Flipin
Magnusson
Perssons
Tandläkare huldt
entreprenadställningar
Lindfors

veberod.nu

Published on november 16th, 2016 | by admin

0

Nätverksmöte med Veberod.nu

Så kul att vi alltid får så många på våra nätverksmöten! Igår var det nämligen möte för Veberod.nu’s annonsörer och samarbetspartners!

n2Med fullsatt salong och härliga människor som direkt minglade och lärde känna fler i nätverket, kändes det som en härlig afton var på gång!

Aftonen började med att alla fick presentera sig, så att man visste vem alla var. Därefter blev det helstekt skånegris och alternativ för de som ville det. Gott som vanligt när Puben fixar käket!

n1

Kvällen fortsatte i rask takt med att Veberödsgruppen presenterade sig och vad de gör och vad som är på gång. Veberödsgruppen som består av Veberod.nu, Medborgarkontoret, Företagarföreningen, Polisen, Byarådet och Föreningsalliansen, gick igenom status. Allt ifrån juristjour, nominering till årets företagare, skolor, idrottshallar, hemsidor, bussar… gicks igenom. En översikt som ger en uppfattning av en del av allt ideellt arbete som egentligen görs för att hålla Veberöd så vital som byn är.

Nästa sak att prata om var den kommande Veberödsappen! Vi tror att den kan bli ett bra komplement till hemsidan, då erbjudanden och superlokal information från polis, kommun, föreningar mfl, direkt kan skickas ut till er som har appen. Vi har redan med Taxi 80000 Skåne och Sibylla/Frendo och Team Helheten  med de första erbjudandena! Appen kommer att vara lanserad till att visas på julskyltningen, så håll utkik!

skarmklipp

Som final på mötet var en intervju med Ali Ismail! En Veberödsbo som varit årets företagare i Lund 2012, entreprenör mm OCH som nu etablerar 3 !!! företag i Veberöd. Canopus Medical, Insolidex och Birka Biostorage. En fabrik som ska tillverka hudsalvor på medicinsk nivå, ett företag som ska tillverka avancerad mekanik till proteser och liknande samt ett företag som ska agera medicinskt nav för lagring och hantering av biologiskt material till läkemedelsföretag. Ett spännande tillskott till vår redan fantastisk by minst sagt!

Ytterligare ett stort steg för att sätta Veberöd än mer på kartan eller hur!!

Tack alla företag som gör det möjligt att driva Veberod.nu och att kunna vara med i byutvecklingen. Utan Er hade det inte varit möjligt!!

/ Jan Malmgren

n3

smarta


About the AuthorLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back to Top ↑
 • maj

  19maj09:30- 12:00Skogsbad

  21maj18:30- 20:30Om krisen eller kriget kommer - Lottakåren

 • Olsbring
 • Adderat
 • Björnstorps snickeri
 • Herex
  Köksland
  Veberöds församling
  Almasoft
 • Gilla oss gärna :)

 • This error message is only visible to WordPress admins

  Error: No posts found.

  Make sure this account has posts available on instagram.com.

 • Populära inlägg och sidor

 • Våra gillare :)


https://gotporn.cc/