Lindfors
Bilbengtsson
Veberöds Kakelkompani
Toyota Sydost

Företag

Published on november 6th, 2019 | by admin

0

Honulele Spa

Ibland undrar jag om inte det finns något magiskt under det böljande landskapet runt Romeleåsen… Behöver jag komma ifrån stress, lösa ett problem eller helt enkelt bara få energi så är det alltid till Romeleåsens natur jag söker mig till.

Magin verkar nu också ha fått ett helt nytt spa att spira uppe på åsen… nämligen på spa-hotellet The Lodge och kallas Honulele Spa. Namnet Honulele kommer från den stora havssköldpadda som enligt legenden var den som förde de första polynesierna till Hawaii…

Och det är hit som jag nu styrt mina steg för att njuta av Aloha Spa Ritual!

Aloha Spa Ritual, är en hawaiiansk tvagningsritual som tar dina sinnen till stränderna, bergen, vulkanerna och djungeln på Hawaii. Så klart man är nyfiken att prova! Häng med och se hur det gick!

Efter en vandring upp från parkeringen så når man äntligen toppen och man kommer fram till den inbjudande entrén på The Lodge. En plats som har sin inspiration från New England.

Väl inne känner man sig ovanligt hemmastadd och välkommen. Att vandra runt och titta på utsikten är bara det en njutning.

Innan spa, så får även magen ha sitt så klart. Förrätt blir en härlig grönsakssoppa med friterade glasnudlar och svarta vinbär.

En ryggbiff med rostad jordärtskocka, jordärtskockschips, shiitake, tryffelkräm och örtolja slinker också ner.

Undrar vad som finns bakom denna dörr?

Underbart smakligt och i en miljö som för en till en annan värld. Inget är det sparat på för att få rätt stämning.

Det finns flera olika massager och behandlingar att få.

Ritualen börjar med fötterna. Hett vatten för att väcka sinnena från grunden. Fötterna är bara början som tas över till vår egen lilla spann och pall… med olika procedurer förbereds kroppen för den honung som man får att täcka kroppen med.

En ångbastu gör att honungen gör sin verkan. Ångan är nästan omöjlig att se igenom och man befinner sig i sin egen lilla värld.

En dusch för att all honung ska bort då den gjort sin verkan. En alldeles härlig lagun med fackelsken är ju helt underbar och får en att drömma sig bort till Hawaiis stränder…

I lugn takt upplever man ritualen för att sen få vila ut i sin egen lilla stol och njuta av Romelebygdens häftiga utsikt.

Klart man känner sig som en Kung!

Förutom denna delen av hotellets spa som ni kan besöka redan nu, så byggs det totalt nu hela 1000 kvadratmeter för detta spa. Mysiga sitthörnor att njuta i och till och med infinitypool, café, bastu, kallvak, bar mm är under uppbyggnad!!!

Gissa om det blir ett reportage till sen ;)!

Varm välkomna att besöka denna mysiga spa-pärla som jag tror kommer att dra många långväga gäster!

/ Jan Malmgren

Delägarna Malin Pihl (vänster), Camilla Persson (mitten) och Tove Gejde (höger) är några av dem som ser till att det blir en mysig upplevelse för alla gäster. Foto: Dan Holmqvist

bege
smarta


About the AuthorLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back to Top ↑
 • januari

  23jan19:00New Rotics; grym rotrock

  24jan19:00- 20:30Magisk show i Dalby

  25jan12:00- 15:00Stickning - Workshop

  26jan17:00- 18:00prova på innebandy

 • Fastighetsbyrån
 • Ica
 • Apotek
 • Veberöds församling
  Humlamaden Rehab
  Svenskoptik
  Beab
 • Gilla oss gärna :)

 • Nu är mitt liv över... Let's be a soccermom #soccer #soccermom #veberodnu veberodnu ...

  112 6

  Det börjar bli grönt i vackra Skåne. Vitsippor börjar täcka marken och knopparna på magnolian växer och förbereder sig på att visa upp sin färgprakt. Hur långt har våren kommit hos dig?
  #spring #vår #våriskåne #veberodnu
  ...

  240 28

  Lunchmys med mira_martinsson och kolla in denna vackra grekiska sallad!! Helt otroligt smakfullt och färgglatt. Nu ska jag hugga in! Vad äter du till lunch?
  systrarnapasolhjulet #dagenslunch #grekisksallad #lunch #motherdaughter #veberodnu
  ...

  163 23

  En stund i kyrkan ikväll med mina tjejer. Först var det gudstjänst för de minsta och efter blev det fredagstacos på kyrkbacken. Eller Jesustacos som svärsonen kallar det 🙈. Det var så himla mysigt! Jag mår bra i kyrkan och älskar samhörigheten som finns där. Hur är din relation till kyrkan?
  #veberöd #veberodnu #svenskakyrkan
  ...

  204 15

  Dansen går ju bra..... #fiskedamm förstör allt :) Mira undrar vad en mangel är.... #veberöd veberodnu #veberodnu ...

  98 2

  Åhhh jag är så peppad! Jag fick frågan från vårt Bibliotek i Veberöd om jag ville komma & prata Feelgood - boktips! Såklart jag ville! På facebook kan du rösta på deras sida om det passar bäst en vardagskväll eller en lördagseftermiddag 🤩📚
  #feelgood #feelgoodfrossa #feelgoodfrossamedmillimys #veberodnu #millimys #boktips #älskaböcker #vårläsning #bokblogg #bokbloggare #lästips #boknörd
  ...

  103 27

  Nu är bloggen uppdaterad med vår utflykt från igår 💖🙏 Länk i profilen ⬆️ #bloggse #körsbärsdalen #veberodnu #familjeutflykt #smultronställe #smultronställeiskåne #skåne #visitskane #veberöd #millimys ...

  51 2
 • Populära inlägg & sidor

 • Våra gillare :)