Flipin
Magnusson
Perssons
Tandläkare huldt
entreprenadställningar
Lindfors

Föreningar

Published on januari 20th, 2018 | by admin

0

Romelecupen 2018: Veberöd vs Södra Sandby

Det är första dagen på Romelcupens fyra veckor långa spelturné. Matcherna äger rum från lördagsmorgon till söndagskväll och försätter hela idrottshallen i sportslig extas. I hörnan av en tom korridor står två besökare och passar en mindre boll. Några föräldrar har slagit sig ner i fåtöljerna inne på Fritids och kollar på skidåkning medan godisförsäljning sker en bit därifrån. Det är precis som det brukar vara! 

Ute på läktaren är det lika livligt och spänt som det är bortom spelplanen. Föräldrar och nära och kära som hejar på, samt andra lag som slagit sig ner i pausen för att fylla på med energi och heja fram dem andra. När vi anländer är det slutminuterna på matchen innan den vi själva väntar på, nämligen den där Veberöds AIF Svart möter Södra Sandby IF. Medan klockan fortsätter att ticka ner, tycks det som att det blir allt trängre uppe på läktaren. Andra lag har tagit sig ner på främre parkett för att heja och längs med sidorna står där lokala ungdomar, ivriga att heja fram sina jämnåriga kamrater med hejarramsor.  Att Södra Sandby inte är på hemmaplan tycks inte komma åt dem. Direkt när de kommer ut på planen, minuter innan matchen ska dra igång, samlas dem i en enda stor klunga och yttrar några sista ord innan det är dags. Bara en liten stund in i matchen förstår vi att det kommer vara en jämn sådan. Bollen har inte funnit ett solklart hem på ena planhalvan utan ser ut att snabbt ändra kurs. Först blir Veberöd att sätta bollen i nätet. Amanda Larsen rullar bollen precis förbi målvaktens hand och sätter den i vänster hörn. Det tjoas och Södra Sandby tycks tagga till, för bara några minuter senare och då halvvägs in i matchen, gör Clara Åström mål och jämnar ut Veberöds övertag. Nu är det extra spänt. Ska det förbli oavgjort eller kommer någon att knipa till sig en vinst? Jodå, med bara två minuter kvar på klockan jublas det igen. Ella Ingesson har gjort mål för Veberöd, vilket också blir matchens sista mål och ger dem en vinst på 2-1. Efter glada kramar försvinner Veberöds spelare snabbt iväg för att själva hitta en plats på läktaren och äta lite mat innan nästa match. Södra Sandbys lag lyckas vi dock få tag på. De ser nöjda ut och ställer leendes upp på en gruppbild. Tränaren berömmer dem för en bra spelad match och vi kan inte annat än att hålla med. 

Mycket bra spelat ifrån båda lagen idag och även de andra klubbar som ställer upp i årets cup! Missade du dagens matcher så misströsta ej, du har en ny chans imorgon och helgerna efter det! Du kan lätt sticka in huvudet någon gång under helgdagarna och ta del av matcherna. Vill du planera din tid och se en speciell match? Klicka här och du kan följa dina favoritlag och grupper under de dagar som passar dig bäst! 

/Linn Malmgren 

 

smarta


About the AuthorLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back to Top ↑
 • juli

  Inga event

 • östarp
 • Adderat
 • qvist
 • Almasoft
  Solar Plexus
  sotarna
  Veberöds församling
 • Gilla oss gärna :)

 • This error message is only visible to WordPress admins

  Error: No posts found.

  Make sure this account has posts available on instagram.com.

 • Populära inlägg och sidor

 • Våra gillare :)


https://gotporn.cc/