Bilbengtsson
Toyota Sydost
Lindfors
Veberöds Kakelkompani

Bygden

Published on september 27th, 2019 | by admin

0

Postkodlotteriet överraskade…

Igår var Postkodlotteriet med Sandra Dahlberg och ett tv-team i Veberöd för att överraska Anna Näsberg, 34, och Christofer Näsberg, 34.

Anna och Christofer fick nämligen reda på att de har blivit antagna som ett av fem par som kommer att få tävla i TV-programmet Drömpyramiden i TV4 i höst.

De överraskades av Sandra Dahlberg på ett spa i sina morgonrockar, och blev väldigt förvånade och glada över att få vara med och tävla i Drömpyramiden.

Överraskningen filmades och kommer att sändas i tv-programmet.  

Kort om Anna och Christofer:

De träffades för 10 år sedan. Idag är de gifta och har två barn tillsammans. De bor i Veberöd. Anna är lågstadielärare och Christofer polis.

2018 var ett otroligt tufft år för paret då Anna blev akut hjärtsjuk när hon var gravid med andra barnet. Christofer fick dra ett tungt lass hemma själv med äldsta barnet och en konstant oro medan Anna låg på sjukhus. Anna har fått en pacemaker och lever nu ett normalt liv och paret ser ljust på framtiden.

Vinster: I programmet drömmer de om att vinna en bil, resa till Aruba, ett uterum till huset, en pool och renovering av badrum.

Om tv-programmet Drömpyramiden:

Drömpyramiden är Postkodlotteriets frågesportprogram som sänds i TV4 med Rickard Sjöberg som programledare. I programmet har de tävlande möjlighet att få vinster till ett värde av en miljon kronor.

Inspelningen sker i Stockholm 15-17 oktober. Programmet sänds fredagar och lördagar 19.30 från 8 november till 7 december.

Drömpyramiden är precis som det låter – en pyramid som är fylld med drömmar. Spelplatsen är 15 containrar som bildar en pyramid i fem nivåer. Fem av containrarna innehåller drömvinster till ett totalt värde av en miljon kronor. Deltagarna tävlar i par och medverkar i två program. De har totalt sex chanser att få öppna en container. Varje frågeomgång är 90 sekunder lång och i varje rond kan de satsa på att klättra så högt som möjligt i pyramiden, mot det finaste priset i guldcontainern i toppen. De kan även välja att stanna och då öppna en container på den nivån.

– Det som gör Drömpyramiden speciellt är att man får följa sekunddramat på nära håll när varje fråga, varje svar och varje beslut kan resultera i att en livsdröm går i uppfyllelse, säger programledaren Rickard Sjöberg. 

Varje vinst är noga utvald av nära och kära, och ger de lyckliga vinnarna möjlighet att uppfylla en dröm just de bär på. I studion finns också familj och vänner på plats för att dela spänningen och glädjen. 

/Postkodlotteriet

smarta
bege


About the AuthorLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back to Top ↑
 • januari

  23jan19:00New Rotics; grym rotrock

  24jan19:00- 20:30Magisk show i Dalby

  25jan12:00- 15:00Stickning - Workshop

  26jan17:00- 18:00prova på innebandy

 • Fastighetsbyrån
 • Ica
 • Björnstorps snickeri
 • Empoli
  Actic2
  Wendelford
  Herex
 • Gilla oss gärna :)

 • Nu är mitt liv över... Let's be a soccermom #soccer #soccermom #veberodnu veberodnu ...

  112 6

  Det börjar bli grönt i vackra Skåne. Vitsippor börjar täcka marken och knopparna på magnolian växer och förbereder sig på att visa upp sin färgprakt. Hur långt har våren kommit hos dig?
  #spring #vår #våriskåne #veberodnu
  ...

  240 28

  Lunchmys med mira_martinsson och kolla in denna vackra grekiska sallad!! Helt otroligt smakfullt och färgglatt. Nu ska jag hugga in! Vad äter du till lunch?
  systrarnapasolhjulet #dagenslunch #grekisksallad #lunch #motherdaughter #veberodnu
  ...

  163 23

  En stund i kyrkan ikväll med mina tjejer. Först var det gudstjänst för de minsta och efter blev det fredagstacos på kyrkbacken. Eller Jesustacos som svärsonen kallar det 🙈. Det var så himla mysigt! Jag mår bra i kyrkan och älskar samhörigheten som finns där. Hur är din relation till kyrkan?
  #veberöd #veberodnu #svenskakyrkan
  ...

  204 15

  Dansen går ju bra..... #fiskedamm förstör allt :) Mira undrar vad en mangel är.... #veberöd veberodnu #veberodnu ...

  98 2

  Åhhh jag är så peppad! Jag fick frågan från vårt Bibliotek i Veberöd om jag ville komma & prata Feelgood - boktips! Såklart jag ville! På facebook kan du rösta på deras sida om det passar bäst en vardagskväll eller en lördagseftermiddag 🤩📚
  #feelgood #feelgoodfrossa #feelgoodfrossamedmillimys #veberodnu #millimys #boktips #älskaböcker #vårläsning #bokblogg #bokbloggare #lästips #boknörd
  ...

  103 27

  Nu är bloggen uppdaterad med vår utflykt från igår 💖🙏 Länk i profilen ⬆️ #bloggse #körsbärsdalen #veberodnu #familjeutflykt #smultronställe #smultronställeiskåne #skåne #visitskane #veberöd #millimys ...

  51 2
 • Populära inlägg & sidor

 • Våra gillare :)