Flipin
Magnusson
Perssons
Tandläkare huldt
entreprenadställningar
Lindfors

Kommun

Published on december 19th, 2022 | by admin

0

Biosfärkandidaturen Storkriket

Biosfärområdet och projektet om plats- och destinationsutveckling

Vi är en del av biosfärområdet Storkriket – som arbetar för att göra vårt område till en hållbar plats att besöka, leva och verka i. Ett team jobbar just nu med att identifiera besöksplatser i Lund, Sjöbo och Eslöv – och tittar på hur platser här kan utvecklas, fler skapas, eller hur besöksflöden kan omdirigeras. Det är ett arbete som måste göras tillsammans med andra – kanske med just dig? Just nu diskuteras gemensamma målsättningar för plats- och destinationsutvecklingen av biosfärområdet. Nästa workshop hålls torsdagen den 15 december då privata aktörer, företag och föreningar som vill engagera sig och påverka arbetet är varmt välkomna. Läs mer här eller kontakta projektledare Susanne Green (susanne.green@visitlund.se).
@storkriket #biosfärområdestorkriket #storkriket

De vilda storkarna i Skåne försvann på grund av människan – men de vilda storkarna kom också tillbaka på grund av människan. Historian symboliserar kärnan i ett biosfärområdes arbete och det är en av anledningarna till varför det just nu håller på att bildas ett nytt biosfärområde här – som vi blir en del av. Säg hej till Biosfärområde Storkriket! Biosfärområden utses av FN:s organisation Unesco – och ska vara områden där vi visar att det går att hitta sätt att ta vara på allt det vackra och goda naturen ger, utan att förbruka den. Läs mer på deras hemsida eller ta kontakt.
@storkriket #biosfärområdestorkriket #storkriket

Projektet

Byar och landsbygd i fokus – men om vadå? Just nu arbetat ett team med att titta hur platser och besöksmål i Sjöbo, Lund och Eslöv kan utvecklas på ett hållbart sätt. Workshops och möten leder stegvis fram till gemensamma målsättningar och idéer om hur vi kan främja och dra nytta av ett ökat besöksflöde här i vårt område – utan att det stör eller sliter. Det kan ses som ett förebyggande arbete, då allt fler kan tänkas vilja besöka och bo i området i framtiden. Vill du veta mer – eller kanske delta i nästa workshop? Läs mer om samarbetsorganisationen Biosfärområde Storkriket och hitta kontaktuppgifter på deras hemsida (klicka här).
@storkriket #biosfärområdestorkriket #storkriket 

Personer som pekar på karta_Storkriket

/Storkriket

smarta


About the AuthorLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back to Top ↑
 • Blomning i Körsbärsdalen

  Just nu 0% blomning! Vi gissar att det blommar fullt i början på maj.

 • april

  18aprHeldagBlodgivarebuss

  28apr09:30- 12:00Skogsbad

 • JR klimat
 • Adderat
 • Capio Novakliniken
 • Solar Plexus
  Sparbanken Skåne
  Veberöds församling
  Mias ide o atelje
 • Gilla oss gärna :)

 • This error message is only visible to WordPress admins

  Error: No posts found.

  Make sure this account has posts available on instagram.com.

 • Populära inlägg och sidor

 • Våra gillare :)


https://gotporn.cc/