Flipin
Magnusson
Perssons
Tandläkare huldt
entreprenadställningar
Lindfors

Bygden

Published on juni 1st, 2021 | by emma

0

Full rulle på badets öppningshelg!

Veberöd friluftsbad öppnade nu till helgen (29/5, 30/5) alltså hela 2 veckor tidigare än vanligt! Det har varit fullt med både barn och vuxna och så många har köpt säsongskort redan bara dessa dagarna. Vilket lett till att personalen har haft fullt upp med att både skriva under, laminera och klippa ut allas badkort och har därför varit 4-5 personer på plats för att hinna med allt!! När dom vanligtvis är 3 personer på varje pass, riktigt roligt.
Kiosken är också i full gång och haft massor med kunder som köpt både pan pizza, glass och godis mm. Barn som redan börjat jaga märken har badvakterna godkänt och tittat på, årets simborgarmärke är gult och är bara 200m simning som ska godkännas! Varför inte utmana varandra i familjen?

Lite strul fanns som sig bör en öppningshelg! Ena kassan samt kortterminalen var sönder men ändå klarade personalen öppningshelgen med så många köp galant. Scouterna tog snabbt beslut om att ta betalningar på swish oxå och med lite fix och trix var det igång!

Kom och bada i det härliga vädret och njut av Veberöd helt underbara friluftsbad med 2 öppna pooler (plaskdammen renoveras), lekplats, kiosk, trampoliner och härlig personal!

Lite fakta att ha koll på nu när badet öppnat innan skolavslutningen är:

Fram till den 13 juni har badet kvällsöppet på vardagar, dvs kl 16-19. På helger har de som vanligt öppet kl 11-18.
Från den 14 juni är det vanliga öppettider, dvs mån-tors 10-21, fre 10-20, lör-sön 11-18.
I år har vi även öppet två veckor längre, t.o.m den 29 augusti. Precis som i början av sommaren har vi kvällsöppet på vardagar fr.o.m. den 16 augusti.

Säsongskort kan köpas i 2 versioner, antingen för bara Veberöd eller för hela Lunds kommun. För priser och information om badet och övriga bad i kommunen kan du kolla här!

Det finns även restriktioner pga COVID-19 som är bra att tänka på. Omklädningsrum, duschar inne och bastu är stängda. Man får gärna använda utomhusduschen. Förhoppningsvis är vi alla rädda om varandra och står ut med lite begränsningar eftersom det är tack vare dem som vi kan få ha våra bad tillgängliga trots pandemin.

/Tea Martinsen

smarta


About the AuthorLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back to Top ↑
 • maj

  Inga event

 • JR klimat
 • Adderat
 • Omtanken
 • Veberöds församling
  sotarna
  Mias ide o atelje
  Sparbanken Skåne
 • Gilla oss gärna :)

 • This error message is only visible to WordPress admins

  Error: No posts found.

  Make sure this account has posts available on instagram.com.

 • Populära inlägg och sidor

 • Våra gillare :)


https://gotporn.cc/