Flipin
Magnusson
Perssons
Tandläkare huldt
entreprenadställningar
Lindfors

Företag

Published on maj 2nd, 2017 | by admin

0

Fotvård med fokus på kunden

Ann Neman bestämde sig för att satsa på något hon brann för, service. Det var så Veberöds Medicinska Fotvård föddes.

Från början var Ann intresserad av att utbilda sig inom Zonterapi. När Annica som var hennes fotvårdsterapeut hörde detta gav hon henne rådet att istället satsa på en utbildning till Medicinsk fotvårdare. Efterfrågan var stor i Veberöd och Annika hann inte med alla sina kunder. Ann påbörjade då sin utbildning på Axelssons i Göteborg som pågick i sex månader på heltid. I november startade hon upp sin verksamhet i lokalerna på Södra Järnvägsgatan 12 i Veberöd. Ann blev väl mottagen och fick massor med positiva reaktioner från alla håll i Veberöd när hon startade upp.

Detta är inget hon ångrar idag när hon titulerar sig som, Diplomerad Medicinsk Fotvårdare. Nu arbetar Ann och Annica tillsammans som kollegor i den trevliga lokalen och trivs väldigt bra med detta. Det är ingen konkurrens dom emellan. Utan de båda stöttar och hjälper varandra.

Ann tycker att fötter är fascinerande eftersom de säger mycket om hur personen mår i allmänhet. ”Fötterna är vårt viktigaste fundament och många problem i rygg och knä kan bero på att inte fötterna mår bra”, säger Ann stolt.

Klinikens kunder är av stor variation i både åldrar och kön även barn som har problem med vårtor.
– Alla är välkomna och jag anpassar behandlingen efter kundens önskemål och behov. Vissa kommer bara för att få 55 minuters avkoppling och andra kommer för att dom har problem med sina fötter som till exempel liktorn, svamp, förhårdnader, nageltrång och ”sandalfötter”, säger Ann. Med andra ord behöver du inte ha sjuka fötter för att boka en tid hos henne.

När du kommer till Ann möts du av en skylt där det står att du själv väljer om du vill prata eller vara tyst. Ann har hög kundfokus, är lugn, omtänksam och känner aldrig sig stressad. Hon har sekretess mot dig som kund och journalför varje besök. Så med andra ord är du i trygga händer med dina fötter. Om man drabbats av problemfötter är det bra att man gör en behandling var tionde vecka. Vill man endast ha avslappning och få fötterna uppfiffade är det efter behov.

I framtiden vill Ann utveckla sig inom sin yrkesroll genom kontinuerlig utbildning samt specialisera sig på diabetesdrabbade kunder.

När jag frågar Ann vad det roligaste med hennes yrke är säger hon med ett stort leende;
– Jag älskar när jag ser det fina resultatet och den avslappnade kunden.

I butiken kan du även köpa bra produkter till dina fötter som är väl utvalda av Ann och Annika. Du kan också köpa presentkort till nära och kära. En behandling på 55 minuter kostar 410 kr.

Butikens öppettider:
Måndag, onsdag och torsdag 09:00 – 17:00
Fredagar: 09:00 – 16:00
Lördagar: Efter behov och efterfrågan
Behandlingar kan bokas utöver butikens tid.

/Malin Martinsson

smarta


About the AuthorLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back to Top ↑
 • juli

  Inga event

 • Landäng
 • Ica
 • Omtanken
 • Almasoft
  Köksland
  Herex
  Solar Plexus
 • Gilla oss gärna :)

 • This error message is only visible to WordPress admins

  Error: No posts found.

  Make sure this account has posts available on instagram.com.

 • Populära inlägg och sidor

 • Våra gillare :)


https://gotporn.cc/