Bilbengtsson
Veberöds Kakelkompani
Lindfors
Toyota Sydost

Företag

Published on augusti 23rd, 2019 | by admin

0

Lilla Grodan – byns mysiga second handbutik

Nere vid Romelevallen på Idrottsgatan 3, ligger Johannas mysiga secondhandbutik. En liten butik som rymmer väldigt mycket inom ekologiskt, hållbart och second hand.

Det började för 11 år sedan då Johanna var mammaledig och hade tid över. Johanna hade länge haft en dröm att ha en egen butik och tyckte att nu hade hon all tid i världen att starta upp något. Det började i tvättstugan för att sedan bygga en friggebod i trädgården. Under några år fanns butiken i centrala delar av byn, men är nu tillbaka i friggeboden. Det är en bättre lösning att kunna ha nära och även kunna ge bättre service till kunderna.

Butiken har sin unika trevliga nisch, där man skänker begagnade kläder och annat för barn och dam. Som betalning får man då rabatt på andra kläder som man själv behöver. Ju mer man lämnar in, desto mer får man i rabatt. Det fungerar så att när man lämnar in plagg, så lämnar man även sitt mobilnummer, så får man tillbaka en sms-rabatt som man kan nyttja nästa gång. 

I grunden är det second hand, men Johanna har tex även tagit in nya leksaker som är ekologiska med giftfria material. Även lokala leverantörer som Christels hudvård finns att köpa i butiken. Flera roliga saker finns som inte hittas så lätt. Som till exempel garn av återvunnen bomull och trosor tillverkat av bambu. Eller varför inte handgjorda kaffefilter?

I den lilla butiken finns väldigt mycket spännande och jag tycker så klart att ni ska titta in och upptäcka och så klart, få en trevlig pratstund med Johanna!

Kolla gärna in hemsida och webshop HÄR

/ Jan Malmgren

smarta
bege


About the AuthorLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back to Top ↑
 • maj

  Inga event

 • JR klimat
 • Elmyra
 • Björnstorps snickeri
 • Hairdo
  sotarna
  Sparbanken Skåne
  Körsbärsdalens B&B
 • Gilla oss gärna :)

 • I Veberöd går ankorna på övergångsstället #veberodnu #väluppfostrade #säkerhetenframförallt ...

  41 1

  Åh mamma och pappas trädgård.... den är helt fantastisk. Bäcken porlar och rådjuren hälsar på. Det är magiskt!!!! Vackra Veberöd❤
  #veberodnu #veberöd #autumn #skåne #körsbärsdalen #influencer #blogger #blogg #sweden
  ...

  550 14

  The cold weather continues ☀️❄️ Do you have a favorite place for winter walks in Lund?

  📷 veberodnu

  #visitlund #lovelund #veberöd #veberodnu #winter #winterwalks #sunnyday #february #visitskane #visitsweden #swedishmoments
  ...

  318 1

  5% blomning i #körsbärsdalen. Nästa vecka blir guld när värmen kommer ❤️#veberodnu ...

  84 0

  Vinterväder och minusgrader. Nu är vi inne i årstiden där det är extra viktigt att köra försiktigt på vägarna.
  toyotasydost

  #toyotasydost #toyotasydostystad #toyotasydostveberöd #toyotasydostsimrishamn #ystad #simrishamn #veberöd #veberodnu #handlaiystad #vinterväglag #österlen
  ...

  13 1
 • Populära inlägg och sidor

 • Våra gillare :)


https://gotporn.cc/