Lindfors
Veberöds Kakelkompani
Bilbengtsson
Toyota Sydost

Bygden

Published on november 26th, 2020 | by admin

0

Så skapas julstämning i år


Fast att det inte blir en traditionell och mysig Skyltsöndag i Veberöd, så har byn ändå försökt skapa lite julstämning på ett säkert och reglerat sätt på den första advent.

Det blir julmys 1:a advent hos Kanelbullens bageri . Där kan du beställa och hämta din fika mellan kl 11-14. Det finns lussebullar och lussebullar med vaniljkräm doppad i socker. Finns också mandelmusslor, pepparkakor, saffransskorpor och många fler godsaker. Beställning ska ske senast fredag 27 november.

Erikas blommor och ting förbereder för en mysig jul och dit kan ni gå mellan 15-18 och känna doften av hyacinter, tända ljus och se butiken fylld med vackra blommor och fina julklappar. De har har luftigt och stora ytor för att alla ska kunna hålla avstånd och vara säkra och om ni hellre ha hjälp utomhus så går det också.

Lilla Grodan öppet mellan 11-18

Skafferiet har en egen mini-julskyltning och bjuder på glögg och pepparkakor samt lite smått och gott kl 15-18.

Årets eldsjäl 2020 nomineras via mejl till jan@veberod.nu och alla utsedda eldsjälar genom åren kommer att synas i den nya mötesplatsen för Smarta Byar på S. Järnvägsgatan 3.

Webberöds E-handel kommer att sälja sällskapsspel utanför sin lagerlokal på Körsbärsgatan 5 mellan kl 12-16.

Bibliotekets pepparkakstävling kommer vara i år igen fast med lite ändringar. I år är det en Coronasäkrad variant då Veberöds alla pepparkakshus visas i Romelerummetsfönster samt digitalt. Om man vill vara med måste man lämna in en skapelse gjord av pepparkaksdeg mellan måndag 23 november och torsdag den 26 november. Alla
skapelserna kan ses utifrån i fönstren på Romelerummet från kl. 10.00 lördagen den 28 november och fram till söndagen 6 december, och digitalt på bibliotekets Instagram och Facebooksida. Under denna tid kan man som vanligt även rösta på sin favoritskapelse.

Kyrkans årliga mysiga julkonsert med Lilla Gospelgruppen, under ledning av Elinore Uvemark, pianist Peter Svensson och Liturg Patrik Johansson, sänds i år online. Man kan se den på Veberöds församlings kanaler på Facebook och på Youtube och klockan 19 kopplar du upp dig!

/Cornelia Månsson

smarta
bege


About the AuthorLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back to Top ↑
 • april

  Inga event

 • Landäng
 • Bengts Hästsport
 • Björkhaga plantskola
 • Beab
  Wendelford
  Mias ide o atelje
  Veberöds församling
 • Gilla oss gärna :)

 • Helgens blomning i #körsbärsdalen 🌸❤️ #veberodnu ...

  66 2

  Idag kommer nästan full blomning att inträffa i Körsbärsdalen när mängder med äntligen får sin värme! Underbar plats ❤️🌺#veberodnu ...

  103 7

  Vilket fantastiskt väder. Det får ju till och med denna soffpotatisen att ta en promenad ☀️
  #spring #springfeeling #vår #veberodnu
  ...

  167 4

  The cold weather continues ☀️❄️ Do you have a favorite place for winter walks in Lund?

  📷 veberodnu

  #visitlund #lovelund #veberöd #veberodnu #winter #winterwalks #sunnyday #february #visitskane #visitsweden #swedishmoments
  ...

  320 1

  En stund i kyrkan ikväll med mina tjejer. Först var det gudstjänst för de minsta och efter blev det fredagstacos på kyrkbacken. Eller Jesustacos som svärsonen kallar det 🙈. Det var så himla mysigt! Jag mår bra i kyrkan och älskar samhörigheten som finns där. Hur är din relation till kyrkan?
  #veberöd #veberodnu #svenskakyrkan
  ...

  204 15

  Åh mamma och pappas trädgård.... den är helt fantastisk. Bäcken porlar och rådjuren hälsar på. Det är magiskt!!!! Vackra Veberöd❤
  #veberodnu #veberöd #autumn #skåne #körsbärsdalen #influencer #blogger #blogg #sweden
  ...

  569 14
 • Populära inlägg och sidor

 • Våra gillare :)


https://gotporn.cc/