Flipin
Magnusson
Perssons
Tandläkare huldt
entreprenadställningar
Lindfors

Bygden

Published on september 27th, 2019 | by admin

0

Postkodlotteriet överraskade…

Igår var Postkodlotteriet med Sandra Dahlberg och ett tv-team i Veberöd för att överraska Anna Näsberg, 34, och Christofer Näsberg, 34.

Anna och Christofer fick nämligen reda på att de har blivit antagna som ett av fem par som kommer att få tävla i TV-programmet Drömpyramiden i TV4 i höst.

De överraskades av Sandra Dahlberg på ett spa i sina morgonrockar, och blev väldigt förvånade och glada över att få vara med och tävla i Drömpyramiden.

Överraskningen filmades och kommer att sändas i tv-programmet.  

Kort om Anna och Christofer:

De träffades för 10 år sedan. Idag är de gifta och har två barn tillsammans. De bor i Veberöd. Anna är lågstadielärare och Christofer polis.

2018 var ett otroligt tufft år för paret då Anna blev akut hjärtsjuk när hon var gravid med andra barnet. Christofer fick dra ett tungt lass hemma själv med äldsta barnet och en konstant oro medan Anna låg på sjukhus. Anna har fått en pacemaker och lever nu ett normalt liv och paret ser ljust på framtiden.

Vinster: I programmet drömmer de om att vinna en bil, resa till Aruba, ett uterum till huset, en pool och renovering av badrum.

Om tv-programmet Drömpyramiden:

Drömpyramiden är Postkodlotteriets frågesportprogram som sänds i TV4 med Rickard Sjöberg som programledare. I programmet har de tävlande möjlighet att få vinster till ett värde av en miljon kronor.

Inspelningen sker i Stockholm 15-17 oktober. Programmet sänds fredagar och lördagar 19.30 från 8 november till 7 december.

Drömpyramiden är precis som det låter – en pyramid som är fylld med drömmar. Spelplatsen är 15 containrar som bildar en pyramid i fem nivåer. Fem av containrarna innehåller drömvinster till ett totalt värde av en miljon kronor. Deltagarna tävlar i par och medverkar i två program. De har totalt sex chanser att få öppna en container. Varje frågeomgång är 90 sekunder lång och i varje rond kan de satsa på att klättra så högt som möjligt i pyramiden, mot det finaste priset i guldcontainern i toppen. De kan även välja att stanna och då öppna en container på den nivån.

– Det som gör Drömpyramiden speciellt är att man får följa sekunddramat på nära håll när varje fråga, varje svar och varje beslut kan resultera i att en livsdröm går i uppfyllelse, säger programledaren Rickard Sjöberg. 

Varje vinst är noga utvald av nära och kära, och ger de lyckliga vinnarna möjlighet att uppfylla en dröm just de bär på. I studion finns också familj och vänner på plats för att dela spänningen och glädjen. 

/Postkodlotteriet

smarta


About the AuthorLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back to Top ↑
 • Blomning i Körsbärsdalen

  Just nu 0% blomning! Vi gissar att det blommar fullt i början på maj.

 • april

  28apr09:30- 12:00Skogsbad

 • JR klimat
 • Adderat
 • Ettans
 • Almasoft
  sotarna
  Köksland
  Veberöds församling
 • Gilla oss gärna :)

 • This error message is only visible to WordPress admins

  Error: No posts found.

  Make sure this account has posts available on instagram.com.

 • Populära inlägg och sidor

 • Våra gillare :)


https://gotporn.cc/