Bilbengtsson
Veberöds Kakelkompani
Toyota Sydost
Lindfors

Företag

Published on augusti 23rd, 2019 | by admin

0

Lilla Grodan – byns mysiga second handbutik

Nere vid Romelevallen på Idrottsgatan 3, ligger Johannas mysiga secondhandbutik. En liten butik som rymmer väldigt mycket inom ekologiskt, hållbart och second hand.

Det började för 11 år sedan då Johanna var mammaledig och hade tid över. Johanna hade länge haft en dröm att ha en egen butik och tyckte att nu hade hon all tid i världen att starta upp något. Det började i tvättstugan för att sedan bygga en friggebod i trädgården. Under några år fanns butiken i centrala delar av byn, men är nu tillbaka i friggeboden. Det är en bättre lösning att kunna ha nära och även kunna ge bättre service till kunderna.

Butiken har sin unika trevliga nisch, där man skänker begagnade kläder och annat för barn och dam. Som betalning får man då rabatt på andra kläder som man själv behöver. Ju mer man lämnar in, desto mer får man i rabatt. Det fungerar så att när man lämnar in plagg, så lämnar man även sitt mobilnummer, så får man tillbaka en sms-rabatt som man kan nyttja nästa gång. 

I grunden är det second hand, men Johanna har tex även tagit in nya leksaker som är ekologiska med giftfria material. Även lokala leverantörer som Christels hudvård finns att köpa i butiken. Flera roliga saker finns som inte hittas så lätt. Som till exempel garn av återvunnen bomull och trosor tillverkat av bambu. Eller varför inte handgjorda kaffefilter?

I den lilla butiken finns väldigt mycket spännande och jag tycker så klart att ni ska titta in och upptäcka och så klart, få en trevlig pratstund med Johanna!

Kolla gärna in hemsida och webshop HÄR

/ Jan Malmgren

bege
smarta


About the AuthorLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back to Top ↑
 • november

  26nov14:30Torsdagsklubben

  28nov10:00Melodikrysset

 • JR klimat
 • Bengts Hästsport
 • Hans wachner
 • Solar Plexus
  Style by E
  Humlamaden Rehab
  Veberöds församling
 • Gilla oss gärna :)

 • Spanaren har fått korn på nåt... #veberöd #veberodnu ...

  34 3

  Magic sunset on the veranda..! 🙏🏻 Vi har haft årets första BBQ Pick & Choose till underbara toner av angiealmmusic! Nu är det sommar på riktigt!
  #summerloving #thelodgeresort #lifelessordinary #sunset #skåne #romeleåsen #veberodnu #visitlund
  ...

  298 5

  Daniel stod för pumpa designen i år med barnens önskemål 😂🙈🎃 dannefrid min lilla skapelse är stackaren som skriker bredvid... #pumpa #halloween #pumpkin #scarry #veberodnu ...

  15 6

  I Veberöd går ankorna på övergångsstället #veberodnu #väluppfostrade #säkerhetenframförallt ...

  43 1

  Vilket fantastiskt väder. Det får ju till och med denna soffpotatisen att ta en promenad ☀️
  #spring #springfeeling #vår #veberodnu
  ...

  167 4

  En stund i kyrkan ikväll med mina tjejer. Först var det gudstjänst för de minsta och efter blev det fredagstacos på kyrkbacken. Eller Jesustacos som svärsonen kallar det 🙈. Det var så himla mysigt! Jag mår bra i kyrkan och älskar samhörigheten som finns där. Hur är din relation till kyrkan?
  #veberöd #veberodnu #svenskakyrkan
  ...

  204 15
 • Populära inlägg och sidor

 • Våra gillare :)


https://gotporn.cc/