Lindfors
Bilbengtsson
Toyota Sydost
Veberöds Kakelkompani

Företag

Published on mars 14th, 2020 | by admin

0

Erikas Blommor & Ting

Till hösten öppnar byns nya blomsteraffär, Erikas Blommor & Ting, upp! Erika som jobbat i 17 år på Nilssons blommor tar nu över stafettpinnen att erbjuda blommor för byns alla behov. Nilssons blommor som startade 1926 av Nils Nilsson upphör tyvärr nu i vår efter 94 imponerande år.

Erika känner sig som en del av inventarierna på Nilssons blommor och blommor är något hon verkligen älskar. Erika är uppväxt i Bjärsjölagård och gick Hantverksgymnasiet i Ystad med inriktning som florist. Erika har även lärt sig sorg och brudbinderi på det kända Ingvar Strands i Oxie. Att arbeta med blommor har verkligen varit en stor del av livet och att arbeta på Nilssons har så klart också lagt en stor grund och många kunder vill gärna ha blomsterarrangemang från just Erika.

Med sonen Malte i famnen, berättar Erika hur hon visualiserar den kommande lokalen på Sjöbovägen 5. Det är mycket kvar att göra men redan står en uppskattad välbyggd bänk som pappa har byggt. Erika vill skapa en butik med det lantlig och patinerad känsla. Gamla dörrar står i en hörna som skvallrar om hur butiken ska dekoreras. Förutom kruk- och snittblommor, så ska det även finnas presenter och ting i butiken. Bra saker som fina ljus, servetter, lyktor och mycket mer. Utbudet får även växa med byns önskemål, säger Erika.

Malte, som verkligen har energi och kryper runt och tappar nappen, precis som en 6 månader grabb ska göra, är så klart en stor kärleksfull del i Erikas liv. Egentligen var det meningen att ha en lugn mammaledighet säger Erika. Det är inte så lätt att få ihop det med en liten. Därför var det viktigt att maken Mats uppmuntrade och stöttar samt att personal från Nilssons Blommor kan följa med till den nya affären. Utan dem går det inte att starta upp en affär så som jag vill ha det säger Erika. En mysig butik med värme där du helt enkelt bara kan komma in och prata lite.

Vi ser verkligen fram emot den nya blomsterbutiken. Det känns som det kan bli en väldigt mysig butik!!

Gå gärna in och gilla deras nyöppnade instagram och facebook-sidan HÄR så kan ni direkt följa allt som händer!

Stotr lycka till! / Jan Malmgren

bege
smarta


About the AuthorLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back to Top ↑
 • januari

  Inga event

 • Landäng
 • Elmyra
 • Björnstorps snickeri
 • Sparbanken Skåne
  Köksland
  Actic2
  Beab
 • Gilla oss gärna :)

 • 167 meter över havet & med utsikt så långt ögat kan nå..! 🌳🗻🍴🍸
  Tack för bilden Peter Nilsson, Inperspective. #lifelessordinary #gethereandwelldotherest #thelodgeresort #skåne #visitsweden #visitlund #veberodnu
  ...

  119 6

  Come to the woods this summer..!
  🌳🌿🌲
  Missa inte vårt populära sommarpaket ”Summer at The Lodge” (länk i bio) och börja vistelse med ett äventyr i skogen! Tillsammans med våra vänner här uppe på Romeleåsen erbjuder vi förutom vandring även dressincykling, MTB, ridning på islandshästar, smakvandringar, golf, Life with MINI och en massa andra aktiviteter. När ni är tillbaka väntar vår alldeles nya avkopplande sparitual i honulelespa på er innan det är dags för BBQ och livemusik i solnedgången. Allt till ett fantastiskt sommarpris! Kan det bli bättre? -Så, vem tar du med dig hit i sommar? .
  .
  📸 Repost från weddingsbyme .
  .
  #lifelessordinary #thelodgeresort #summeratthelodge #167meteröverhavet #honulelespa #bbq #mtb #mountainbike #skåneleden #smakvandring #islandshäst #sleipnirsängar #ragk #sjöbogk #vandring #skåneleden #lifewithmini #visitlund #visitskane #visitsweden #romeleåsen #veberodnu #genarp #dalby
  ...

  431 18

  Wow! Vi vann priset "Luxury Forest Spa 2020" i den internationella tävlingen worldluxuryspaawards 👊🏻

  Tusen tack för era röster på oss, vi är otroligt stolta över priset! 🥂🌺🙌

  Läs mer om priset och vår bedömning i länken i vår bio.
  ...

  783 49

  En stund i kyrkan ikväll med mina tjejer. Först var det gudstjänst för de minsta och efter blev det fredagstacos på kyrkbacken. Eller Jesustacos som svärsonen kallar det 🙈. Det var så himla mysigt! Jag mår bra i kyrkan och älskar samhörigheten som finns där. Hur är din relation till kyrkan?
  #veberöd #veberodnu #svenskakyrkan
  ...

  204 15

  I Veberöd går ankorna på övergångsstället #veberodnu #väluppfostrade #säkerhetenframförallt ...

  43 1

  Spanaren har fått korn på nåt... #veberöd #veberodnu ...

  34 3

  Säg Ja!
  Ja till nybilsbonus, 3 års fri service och vinterhjul när du köpet en ny Renault. Och självklart ingår 5 års garanti.
  #sjöbo #simrishamn #bilbengtsson #handlaiystad #veberodnu #veberöd #ystad
  ...

  11 0
 • Populära inlägg och sidor

 • Våra gillare :)


https://gotporn.cc/