Flipin
Magnusson
Perssons
Tandläkare huldt
entreprenadställningar
Lindfors

Bygden

Published on februari 11th, 2020 | by admin

0

Matträffar med ”Vi-i- Veberöd”

Igår gjordes det turkisk mat på kyrkbacken. Rätten som tillagades heter maklube och engagerade folk från flera kulturer i byn. Det var första gången matträffen gjordes och alla tyckte det var supermysigt med fantastisk mat.

Det är Cavide, Mette, Annie, Waed och Anna som skapat denna grupp för nya och gamla Veberödsbor att helt enkelt träffas och laga mat tillsammans. Det är inte en matlagningskurs utan helt enkelt ett sätt att träffas och lära sig olika matkulturer under trevliga former.

Vill du också vara med? Du hittar mer information HÄR

/Jan Malmgren

Allmän info från gruppen:

För nya och gamla Veberödsbor som vill träffas och laga samt äta mat tillsammans.

VAR: Kyrkbacken i Veberöd

NÄR: En söndag i månaden kl. 16-19. Vi har bestämt dessa datum: 9 februari, 8 mars, 19 april och 17 maj.

VEM: Alla som tycker det låter kul och trevligt kan delta. Barn är välkomna, så kom gärna hela familjen.

PRIS: 50 för vuxna och 25 för barn över 6 år. Gratis för barn under 6 år. Vi har endast kostnader för mat, och det är svårt att veta vad det kommer kosta, men vi börjar med detta pris och justerar om det behövs.

ANMÄLAN/MAXANTAL: 2-3 veckor innan ny träff kommer vi göra ett evenemang i denna grupp där alla bjuds in. Man svarar då helt enkelt om man kan komma eller inte. Har man barn med sig, kan man meddela detta samt barnens ålder i en kommentar, så vi handlar tillräckligt med mat. Vi måste ha en begränsning på antal, då vi inte kan vara hur många som helst i lokalen. De första 20 vuxna som anmäler sig får plats.

MATEN: Maten kommer ha inspiration från olika länder, då vi som planerar för dessa träffar kommer från olika länder. Det kommer bli turkisk, afrikansk, syrisk och sannolikt även svensk mat. Vi är själv väldigt taggade och tycker det ska bli kul att få laga mat från olika kulturer. Detta är ingen matlagningskurs, men träffar där vi lagar mat tillsammans, men vi tror att vi kommer lära en massa av varandra.

ALLERGIER/MATPREFERENSER: Vi kan inte garantera att alla kan få sina önskningar uppfyllda i dessa hänseenden, i alla fall inte till en början. Vi behöver komma i gång först och se hur vi kan lösa allt som dyker upp.

FRÅGOR? Har du frågor kan du ställa dom här i gruppen, och så besvarar vi dom så gott vi kan. Det kan vara fler som kan ha nytta av svaret. Vi som planerar för denna grupp heter Cavide, Mette, Annie, Waed och Anna, och vi hoppas att ni är många som vill komma på träffarna.

smarta


About the AuthorLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back to Top ↑
 • maj

  Inga event

 • JR klimat
 • Adderat
 • Pizzeria nice
 • Veberöds församling
  Mias ide o atelje
  Köksland
  Empoli
 • Gilla oss gärna :)

 • This error message is only visible to WordPress admins

  Error: No posts found.

  Make sure this account has posts available on instagram.com.

 • Populära inlägg och sidor

 • Våra gillare :)


https://gotporn.cc/