd om jag ville komma & prata Feelgood - boktips! Såklart jag ville! På facebook kan du rösta på deras sida om det passar bäst en vardagskväll eller en lördagseftermiddag 🤩📚
  #feelgood #feelgoodfrossa #feelgoodfrossamedmillimys #veberodnu #millimys #boktips #älskaböcker #vårläsning #bokblogg #bokbloggare #lästips #boknörd
  ...

  103 27

  Nu är bloggen uppdaterad med vår utflykt från igår 💖🙏 Länk i profilen ⬆️ #bloggse #körsbärsdalen #veberodnu #familjeutflykt #smultronställe #smultronställeiskåne #skåne #visitskane #veberöd #millimys ...

  51 2
 • Populära inlägg & sidor

 • Våra gillare :)