Flipin
Magnusson
Perssons
Tandläkare huldt
entreprenadställningar
Lindfors

Bygden

Published on oktober 27th, 2022 | by emma

0

Kålvägens Halloween Kyrkogård

Det som borde vara läskigast för barn är Halloween, inte cancer. Stöd Barncancerfonden genom att besöka Kålvägens Halloween Kyrkogård och swisha ditt bidrag till Barncancerfonden! i inlägget nedan finns QR kod till insamlingen för er som vill stötta evenemanget men inte har möjlighet att komma själva. 

På Kålvägen 9 finns det en kyrkogård och sevärdhet att ta sig till kring Halloween! Gillar du att bli skrämd och se ett fantastiskt arbete rekommenderar vi att ni tar en sväng förbi. Den stora händelsekvällen är måndag den 31/10 i år! Då tänds kyrkogården mellan 18:00-21:00. Kvällen inleds med att clowner kommer för att öppna kyrkogårdscirkusen med godis och läskigheter till barnen. Välkomna! 

Vad vill ni på Kålvägens Halloween Kyrkogård hälsa till Veberöd inför 2022 års Halloween firande?
I år finns där onda clowner, läskiga clowner och mördarclowner som kommer till Kålvägens Halloween kyrkogårdscirkus på Halloweenkvällen den 31 oktober 2022. 
Kl. 18:00 kommer clownerna till Kålvägen 9 där de öppnar kyrkogårdscirkusen. Her kan man få godis och annat läskigt. 
Cirkusen är öppet till kl. 21:00. 

I år finns där ett pris för bäst Halloween klädda. Man ska ta ett foto framför kistorna och infoga bilden som en kommentar till inlägget på Veberödgruppen (Facebook). 

Det är kyrkogårdens abbot och abbedissa som är de tuffa domarna og vinnaren tillkännages på Veberödgruppen i slutet av vecka 44.

Om man inte har möjlighet att komma på måndag kväll för cirkusen tänds ljuset på kyrkogården redan vid följande tider: Söndag 23 oktober 2022 – söndag 30 oktober 2022 Kl. 18:00 – 20:00. 

Obs. Man kan bara få godis den 31 oktober, men man får gärna ta kort och hänga på kyrkogården vid övriga tända tider. 

Hur kom ni på idéen om kyrkogården och kopplingen till barncancerfonden? 
Många som varit förbi Kålvägen ville ge ett bidrag till Kålvägens Halloween Kyrkogård och Vi blev därför inspirerade av Björkerödsvägens Julgata mot barncancer. För de som inte kan donera på plats får gärna donera vida denna QR kod. 

Hur länge har ni haft kyrkogården offentlig? 
Vi började redan 2017 men inledde förra året (2021) ett samarbetet med barncancerfonden.

Vad får er att vilja fortsätta? 
Jag har själv haft cancer, och jag tror att vi alla känner någon som har drabbats av cancer, så det är därför viktigt att vi alla hjälper till att stödja cancerforskningen, så att vi i framtiden kan hjälpa fler, både barn och vuxna. 
Kålvägens Halloween Kyrkogård fortsätter så länge vi fysiskt kan. Det mesta finns på vinden så det är hårt jobb varje år när det ska tas ner från vinden och tillbaka upp på vinden. 
Men det är glädjen att träffa barnen och föräldrarna som gör att vi fortsätter. 

Är det du och Inger som driver den? 
Det är Inger Damgaard och jag (Michael Damgaard) som bor i huset, och vi älskar Halloween. Vi tillbringar många av våra semestrar i USA och där letar vi alltid efter Halloween-prylar. Både nytt, men även garageförsäljning och loppis. 
På Halloweenkvällen kommer våra barn och deras pojk- och flickvänner med vänner och hjälper till med temat och dela ut godis med mera. 

Vad säger grannar och andra? 
De närmaste grannarna tycker det är roligt och läskigt och jag vet att mäklaren har berättat för köparen om Kålvägens Halloween Kyrkogård vid husköp. 
Vi har begränsat belysningen av Kyrkogården för att skona våra grannar, men också för att spara på el, då vi alla måste bidra till energikrisen. 
Men vi kunde inte avbryta Halloween. Det gjorde vi bara när COVID var som värst av respekt för de många som hade mist livet på grund av Corona. 

Hur mkt har ni samlat ihop tidigare? 
2021 var första året som vi samarbetade med Barncancerfonden och där samlade vi in 12 090,00 kr

smarta


About the AuthorLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back to Top ↑
 • maj

  19maj09:30- 12:00Skogsbad

  21maj18:30- 20:30Om krisen eller kriget kommer - Lottakåren

 • JR klimat
 • Ica
 • Capio Novakliniken
 • Köksland
  Sparbanken Skåne
  sotarna
  Herex
 • Gilla oss gärna :)

 • This error message is only visible to WordPress admins

  Error: No posts found.

  Make sure this account has posts available on instagram.com.

 • Populära inlägg och sidor

 • Våra gillare :)


https://gotporn.cc/