Flipin
Magnusson
Perssons
Tandläkare huldt
entreprenadställningar
Lindfors

Bygden

Published on november 30th, 2015 | by admin

Julskyltning i byn!

Julskyltningen i Veberöd varade under 4 timmar fulla med julstämning. Långt innan klockan slagit 15 förberedde man sina butiker, bord och försäljningar. Tyvärr ingen snö detta år heller, men trots det fick vi smak av julandan i dess olika former.

Första advent invigdes på bibliotekets trappa av VFF som glatt hälsade alla välkomna. Därtill uppträdde Candy Mix Crew samt Jumping Joe, som fick alla barnen att skratta. Strax efter detta var det godisregn på bibliotekets parkering, något som uppskattades mycket av de små. Klockan 16:15 uppträdde Danse deRue samt ett härligt litet luciatåg från fritidsgården.

Veberöd lös upp av ljusslingor och julsång. Lottdragningar, auktioner (lions), krabbelurutdelning (scouterna) och mycket mera. Inte minst den traditionella pepparkakstävlingen som anordnas lagom till julskyltningen varje år. Där fick vi som vanligt se många kreativa konstverk! Håll utkik efter vinnaren på biblioteket! Även andra välkända moment syntes i byn, så som turerna med häst och vagn och tomten som delade ut godis till alla snälla barn utanför biblioteket. Inte minst Esteban, som har patrullerat runt i byn under kvällen och även många andra dagar. En genuint härlig kille med humorn tydlig när ”it’s the sound of the police” spelar upp som ringsignal. Esteban fungerar som en trygghet för många i byn och här togs även chansen att komma med önskemål och synpunkter. Helt klart en person som uppskattas här i vår lilla by. Esteban har även gjort sig populär bland barnen som hejar glatt när han går förbi. Leendet på den lilla killen som fick en brofist av honom för att de hade matchande reflexvästar visar väl uppskattningen för honom, hos såväl stora som små. Men vi har också sett nya deltagare, som vi hoppas få se nästa år också!

Kvällen avslutades med en eldshow på parkeringen utanför kyrkbacken och därefter med en konsert inne i kyrkan. Jag tror ingen kunde motstå smågrabbarna som satt sig fint på marken och fascinerat wow:ade så fort någonting häftigt skedde med elden.

Vi är mycket glada över att höra att Veberöds julskyltning även gjort sig känd på andra håll, så som Sjöbo och Harlösa och hoppas på att få se er nästa år igen! Vi är även mycket nöjda över alla de eldsjälsnomineringar som kommit in. Vinnaren presenteras på valborg, så än finns det tid att nominera fler!

/ Linn Malmgren

j20 j19 j23 j25 j24 j26

j1j10 j13 j12  j11j14 j15 j16 j17    j21 j22    j3 j4 j5 j6 j9j7 j8

j27 j28

smarta


About the AuthorBack to Top ↑
 • maj

  19maj09:30- 12:00Skogsbad

  21maj18:30- 20:30Om krisen eller kriget kommer - Lottakåren

 • Genarps städ
 • Ica
 • Apotek
 • Sparbanken Skåne
  Solar Plexus
  Veberöds församling
  sotarna
 • Gilla oss gärna :)

 • This error message is only visible to WordPress admins

  Error: No posts found.

  Make sure this account has posts available on instagram.com.

 • Populära inlägg och sidor

 • Våra gillare :)


https://gotporn.cc/