Bilbengtsson
Lindfors
Toyota Sydost
Veberöds Kakelkompani

Bygden

Published on november 30th, 2015 | by admin

Julskyltning i byn!

Julskyltningen i Veberöd varade under 4 timmar fulla med julstämning. Långt innan klockan slagit 15 förberedde man sina butiker, bord och försäljningar. Tyvärr ingen snö detta år heller, men trots det fick vi smak av julandan i dess olika former.

Första advent invigdes på bibliotekets trappa av VFF som glatt hälsade alla välkomna. Därtill uppträdde Candy Mix Crew samt Jumping Joe, som fick alla barnen att skratta. Strax efter detta var det godisregn på bibliotekets parkering, något som uppskattades mycket av de små. Klockan 16:15 uppträdde Danse deRue samt ett härligt litet luciatåg från fritidsgården.

Veberöd lös upp av ljusslingor och julsång. Lottdragningar, auktioner (lions), krabbelurutdelning (scouterna) och mycket mera. Inte minst den traditionella pepparkakstävlingen som anordnas lagom till julskyltningen varje år. Där fick vi som vanligt se många kreativa konstverk! Håll utkik efter vinnaren på biblioteket! Även andra välkända moment syntes i byn, så som turerna med häst och vagn och tomten som delade ut godis till alla snälla barn utanför biblioteket. Inte minst Esteban, som har patrullerat runt i byn under kvällen och även många andra dagar. En genuint härlig kille med humorn tydlig när ”it’s the sound of the police” spelar upp som ringsignal. Esteban fungerar som en trygghet för många i byn och här togs även chansen att komma med önskemål och synpunkter. Helt klart en person som uppskattas här i vår lilla by. Esteban har även gjort sig populär bland barnen som hejar glatt när han går förbi. Leendet på den lilla killen som fick en brofist av honom för att de hade matchande reflexvästar visar väl uppskattningen för honom, hos såväl stora som små. Men vi har också sett nya deltagare, som vi hoppas få se nästa år också!

Kvällen avslutades med en eldshow på parkeringen utanför kyrkbacken och därefter med en konsert inne i kyrkan. Jag tror ingen kunde motstå smågrabbarna som satt sig fint på marken och fascinerat wow:ade så fort någonting häftigt skedde med elden.

Vi är mycket glada över att höra att Veberöds julskyltning även gjort sig känd på andra håll, så som Sjöbo och Harlösa och hoppas på att få se er nästa år igen! Vi är även mycket nöjda över alla de eldsjälsnomineringar som kommit in. Vinnaren presenteras på valborg, så än finns det tid att nominera fler!

/ Linn Malmgren

j20 j19 j23 j25 j24 j26

j1j10 j13 j12  j11j14 j15 j16 j17    j21 j22    j3 j4 j5 j6 j9j7 j8

j27 j28

bege
smarta


About the AuthorBack to Top ↑
 • april

  23apr00:00- 23:00Jazz

  25apr10:00- 12:30Skrylleloppet

  26apr16:00Event avbrutetKonsert Norra Ugglarp

 • Fastighetsbyrån
 • Ica
 • Björnstorps snickeri
 • Hairdo
  Med Fotvård
  Handelsbanken
  Wendelford
 • Gilla oss gärna :)

 • En stund i kyrkan ikväll med mina tjejer. Först var det gudstjänst för de minsta och efter blev det fredagstacos på kyrkbacken. Eller Jesustacos som svärsonen kallar det 🙈. Det var så himla mysigt! Jag mår bra i kyrkan och älskar samhörigheten som finns där. Hur är din relation till kyrkan?
  #veberöd #veberodnu #svenskakyrkan
  ...

  205 15

  Lunchmys med mira_martinsson och kolla in denna vackra grekiska sallad!! Helt otroligt smakfullt och färgglatt. Nu ska jag hugga in! Vad äter du till lunch?
  systrarnapasolhjulet #dagenslunch #grekisksallad #lunch #motherdaughter #veberodnu
  ...

  163 23

  Nu är bloggen uppdaterad med vår utflykt från igår 💖🙏 Länk i profilen ⬆️ #bloggse #körsbärsdalen #veberodnu #familjeutflykt #smultronställe #smultronställeiskåne #skåne #visitskane #veberöd #millimys ...

  51 2

  Körsbärsdalen 2019 🤩 om mindre än tre månader är vi där igen... Mitt i våren! 🌺💗 Det känns bättre att ha något bildligt att de fram emot.
  .
  .
  Vi har ju cykelavstånd till denna fantastiska plats på jorden! I fjol cyklade vi dit med picknick en eftermiddag mitt under körsbärsblomningen! Det får bli en plan för 2020 också! Eller hur tommystromberg76 ❤️
  #millimys #körsbärsdalen #körsbärsdalen2019 #vårkänslor #picknick #visitskane #veberodnu #bokblogg #bokbloggare
  ...

  110 6

  Nu är mitt liv över... Let's be a soccermom #soccer #soccermom #veberodnu veberodnu ...

  112 6

  Dansen går ju bra..... #fiskedamm förstör allt :) Mira undrar vad en mangel är.... #veberöd veberodnu #veberodnu ...

  98 2

  Åhhh jag är så peppad! Jag fick frågan från vårt Bibliotek i Veberöd om jag ville komma & prata Feelgood - boktips! Såklart jag ville! På facebook kan du rösta på deras sida om det passar bäst en vardagskväll eller en lördagseftermiddag 🤩📚
  #feelgood #feelgoodfrossa #feelgoodfrossamedmillimys #veberodnu #millimys #boktips #älskaböcker #vårläsning #bokblogg #bokbloggare #lästips #boknörd
  ...

  103 27
 • Populära inlägg & sidor

 • Våra gillare :)


https://gotporn.cc/