Bilbengtsson
Lindfors
Veberöds Kakelkompani
Toyota Sydost

veberod.nu

Published on november 16th, 2016 | by admin

0

Nätverksmöte med Veberod.nu

Så kul att vi alltid får så många på våra nätverksmöten! Igår var det nämligen möte för Veberod.nu’s annonsörer och samarbetspartners!

n2Med fullsatt salong och härliga människor som direkt minglade och lärde känna fler i nätverket, kändes det som en härlig afton var på gång!

Aftonen började med att alla fick presentera sig, så att man visste vem alla var. Därefter blev det helstekt skånegris och alternativ för de som ville det. Gott som vanligt när Puben fixar käket!

n1

Kvällen fortsatte i rask takt med att Veberödsgruppen presenterade sig och vad de gör och vad som är på gång. Veberödsgruppen som består av Veberod.nu, Medborgarkontoret, Företagarföreningen, Polisen, Byarådet och Föreningsalliansen, gick igenom status. Allt ifrån juristjour, nominering till årets företagare, skolor, idrottshallar, hemsidor, bussar… gicks igenom. En översikt som ger en uppfattning av en del av allt ideellt arbete som egentligen görs för att hålla Veberöd så vital som byn är.

Nästa sak att prata om var den kommande Veberödsappen! Vi tror att den kan bli ett bra komplement till hemsidan, då erbjudanden och superlokal information från polis, kommun, föreningar mfl, direkt kan skickas ut till er som har appen. Vi har redan med Taxi 80000 Skåne och Sibylla/Frendo och Team Helheten  med de första erbjudandena! Appen kommer att vara lanserad till att visas på julskyltningen, så håll utkik!

skarmklipp

Som final på mötet var en intervju med Ali Ismail! En Veberödsbo som varit årets företagare i Lund 2012, entreprenör mm OCH som nu etablerar 3 !!! företag i Veberöd. Canopus Medical, Insolidex och Birka Biostorage. En fabrik som ska tillverka hudsalvor på medicinsk nivå, ett företag som ska tillverka avancerad mekanik till proteser och liknande samt ett företag som ska agera medicinskt nav för lagring och hantering av biologiskt material till läkemedelsföretag. Ett spännande tillskott till vår redan fantastisk by minst sagt!

Ytterligare ett stort steg för att sätta Veberöd än mer på kartan eller hur!!

Tack alla företag som gör det möjligt att driva Veberod.nu och att kunna vara med i byutvecklingen. Utan Er hade det inte varit möjligt!!

/ Jan Malmgren

n3

smarta
bege


About the AuthorLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back to Top ↑
 • mars

  Inga event

 • Fastighetsbyrån
 • Ica
 • Björkhaga plantskola
 • sotarna
  Beab
  Almasoft
  Style by E
 • Gilla oss gärna :)

 • 167 meter över havet & med utsikt så långt ögat kan nå..! 🌳🗻🍴🍸
  Tack för bilden Peter Nilsson, Inperspective. #lifelessordinary #gethereandwelldotherest #thelodgeresort #skåne #visitsweden #visitlund #veberodnu
  ...

  119 6

  Relax and recharge 🌺
  .
  .
  #lifelessordinary #thelodgeresort #honulelespa #visitlund #visitskane #visitsweden #spa #veberöd #veberodnu
  ...

  725 13

  Fantastiska fotografen Lina Roos i nätverket brollopochvanner har tagit nya bilder på vår personal. Först ut var vår hotellchef Tove (till höger) och vår sälj- & marknadsansvariga Camilla (till vänster). Snart får ni se bilder på fler av oss som jobbar "bakom kulisserna" för att ge er gäster en upplevelse utöver det vanliga.
  Tack för ett fantastiskt jobb linaroosfotograf
  #lessordinarystaff #thelodgeresort #weloveourjob #visitsweden #lovelund #romeleåsen #veberodnu #visitlund #skåne
  ...

  189 11

  Friday evening view 🥰💆🏻‍♀️ my sacred place 🙏🏻❤️🕉☯️ ...

  40 3

  The cold weather continues ☀️❄️ Do you have a favorite place for winter walks in Lund?

  📷 veberodnu

  #visitlund #lovelund #veberöd #veberodnu #winter #winterwalks #sunnyday #february #visitskane #visitsweden #swedishmoments
  ...

  320 1

  Säg Ja!
  Ja till nybilsbonus, 3 års fri service och vinterhjul när du köpet en ny Renault. Och självklart ingår 5 års garanti.
  #sjöbo #simrishamn #bilbengtsson #handlaiystad #veberodnu #veberöd #ystad
  ...

  11 0
 • Populära inlägg och sidor

 • Våra gillare :)


https://gotporn.cc/