Bilbengtsson
Toyota Sydost
Lindfors
Veberöds Kakelkompani

Föreningar

Published on mars 4th, 2016 | by admin

0

Företagarföreningen får ny ordförande

Vi träffar företagarföreningens nya ordförande, Lena Staffansson, i hennes Hälsobutik i Veberöd. Lena är en alltid glad dam med mycket energi, en energi som hon gärna lägger för att uppmuntra det lokala näringslivet i byn.

För några dagar sedan blev Lena den nya ordförande efter Lennart Fridh och vi vill så klart ta reda på vad Lena kommer att ha för vision med företagarföreningen framåt.

Lena, som bor i Flyingeby, berättar att hon blev förtjust i Veberöd och väldigt glad över hur byn har mottagit henne. Hon tror mycket på att samarbete kan göra mycket för byns näringsliv och dess utveckling. Lena berättar direkt att hon vill tacka Lennart Fridh för sin insats som ordförande, som verkligen brinner för sin by. Avgående detta år i företagarföreningen är Markus Möller, vice ordförande, som haft ett brinnande engagemang. Även stort tack till Marita Thorgren Bengtsson, som avgår som ledamot, som med  stort engagemang drivit föreningen framåt, inte minst med att söka stipendier (för våra julskyltningar och vårmarknader), deltagit i Eventgruppen, uppsökt våra medlemmar med olika ärenden. Även ett stort tack till Katarina Cronqvist.

Riktigt roligt, fortsätter Lena är att vi fått in 3 nya medlemmar i styrelsen, nämligen:

Mia Hjortronsteen, ägare av Mia´s Ide och Atelje, Madeleine Månsson, ägare av Veberöds Webb E-handel och Nebil Charchafache, vår nya apotekare. Personer som säkert kommer att tillföra mycket till byn, säger Lena.

Väldigt spännande ska det bli säger Lena, som entusiastiskt berättar att hon vill att kommunikation, samarbete och utveckling, ska bli ledande ord för företagarföreningen. För mig som ordförande är kommunikation, öppna dialoger, samarbeten att hitta de olika sätt på vilket vi kan stärka byns företag det viktigaste. Det gör vi tillsammans. Jag är öppen för alla synpunkter, kommer gärna och hälsar på och självklart är alla välkomna till min butik för att ta ett litet snack. Jag vill gärna lära känna företagen och deras potential här i byn.

/ Jan Malmgren

 

 

Veberöds Företagarförening är en ideell verksamhet som syftar att hålla Veberöd levande och att främja företagandet i byn. Föreningen samverkar med olika aktörer och grupperingar, så det blir synligt vilka företag som finns, vi informerar och kommunicera sådant som är intressant för företagen, som till exempel upphandlingar, informationsträffar eller nytt som är på gång.
Som medlem kommer du att delta i olika marknadsföringsaktiviteter som tex julskyltning och vårmarknad i Veberöd. För att kunna finansiera marknadsföringen av våra aktiviteter arbetar vi aktivt med att söka olika former av bidrag från stiftelser, kommun, landsting, EU.

Föreningen jobbar med att få hit nya företag och invånare tillsammans med bland annat Lunds Näringsliv
För att vi ska lyckas med detta behöver vi varje medlem och deras engagemang i föreningen. Det är mycket viktigt för oss att ha en öppen dialog med våra medlemmar, så vi skapar ett starkt samarbete. Tillsammans kan vi hålla byn levande och på så sätt utveckla våra verksamheter.

Reportage om LENA

 

bege
smarta


About the AuthorLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back to Top ↑
 • april

  23apr00:00- 23:00Jazz

  25apr10:00- 12:30Skrylleloppet

  26apr16:00Event avbrutetKonsert Norra Ugglarp

 • Landäng
 • Bengts Hästsport
 • Hans wachner
 • Beab
  Style by E
  Wendelford
  Hairdo
 • Gilla oss gärna :)

 • Vilket fantastiskt väder. Det får ju till och med denna soffpotatisen att ta en promenad ☀️
  #spring #springfeeling #vår #veberodnu
  ...

  168 4

  Nu är bloggen uppdaterad med vår utflykt från igår 💖🙏 Länk i profilen ⬆️ #bloggse #körsbärsdalen #veberodnu #familjeutflykt #smultronställe #smultronställeiskåne #skåne #visitskane #veberöd #millimys ...

  51 2

  Nu är mitt liv över... Let's be a soccermom #soccer #soccermom #veberodnu veberodnu ...

  112 6

  Dansen går ju bra..... #fiskedamm förstör allt :) Mira undrar vad en mangel är.... #veberöd veberodnu #veberodnu ...

  98 2

  Körsbärsdalen 2019 🤩 om mindre än tre månader är vi där igen... Mitt i våren! 🌺💗 Det känns bättre att ha något bildligt att de fram emot.
  .
  .
  Vi har ju cykelavstånd till denna fantastiska plats på jorden! I fjol cyklade vi dit med picknick en eftermiddag mitt under körsbärsblomningen! Det får bli en plan för 2020 också! Eller hur tommystromberg76 ❤️
  #millimys #körsbärsdalen #körsbärsdalen2019 #vårkänslor #picknick #visitskane #veberodnu #bokblogg #bokbloggare
  ...

  110 6

  En stund i kyrkan ikväll med mina tjejer. Först var det gudstjänst för de minsta och efter blev det fredagstacos på kyrkbacken. Eller Jesustacos som svärsonen kallar det 🙈. Det var så himla mysigt! Jag mår bra i kyrkan och älskar samhörigheten som finns där. Hur är din relation till kyrkan?
  #veberöd #veberodnu #svenskakyrkan
  ...

  205 15

  Åhhh jag är så peppad! Jag fick frågan från vårt Bibliotek i Veberöd om jag ville komma & prata Feelgood - boktips! Såklart jag ville! På facebook kan du rösta på deras sida om det passar bäst en vardagskväll eller en lördagseftermiddag 🤩📚
  #feelgood #feelgoodfrossa #feelgoodfrossamedmillimys #veberodnu #millimys #boktips #älskaböcker #vårläsning #bokblogg #bokbloggare #lästips #boknörd
  ...

  103 27
 • Populära inlägg & sidor

 • Våra gillare :)


https://gotporn.cc/