Bilbengtsson
Veberöds Kakelkompani
Toyota Sydost
Lindfors

veberod.nu

Published on november 16th, 2016 | by admin

0

Nätverksmöte med Veberod.nu

Så kul att vi alltid får så många på våra nätverksmöten! Igår var det nämligen möte för Veberod.nu’s annonsörer och samarbetspartners!

n2Med fullsatt salong och härliga människor som direkt minglade och lärde känna fler i nätverket, kändes det som en härlig afton var på gång!

Aftonen började med att alla fick presentera sig, så att man visste vem alla var. Därefter blev det helstekt skånegris och alternativ för de som ville det. Gott som vanligt när Puben fixar käket!

n1

Kvällen fortsatte i rask takt med att Veberödsgruppen presenterade sig och vad de gör och vad som är på gång. Veberödsgruppen som består av Veberod.nu, Medborgarkontoret, Företagarföreningen, Polisen, Byarådet och Föreningsalliansen, gick igenom status. Allt ifrån juristjour, nominering till årets företagare, skolor, idrottshallar, hemsidor, bussar… gicks igenom. En översikt som ger en uppfattning av en del av allt ideellt arbete som egentligen görs för att hålla Veberöd så vital som byn är.

Nästa sak att prata om var den kommande Veberödsappen! Vi tror att den kan bli ett bra komplement till hemsidan, då erbjudanden och superlokal information från polis, kommun, föreningar mfl, direkt kan skickas ut till er som har appen. Vi har redan med Taxi 80000 Skåne och Sibylla/Frendo och Team Helheten  med de första erbjudandena! Appen kommer att vara lanserad till att visas på julskyltningen, så håll utkik!

skarmklipp

Som final på mötet var en intervju med Ali Ismail! En Veberödsbo som varit årets företagare i Lund 2012, entreprenör mm OCH som nu etablerar 3 !!! företag i Veberöd. Canopus Medical, Insolidex och Birka Biostorage. En fabrik som ska tillverka hudsalvor på medicinsk nivå, ett företag som ska tillverka avancerad mekanik till proteser och liknande samt ett företag som ska agera medicinskt nav för lagring och hantering av biologiskt material till läkemedelsföretag. Ett spännande tillskott till vår redan fantastisk by minst sagt!

Ytterligare ett stort steg för att sätta Veberöd än mer på kartan eller hur!!

Tack alla företag som gör det möjligt att driva Veberod.nu och att kunna vara med i byutvecklingen. Utan Er hade det inte varit möjligt!!

/ Jan Malmgren

n3

smarta
bege


About the AuthorLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back to Top ↑
 • juni

  16jun10:00- 11:30Träffpunkt Veberöd - Kubb och fika

  16jun13:00- 14:30Träffpunkt Veberöd - Kubb och fika

  23jun10:00- 11:30Träffpunkt Veberöd - Midsommarfika med jordgubbstårta

  23jun13:00- 14:30Träffpunkt Veberöd - Midsommarfika med jordgubbstårta

  Visa fler event
 • Landäng
 • Elmyra
 • Apotek
 • Almasoft
  Herex
  Empoli
  Mias ide o atelje
 • Gilla oss gärna :)

 • Idag kommer nästan full blomning att inträffa i Körsbärsdalen när mängder med äntligen får sin värme! Underbar plats ❤️🌺#veberodnu ...

  103 7

  En stund i kyrkan ikväll med mina tjejer. Först var det gudstjänst för de minsta och efter blev det fredagstacos på kyrkbacken. Eller Jesustacos som svärsonen kallar det 🙈. Det var så himla mysigt! Jag mår bra i kyrkan och älskar samhörigheten som finns där. Hur är din relation till kyrkan?
  #veberöd #veberodnu #svenskakyrkan
  ...

  204 15

  Vilket fantastiskt väder. Det får ju till och med denna soffpotatisen att ta en promenad ☀️
  #spring #springfeeling #vår #veberodnu
  ...

  167 4

  Vinterväder och minusgrader. Nu är vi inne i årstiden där det är extra viktigt att köra försiktigt på vägarna.
  toyotasydost

  #toyotasydost #toyotasydostystad #toyotasydostveberöd #toyotasydostsimrishamn #ystad #simrishamn #veberöd #veberodnu #handlaiystad #vinterväglag #österlen
  ...

  13 1

  Åh mamma och pappas trädgård.... den är helt fantastisk. Bäcken porlar och rådjuren hälsar på. Det är magiskt!!!! Vackra Veberöd❤
  #veberodnu #veberöd #autumn #skåne #körsbärsdalen #influencer #blogger #blogg #sweden
  ...

  544 14

  The cold weather continues ☀️❄️ Do you have a favorite place for winter walks in Lund?

  📷 veberodnu

  #visitlund #lovelund #veberöd #veberodnu #winter #winterwalks #sunnyday #february #visitskane #visitsweden #swedishmoments
  ...

  319 1
 • Populära inlägg och sidor

 • Våra gillare :)


https://gotporn.cc/