Veberöds Kakelkompani
Bilbengtsson
Toyota Sydost
Lindfors

Föreningar

Published on maj 23rd, 2018 | by admin

0

Fullt sving på Romeleåsens GK

Under de senaste veckorna har vi fått smaka av riktigt fint sommarväder här i Veberöd, ett väder som minst sagt passar bra att spela golf i. 156 stycken deltagare tog över Romeleåsens golfklubb för startskottet av Teen tour. Tävlingen riktar sig till åldrarna 13-21 och spelas i tre olika nivåer. I helgen spelades det på elit-nivå, det vill säga den högsta nivån. Tävlingen samlar Sveriges bästa ungdomar och bjuder på golf i 2-3 dagar, beroende på hur väl man spelar. Alla deltagare spelar de två första dagarna, sedan kvalar sig de 60 bästa vidare till söndagens spel. 

Det är slaggolf som gäller, där man räknar antalet slag oberoende handicap. Efter vart tredje hål sker en resultatrapportering, till en av funktionärerna. Förutom att banan hållit över 150 fantastiskt duktiga spelare, har även ca 25 funktionärer ställt upp om dagen och sett till att allting går som det ska och överlag är hjälpsamma. 

Såväl funktionärer som ansvariga berömmer ungdomarna för sitt spel. Från Romeleåsens GK spelade 5 stycken spelare; Albin Tidén, Gustav Nilsson, Simon och David Sandqvist och Edwin Persson. Resterande kom från Sveriges alla möjliga hörn och klubbar – somliga har till och med färdas så långt att man har fått slå upp en temporär campingplats på parkeringen, tills den ursprungliga är färdiggjord. 

Det känns väldigt underligt att tänka på att för 2 månader sedan låg det snö på marken. Under den tiden har Bosse, Björn och Peppe lyckats få banan i toppskick! Klubben belönas med ett Stimp-värde på 11,4 meter. För er som inte pratar golfspråk är detta ett värde som mäter hur bra en golfboll rullar på green. Desto längre bollen kommer, desto bättre green. Att få ett värde på 11,4 meter är riktigt bra och det tycktes även uppskattas utav spelarna. 

Om ungefär 2 veckor håller klubben sin nästa tävling, återigen Teen Tour, men på nivå 2, även kallad future. Kommer du och tittar?

/Linn Malmgren 

smarta
bege


About the AuthorLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back to Top ↑
 • september

  Inga event

 • Landäng
 • Ica
 • Ettans
 • Mias ide o atelje
  Hairdo
  Köksland
  Solar Plexus
 • Gilla oss gärna :)

 • Skymning över Romeleåsen, vilken magisk kväll! 🙏
  #lifelessordinary #thelodgeresort #sunset #instasky #skåne #romeleåsen
  ...

  101 3

  Psst! Du vet väl att du kan komma förbi på en fika, lyxa till det med en av våra nya smårätter från lounge menyn eller kanske bara beställa något svalkande i glaset! Verandan har öppet varje dag från 11:30-17 (ej drop in på söndagar 12-14 då vi serverar Sunday Brunch). Välkommen upp till oss och en stunds ”Life Less Ordinary” ☀️⛰🥂 #167meteröverhavet #thelodgeresort #lifelessordinary #lovelund #veberodnu ...

  141 1

  Summer at The Lodge.. ☀️🐝🌸 #lifelessordinary #thelodgeresort #summerloving #romeleåsen #skåne #newengland #hideaway #visitlund #veberodnu #lovelund ...

  221 1

  Happiness is yellow, white & blue 💛🌤💙🙌 #rapefield #romeleåsen #lifelessordinary #thelodgeresort #visitsweden #visitskåne #veberodnu #visitlund #lovelund #hejlantliv ...

  249 2

  Vilket fantastiskt väder. Det får ju till och med denna soffpotatisen att ta en promenad ☀️
  #spring #springfeeling #vår #veberodnu
  ...

  167 4

  We’re hiring!
  Vi är inne i en expansiv fas och söker nu en Food & beverage manager! Är du eller någon du känner precis den vi letar efter? Tagga då henne eller honom (eller dig själv) här eller på vårt Facebook inlägg. Leder ditt tips till en anställning vinner du en gift voucher för två till vårt Summer Loving paket, värde 2990 kr. 🙌 PS, är ni flera som taggat samma person lottar vi vinnaren. Läs mer om tjänsten i länken i vår profil. Ready, set, TAG! ⭐️🍽⛰
  .
  .
  .
  #ajoblessordinary #thelodgeresort #167meteröverhavet #veberodnu #visitlund #visitskane
  ...

  158 2

  En stund i kyrkan ikväll med mina tjejer. Först var det gudstjänst för de minsta och efter blev det fredagstacos på kyrkbacken. Eller Jesustacos som svärsonen kallar det 🙈. Det var så himla mysigt! Jag mår bra i kyrkan och älskar samhörigheten som finns där. Hur är din relation till kyrkan?
  #veberöd #veberodnu #svenskakyrkan
  ...

  204 15
 • Populära inlägg och sidor

 • Våra gillare :)


https://gotporn.cc/