Flipin
Magnusson
Perssons
Tandläkare huldt
entreprenadställningar
Lindfors

veberod.nu

Published on december 21st, 2016 | by admin

0

Julmöte för Veberod.nu & SödraSandby.com

Sedan ett tag tillbaka har veberod.nu haft en syskonhemsida, nämligen södrasandby.com. Sidan fungerar precis som veberod.nu, men för Södra Sandby istället. Trots att vi är verksamma inom två olika områden anser vi det viktigt med ett nära samarbete och kommunikation. Vi tycker det är bra om man exempelvis kan få representanter från respektive företagarförening, medborgarkontor med mera att komma i kontakt med varandra och diskutera. Hur ska Veberöd utvecklas? Hur ska Södra Sandby utvecklas? Hur kan vi göra detta tillsammans? Samtidigt är det bra för oss ungdomsreportrar att träffas, dela med oss av tips, tankar och idéer.

Vi vill bygga fungerande nätverk i och mellan våra byar, för det krävs det ett stabilt nätverk mellan OSS. Det är alltså bara naturligt att vi därför träffas regelbundet och följer upp varandras arbete. Denna gång blev vår samlingspunkt The Lodge. The Lodge ligger strax utanför Genarp och erbjuder spaupplevelser, hotellservice och även supergod mat. Redan innan man helt når The Lodge känner man mysighetsfaktorn. Lyktor lyser upp hela allén upp till entrén och väl där möts man av ljusslingor runt buskar och husknutar. När man kommer in möts man av värme, artiga värdar och ofta redan en mycket härlig stämning. Servicen är fantastisk och maten är himmelskt god (och fantastiskt nog närproducerad), oavsett om man äter normalkost, har allergier eller kanske inte äter fisk och kött. Kocken lyckas alltid hitta något för alla!

Det är alltid roligt att träffa sina kollegor, både från Veberöd och Södra Sandby och det var kul att höra vad de andra upplever i sitt arbete. Det är träffar som dessa som får oss bakom sidorna att fungera, så att vi kan verka för er. Det är också ställen som The Lodge och andra fina annonsörer som gör vårt arbete möjligt. Tack!

Tea Martinsen (Veberöd), Emmy Odeskog (Sandby), Linn Malmgren (Veberöd), Alice Petersson (ej med på bild) m3

Tea Martinsen (reporter), Emmy Odeskog (reporter), Niclas Odeskog (ordf Sandby företagarförening), Nils-Åke Stålring (Byarådet), Eva Jönsson (Föreningsalliansen), June Ljungqvist (Medborgarkontoret), Esteban Mayobre (Polisen), Göran Holmqren (annonsförsäljare), Jan Malmgren (Byutveckling AB, ej på bild), Linn Malmgren (reporter)

m4

 

m5

m1

/Linn Malmgren

 

smarta


About the AuthorLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back to Top ↑
 • juli

  Inga event

 • Trädgårdstjänst
 • Adderat
 • Omtanken
 • Sparbanken Skåne
  Herex
  Solar Plexus
  Empoli
 • Gilla oss gärna :)

 • This error message is only visible to WordPress admins

  Error: No posts found.

  Make sure this account has posts available on instagram.com.

 • Populära inlägg och sidor

 • Våra gillare :)


https://gotporn.cc/