JP vvs

Bygdens företag

Projekt som dessa företag hjälper till med hittar du HÄR. TACK :) !

Dalby Biltvättcenter

bilbengtsson_tvätt
Adress:
Pumpvägen 2-4, Dalby, Sverige
Beskrivning:

Tvätta

Alltid 20% rabatt med Bil Bengtssons Förmånskort/Volvokort på TVÄTTA i Sjöbo, Ystad, Simrishamn.

I våra skonsamma tvättanläggningar blir din bil skinande ren på några minuter och vi garanterar miljövänlighet, Bil Bengtsson biltvättanläggningar är ISO 14001-certifierade. Den smuts som tvättas av din bil innehåller föroreningar som kan skada naturen om det får rinna ut orenat, därför tar alla våra anläggningar hand om föroreningarna. På så vis kan vi säkerställa en minimal miljöpåverkan. En skinande ren bil behöver med andra ord inte betyda en smutsig miljö.

På Bil Bengtsson har vi valt att kunna erbjuda både miljövänligt och enkelheten i våra biltvättar. En bil som tvättas på gatan släpper ut 10 gånger så mycket skadliga ämnen jämfört med en bil i en biltvätt. Så nästa gång bilen behöver tvättas spara miljö och tid med ett besök hos oss.

Här hittar du våra Tvätta

Ystad Metallgatan 1
Sjöbo Planteringsgatan 52
Simrishamn Ribbingsbergsgatan 5
Dalby Pumpvägen 2  (Tvättcenter i Dalby)

Vi renar utsläppen
Vår Tvätta är certifierad enligt Hållbar Biltvätt vilket innebär att vi renar utsläppen och återvinner nästan allt vatten. Vi uppfyller Naturvårdsverkets reningskrav. Läs mer

Vad är en Hållbar biltvätt?
I ett framtida hållbart samhälle kan vi inte fortsätta sprida mer tungmetaller och olja än naturen kan återföra till det långsamma geologiska kretsloppet. För att så fort som möjligt nå fram till ett mål där vi sprider minsta möjliga mängd tungmetaller olja och andra svårnedbrytbara föreningar så är den viktigaste åtgärden att få bort biltvätt som sker på gatan. En biltvättsanläggning som minst klarar Naturvårdsverkets senaste rekommendationer, eller högre i de fall där kommunen kräver det, kan certifieras av Hållbar biltvätt. Vi tror att det är det kostnadseffektivaste målet att jobba med som leder till största möjliga miljövinst på kortast möjligaste tid.

 

Telefon: 0416-254 00
Kategori:
Hemsida:

Send message to moderator


Back to Top ↑
 • Tandläkarvillan
  Natur o kakel
 • Apotek
  Nickoletta
 • Hemklart
  Hyrhuset
  gtg
  hovslageri
 • AnnFotvård
  Team Helheten
  Lagerberg
  Bengtssons Elservice
  Blentarp
  Hunden o herden
 • Linero Snickeri
  Vasaholm Trädgård
  Durandhs begravningsbyrå
  Veberöds redovisningsbyrå
  Yv trädgårdstjänster
  Aktivsyn
 • All vinst går till byn!

  Annonseringen från alla dessa företag, genererar pengar som används till att driva denna sida och kunna lägga så mycket tid som möjligt och för att synliggöra vår bygd och dess företag och föreningar. Förutom detta så går 10% direkt till förenings och ungdomsverksamhet i byn. Företag som helt enkelt har ett stort hjärta för vår bygd :)

https://gotporn.cc/