Toyota Sydost
Veberöds Kakelkompani
Lindfors
Bilbengtsson

veberod.nu

Published on december 21st, 2016 | by admin

0

Julmöte för Veberod.nu & SödraSandby.com

Sedan ett tag tillbaka har veberod.nu haft en syskonhemsida, nämligen södrasandby.com. Sidan fungerar precis som veberod.nu, men för Södra Sandby istället. Trots att vi är verksamma inom två olika områden anser vi det viktigt med ett nära samarbete och kommunikation. Vi tycker det är bra om man exempelvis kan få representanter från respektive företagarförening, medborgarkontor med mera att komma i kontakt med varandra och diskutera. Hur ska Veberöd utvecklas? Hur ska Södra Sandby utvecklas? Hur kan vi göra detta tillsammans? Samtidigt är det bra för oss ungdomsreportrar att träffas, dela med oss av tips, tankar och idéer.

Vi vill bygga fungerande nätverk i och mellan våra byar, för det krävs det ett stabilt nätverk mellan OSS. Det är alltså bara naturligt att vi därför träffas regelbundet och följer upp varandras arbete. Denna gång blev vår samlingspunkt The Lodge. The Lodge ligger strax utanför Genarp och erbjuder spaupplevelser, hotellservice och även supergod mat. Redan innan man helt når The Lodge känner man mysighetsfaktorn. Lyktor lyser upp hela allén upp till entrén och väl där möts man av ljusslingor runt buskar och husknutar. När man kommer in möts man av värme, artiga värdar och ofta redan en mycket härlig stämning. Servicen är fantastisk och maten är himmelskt god (och fantastiskt nog närproducerad), oavsett om man äter normalkost, har allergier eller kanske inte äter fisk och kött. Kocken lyckas alltid hitta något för alla!

Det är alltid roligt att träffa sina kollegor, både från Veberöd och Södra Sandby och det var kul att höra vad de andra upplever i sitt arbete. Det är träffar som dessa som får oss bakom sidorna att fungera, så att vi kan verka för er. Det är också ställen som The Lodge och andra fina annonsörer som gör vårt arbete möjligt. Tack!

Tea Martinsen (Veberöd), Emmy Odeskog (Sandby), Linn Malmgren (Veberöd), Alice Petersson (ej med på bild) m3

Tea Martinsen (reporter), Emmy Odeskog (reporter), Niclas Odeskog (ordf Sandby företagarförening), Nils-Åke Stålring (Byarådet), Eva Jönsson (Föreningsalliansen), June Ljungqvist (Medborgarkontoret), Esteban Mayobre (Polisen), Göran Holmqren (annonsförsäljare), Jan Malmgren (Byutveckling AB, ej på bild), Linn Malmgren (reporter)

m4

 

m5

m1

/Linn Malmgren

 

bege
smarta


About the AuthorLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back to Top ↑
 • september

  Inga event

 • Landäng
 • Ica
 • Novakliniken
 • Almasoft
  Körsbärsdalens B&B
  Herex
  Hairdo
 • Gilla oss gärna :)

 • Livet på landet☀️#körsbärsdalen #lantliv#dörröd #sommarlov2019#veberodnu#lundskommun ...

  37 2

  Skymning över Romeleåsen, vilken magisk kväll! 🙏
  #lifelessordinary #thelodgeresort #sunset #instasky #skåne #romeleåsen
  ...

  101 3

  The Veranda is open! 🍸🍴☕️🍰 Vi serverar loungemeny med fyra mils utsikt mellan kl 11-17 och vår BBQ buffé från kl 19 (tisdag-lördag). Brunch på söndagar kl 12. Kom ihåg att boka bord om du säkert vill få plats! 046-24 89 05 #restaurangheaven #thelodgeresort #lifelessordinary #summerloving #spa #lovelund #visitlund #veberodnu ...

  130 1

  Happiness is yellow, white & blue 💛🌤💙🙌 #rapefield #romeleåsen #lifelessordinary #thelodgeresort #visitsweden #visitskåne #veberodnu #visitlund #lovelund #hejlantliv ...

  249 2

  Vilket fantastiskt väder. Det får ju till och med denna soffpotatisen att ta en promenad ☀️
  #spring #springfeeling #vår #veberodnu
  ...

  167 4

  We’re hiring!
  Vi är inne i en expansiv fas och söker nu en Food & beverage manager! Är du eller någon du känner precis den vi letar efter? Tagga då henne eller honom (eller dig själv) här eller på vårt Facebook inlägg. Leder ditt tips till en anställning vinner du en gift voucher för två till vårt Summer Loving paket, värde 2990 kr. 🙌 PS, är ni flera som taggat samma person lottar vi vinnaren. Läs mer om tjänsten i länken i vår profil. Ready, set, TAG! ⭐️🍽⛰
  .
  .
  .
  #ajoblessordinary #thelodgeresort #167meteröverhavet #veberodnu #visitlund #visitskane
  ...

  158 2

  En stund i kyrkan ikväll med mina tjejer. Först var det gudstjänst för de minsta och efter blev det fredagstacos på kyrkbacken. Eller Jesustacos som svärsonen kallar det 🙈. Det var så himla mysigt! Jag mår bra i kyrkan och älskar samhörigheten som finns där. Hur är din relation till kyrkan?
  #veberöd #veberodnu #svenskakyrkan
  ...

  204 15
 • Populära inlägg och sidor

 • Våra gillare :)


https://gotporn.cc/