Flipin
Magnusson
Perssons
Tandläkare huldt
entreprenadställningar
Lindfors

Företag

Published on mars 14th, 2020 | by admin

0

Erikas Blommor & Ting

Till hösten öppnar byns nya blomsteraffär, Erikas Blommor & Ting, upp! Erika som jobbat i 17 år på Nilssons blommor tar nu över stafettpinnen att erbjuda blommor för byns alla behov. Nilssons blommor som startade 1926 av Nils Nilsson upphör tyvärr nu i vår efter 94 imponerande år.

Erika känner sig som en del av inventarierna på Nilssons blommor och blommor är något hon verkligen älskar. Erika är uppväxt i Bjärsjölagård och gick Hantverksgymnasiet i Ystad med inriktning som florist. Erika har även lärt sig sorg och brudbinderi på det kända Ingvar Strands i Oxie. Att arbeta med blommor har verkligen varit en stor del av livet och att arbeta på Nilssons har så klart också lagt en stor grund och många kunder vill gärna ha blomsterarrangemang från just Erika.

Med sonen Malte i famnen, berättar Erika hur hon visualiserar den kommande lokalen på Sjöbovägen 5. Det är mycket kvar att göra men redan står en uppskattad välbyggd bänk som pappa har byggt. Erika vill skapa en butik med det lantlig och patinerad känsla. Gamla dörrar står i en hörna som skvallrar om hur butiken ska dekoreras. Förutom kruk- och snittblommor, så ska det även finnas presenter och ting i butiken. Bra saker som fina ljus, servetter, lyktor och mycket mer. Utbudet får även växa med byns önskemål, säger Erika.

Malte, som verkligen har energi och kryper runt och tappar nappen, precis som en 6 månader grabb ska göra, är så klart en stor kärleksfull del i Erikas liv. Egentligen var det meningen att ha en lugn mammaledighet säger Erika. Det är inte så lätt att få ihop det med en liten. Därför var det viktigt att maken Mats uppmuntrade och stöttar samt att personal från Nilssons Blommor kan följa med till den nya affären. Utan dem går det inte att starta upp en affär så som jag vill ha det säger Erika. En mysig butik med värme där du helt enkelt bara kan komma in och prata lite.

Vi ser verkligen fram emot den nya blomsterbutiken. Det känns som det kan bli en väldigt mysig butik!!

Gå gärna in och gilla deras nyöppnade instagram och facebook-sidan HÄR så kan ni direkt följa allt som händer!

Stotr lycka till! / Jan Malmgren

smarta


About the AuthorLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back to Top ↑
 • Blomning i Körsbärsdalen

  Just nu 0% blomning! Vi gissar att det blommar fullt i början på maj.

 • april

  18aprHeldagBlodgivarebuss

  28apr09:30- 12:00Skogsbad

 • JR klimat
 • Ica
 • Björnstorps snickeri
 • Köksland
  sotarna
  Herex
  Solar Plexus
 • Gilla oss gärna :)

 • This error message is only visible to WordPress admins

  Error: No posts found.

  Make sure this account has posts available on instagram.com.

 • Populära inlägg och sidor

 • Våra gillare :)


https://gotporn.cc/