Lindfors
Bilbengtsson
Toyota Sydost
Veberöds Kakelkompani

Företag

Published on september 16th, 2015 | by admin

Christels hudvård och spa!

Här kommer ännu ett reportage om en av bygdens många intressanta företag, nämligen Christels hudvård och spa!

Namn: Christel Grünerwald

Ålder: 46

Intresse: Umgås med familjen, gå ut med hunden, resa

Bor: Veberöd

Familj: Man, tre barn och hunden Madicken

I över 22 år har Christel Grünerwald arbetat som hudterapeut. Efter gymnasiet jobbade hon bland annat på H&M. Där förstod Christel att den anonyma kundkontakten inte riktigt var hennes grej. När hon började jobba i en parfymbutik förstod hon att det där med hudproblematik var något hon gillade. Därför bestämde hon sig för att utbilda sig till hudterapeut. Efter det arbetade Christel några år på Oriflame Cosmetic, ett stort kosmetikaföretag.  Efter att ha jobbat några år som hudterapeut började tankarna om att starta eget växa fram. År 2001 blev drömmarna sanna och Christel hyrde in sig i en liten lokal här i Veberöd. I ett litet rum mellan hälsokostaffären och Clip, började Christels Hudvård och Spa att växa fram. Det lilla rummet fick hon dela av med ett skynke. På den ena sidan var ett litet väntrum med en stol och ett litet bord. På den andra, en behandlingsstol. Här fick Christel en växande kundkrets och hon började snart inse att en större lokal var nödvändig. Christel och hennes man tog ett modigt beslut, att flytta ifrån sin villa och börja bygga ett nytt hus åt sig själva där även Christels behandlingsrum skulle få plats. Nu, cirka tio år senare förstår jag att det var ett klokt beslut. Christel berättar nämligen att hon nästan alltid är fullbokad sex dagar i veckan, har två till tre anställda och har en bred kundkrets.

Christel berättar att hon alltid har tyckt att kundkontakten har varit rolig och framför allt att kunna hjälpa, rådgiva och ge kunden den bästa servicen. Kanske var det också därför hon bestämde sig för att försöka lansera sin helt egna hudvårdsserie, CSkincare. Det började med att Christel kom i kontakt med en kemist och producent. Hon visade olika prover från produkter hon tyckte om och produkter hon tyckte mindre om. Hon förklarade att hon ville att hennes egen produkt skulle ha några egenskaper som vissa produkter hade, men absolut inte fick ha vissa egenskaper som andra produkter hade. De skräddarsydde sedan en produkt som skulle vara så skonsam för huden som möjligt. De granskade innehållsförteckningar och valde ut endast det som var så naturligt som det bara gick. Dessutom hade Christel höga krav på att produkten skulle vara ekologisk och tillverkad i Sverige. Från första tanken till att de första produkterna var färdiga för en första leverans tog det hela två år. Nu har Christel elva egna produkter som är mycket uppskattade hos kunderna. Christels ambition är att dubbla antalet återförsäljare från 50 stycken till 100 inom ett år.

Förutom massvis med olika ansiktsbehandlingar och spabehandlingar kan man även bland annat färga ögonbryn och ögonfransar hos Christel. Man kan ta hål i öronen och bli sminkad inför ett särskilt tillfälle. Du kan också få hårborttagning genom vaxning eller hårreducering genom IPL, ”intensivt pulserande ljus”. Detta är bara några exempel på vad Christel och hennes team arbetar med. Christel arbetar alltid med att skräddarsy just din behandling och därför kan du bestämma vad just du vill att din ansiktsbehandling ska innehålla. Till exempel kan du antingen fokusera på att få hjälp med en typ av hudproblematik eller få en uppfräschning i ansiktet genom ansiktsmask och peeling. Hos Christel får du alltid gratis hudanalys för att få reda på vad just du kan bli hjälpt med. Det kallar jag service!

När jag frågar hur Christel ser på framtiden svarar hon ”ljust” med ett stort leende på läpparna. Hon berättar att de inom kort kommer att få in två nya maskiner, en peelingmaskin som lite lätt slipar huden för att jämna ut ojämnheter och en ”oxygen face lift”-maskin som sprutar ut syre, hyaluronsyra och vitaminer utanpå huden. Detta gör att rynkor och föråldringar i huden minskar.

Det är mycket spännande som händer hos Chistel i höst så glöm inte att kika in på hennes hemsida eller facebooksida för att få veta mer! På hemsidan hittar du även information om alla behandlingar. Du hittar hemsidan här.

 

/ Josefin Bengtsson

Christels-002

Christels-007

Christels-011

Christels-026

Christels-0131

CS-imagebild1_liten

 

bege
smarta


About the AuthorBack to Top ↑
 • oktober

  29okt00:00- 21:00Nu är det gott att leva; om Olle Adolfsson o hans visor 

  29okt13:00- 19:00Blodbussen

 • Kompas
 • Ica
 • Novakliniken
 • Mias ide o atelje
  sotarna
  Humlamaden Rehab
  Körsbärsdalens B&B
 • Gilla oss gärna :)

 • Livet på landet☀️#körsbärsdalen #lantliv#dörröd #sommarlov2019#veberodnu#lundskommun ...

  37 2

  Psst! Du vet väl att du kan komma förbi på en fika, lyxa till det med en av våra nya smårätter från lounge menyn eller kanske bara beställa något svalkande i glaset! Verandan har öppet varje dag från 11:30-17 (ej drop in på söndagar 12-14 då vi serverar Sunday Brunch). Välkommen upp till oss och en stunds ”Life Less Ordinary” ☀️⛰🥂 #167meteröverhavet #thelodgeresort #lifelessordinary #lovelund #veberodnu ...

  141 1

  The Veranda is open! 🍸🍴☕️🍰 Vi serverar loungemeny med fyra mils utsikt mellan kl 11-17 och vår BBQ buffé från kl 19 (tisdag-lördag). Brunch på söndagar kl 12. Kom ihåg att boka bord om du säkert vill få plats! 046-24 89 05 #restaurangheaven #thelodgeresort #lifelessordinary #summerloving #spa #lovelund #visitlund #veberodnu ...

  130 1

  Happiness is yellow, white & blue 💛🌤💙🙌 #rapefield #romeleåsen #lifelessordinary #thelodgeresort #visitsweden #visitskåne #veberodnu #visitlund #lovelund #hejlantliv ...

  249 2

  Vilket fantastiskt väder. Det får ju till och med denna soffpotatisen att ta en promenad ☀️
  #spring #springfeeling #vår #veberodnu
  ...

  167 4

  We’re hiring!
  Vi är inne i en expansiv fas och söker nu en Food & beverage manager! Är du eller någon du känner precis den vi letar efter? Tagga då henne eller honom (eller dig själv) här eller på vårt Facebook inlägg. Leder ditt tips till en anställning vinner du en gift voucher för två till vårt Summer Loving paket, värde 2990 kr. 🙌 PS, är ni flera som taggat samma person lottar vi vinnaren. Läs mer om tjänsten i länken i vår profil. Ready, set, TAG! ⭐️🍽⛰
  .
  .
  .
  #ajoblessordinary #thelodgeresort #167meteröverhavet #veberodnu #visitlund #visitskane
  ...

  158 2

  En stund i kyrkan ikväll med mina tjejer. Först var det gudstjänst för de minsta och efter blev det fredagstacos på kyrkbacken. Eller Jesustacos som svärsonen kallar det 🙈. Det var så himla mysigt! Jag mår bra i kyrkan och älskar samhörigheten som finns där. Hur är din relation till kyrkan?
  #veberöd #veberodnu #svenskakyrkan
  ...

  204 15
 • Populära inlägg och sidor

 • Våra gillare :)


https://gotporn.cc/