Bilbengtsson
Lindfors
Veberöds Kakelkompani
Toyota Sydost

Företag

Published on mars 14th, 2020 | by admin

0

Erikas Blommor & Ting

Till hösten öppnar byns nya blomsteraffär, Erikas Blommor & Ting, upp! Erika som jobbat i 17 år på Nilssons blommor tar nu över stafettpinnen att erbjuda blommor för byns alla behov. Nilssons blommor som startade 1926 av Nils Nilsson upphör tyvärr nu i vår efter 94 imponerande år.

Erika känner sig som en del av inventarierna på Nilssons blommor och blommor är något hon verkligen älskar. Erika är uppväxt i Bjärsjölagård och gick Hantverksgymnasiet i Ystad med inriktning som florist. Erika har även lärt sig sorg och brudbinderi på det kända Ingvar Strands i Oxie. Att arbeta med blommor har verkligen varit en stor del av livet och att arbeta på Nilssons har så klart också lagt en stor grund och många kunder vill gärna ha blomsterarrangemang från just Erika.

Med sonen Malte i famnen, berättar Erika hur hon visualiserar den kommande lokalen på Sjöbovägen 5. Det är mycket kvar att göra men redan står en uppskattad välbyggd bänk som pappa har byggt. Erika vill skapa en butik med det lantlig och patinerad känsla. Gamla dörrar står i en hörna som skvallrar om hur butiken ska dekoreras. Förutom kruk- och snittblommor, så ska det även finnas presenter och ting i butiken. Bra saker som fina ljus, servetter, lyktor och mycket mer. Utbudet får även växa med byns önskemål, säger Erika.

Malte, som verkligen har energi och kryper runt och tappar nappen, precis som en 6 månader grabb ska göra, är så klart en stor kärleksfull del i Erikas liv. Egentligen var det meningen att ha en lugn mammaledighet säger Erika. Det är inte så lätt att få ihop det med en liten. Därför var det viktigt att maken Mats uppmuntrade och stöttar samt att personal från Nilssons Blommor kan följa med till den nya affären. Utan dem går det inte att starta upp en affär så som jag vill ha det säger Erika. En mysig butik med värme där du helt enkelt bara kan komma in och prata lite.

Vi ser verkligen fram emot den nya blomsterbutiken. Det känns som det kan bli en väldigt mysig butik!!

Gå gärna in och gilla deras nyöppnade instagram och facebook-sidan HÄR så kan ni direkt följa allt som händer!

Stotr lycka till! / Jan Malmgren

bege
smarta


About the AuthorLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back to Top ↑
 • april

  23apr00:00- 23:00Jazz

  25apr10:00- 12:30Skrylleloppet

  26apr16:00Event avbrutetKonsert Norra Ugglarp

 • Färgcenter
 • Ica
 • Novakliniken
 • Herex
  Empoli
  Veberöds församling
  sotarna
 • Gilla oss gärna :)

 • Nu är bloggen uppdaterad med vår utflykt från igår 💖🙏 Länk i profilen ⬆️ #bloggse #körsbärsdalen #veberodnu #familjeutflykt #smultronställe #smultronställeiskåne #skåne #visitskane #veberöd #millimys ...

  51 2

  Nu är mitt liv över... Let's be a soccermom #soccer #soccermom #veberodnu veberodnu ...

  112 6

  Dansen går ju bra..... #fiskedamm förstör allt :) Mira undrar vad en mangel är.... #veberöd veberodnu #veberodnu ...

  98 2

  Körsbärsdalen 2019 🤩 om mindre än tre månader är vi där igen... Mitt i våren! 🌺💗 Det känns bättre att ha något bildligt att de fram emot.
  .
  .
  Vi har ju cykelavstånd till denna fantastiska plats på jorden! I fjol cyklade vi dit med picknick en eftermiddag mitt under körsbärsblomningen! Det får bli en plan för 2020 också! Eller hur tommystromberg76 ❤️
  #millimys #körsbärsdalen #körsbärsdalen2019 #vårkänslor #picknick #visitskane #veberodnu #bokblogg #bokbloggare
  ...

  110 6

  En stund i kyrkan ikväll med mina tjejer. Först var det gudstjänst för de minsta och efter blev det fredagstacos på kyrkbacken. Eller Jesustacos som svärsonen kallar det 🙈. Det var så himla mysigt! Jag mår bra i kyrkan och älskar samhörigheten som finns där. Hur är din relation till kyrkan?
  #veberöd #veberodnu #svenskakyrkan
  ...

  205 15

  Vilket fantastiskt väder. Det får ju till och med denna soffpotatisen att ta en promenad ☀️
  #spring #springfeeling #vår #veberodnu
  ...

  168 4

  Åhhh jag är så peppad! Jag fick frågan från vårt Bibliotek i Veberöd om jag ville komma & prata Feelgood - boktips! Såklart jag ville! På facebook kan du rösta på deras sida om det passar bäst en vardagskväll eller en lördagseftermiddag 🤩📚
  #feelgood #feelgoodfrossa #feelgoodfrossamedmillimys #veberodnu #millimys #boktips #älskaböcker #vårläsning #bokblogg #bokbloggare #lästips #boknörd
  ...

  103 27
 • Populära inlägg & sidor

 • Våra gillare :)


https://gotporn.cc/