Lindfors
Toyota Sydost
Bilbengtsson
Veberöds Kakelkompani

Företag

Published on juni 25th, 2018 | by admin

0

Att våga synas som företagare

Brukar säga till företag att man måste synas för att kunna sälja det man som företagare erbjuder… Men det är inte inte alltid så lätt. Något jag själv har lite problem med och hellre vill att andra syns. Men att pyssla med byutveckling och nätverkande för bygden, så är det ju en klar fördel att visa att man finns. 

Veberod.nu och SödraSandby.com är ju sidor som ska visa upp byarna både för oss själva men också för andra utanför byn. Men det sker minst lika mycket bakom kulisserna som handlar om vår bygds utveckling. Något som jag vill berätta mer om, då det händer mycket och bra om byn är med i utvecklingen och kan vara med och påverka.

Men… det där återkommer jag till väldigt snart i små reportage… nu handlar det om att börja synas.

Att bli fotograferad är inget jag gillar för man tycker inte man ser bra ut på foto eller vad det nu är ;). Men om jag nu ska synas, så är det klart bra med några foton.

Nå, då ringer man ju Mia som har Mias Idé och Ateljé i byn. En glad tös som driver en liten reklambyrå och som är magisk med kameran. Kanske även jag kan bli bra på foto tänker jag 😉

Mia kommer direkt, glad som en lärka och får ut mig i naturen för att se var bästa bild kan tas. I trädgård och ut i skogen bär det. Är jättesvårt att vara naturlig och jag blir rätt tillgjord och krystad på fotona. Men Mia säger saker som får mig att garva och släppa på det strikta… och då kommer även de mer udda avslappnade bilderna.

Fast det är jag på bilderna, så tycker jag blir jättebra och absolut några jag kommer att använda för att profilera mig mer. Och det är ju även en tanke till alla er andra företagare i byn. Ni behöver säkert också bra foto på er verksamhet. Personfoton till hemsidan eller kanske jobbfoto? Det är något vi alla företagare säkert glömmer bort… att synas och att uppdatera våra gamla foto till hemsidan eller varför inte en personalbild att ha på firmaväggen?

/ Jan Malmgren, Byutveckling AB

 

Mias hemsida HÄR

Ett litet axplock av bilderna på mig!

Hemsida

smarta
bege


About the AuthorLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back to Top ↑
 • januari

  23jan19:00New Rotics; grym rotrock

  25jan12:00- 15:00Stickning - Workshop

  26jan17:00- 18:00prova på innebandy

 • Fastighetsbyrån
 • Ica
 • Björnstorps snickeri
 • Veberöds församling
  Empoli
  Handelsbanken
  Actic2
 • Gilla oss gärna :)

 • En stund i kyrkan ikväll med mina tjejer. Först var det gudstjänst för de minsta och efter blev det fredagstacos på kyrkbacken. Eller Jesustacos som svärsonen kallar det 🙈. Det var så himla mysigt! Jag mår bra i kyrkan och älskar samhörigheten som finns där. Hur är din relation till kyrkan?
  #veberöd #veberodnu #svenskakyrkan
  ...

  204 15

  Det börjar bli grönt i vackra Skåne. Vitsippor börjar täcka marken och knopparna på magnolian växer och förbereder sig på att visa upp sin färgprakt. Hur långt har våren kommit hos dig?
  #spring #vår #våriskåne #veberodnu
  ...

  240 28

  Lunchmys med mira_martinsson och kolla in denna vackra grekiska sallad!! Helt otroligt smakfullt och färgglatt. Nu ska jag hugga in! Vad äter du till lunch?
  systrarnapasolhjulet #dagenslunch #grekisksallad #lunch #motherdaughter #veberodnu
  ...

  163 23

  Nu är mitt liv över... Let's be a soccermom #soccer #soccermom #veberodnu veberodnu ...

  112 6

  Dansen går ju bra..... #fiskedamm förstör allt :) Mira undrar vad en mangel är.... #veberöd veberodnu #veberodnu ...

  98 2

  Åhhh jag är så peppad! Jag fick frågan från vårt Bibliotek i Veberöd om jag ville komma & prata Feelgood - boktips! Såklart jag ville! På facebook kan du rösta på deras sida om det passar bäst en vardagskväll eller en lördagseftermiddag 🤩📚
  #feelgood #feelgoodfrossa #feelgoodfrossamedmillimys #veberodnu #millimys #boktips #älskaböcker #vårläsning #bokblogg #bokbloggare #lästips #boknörd
  ...

  103 27

  Nu är bloggen uppdaterad med vår utflykt från igår 💖🙏 Länk i profilen ⬆️ #bloggse #körsbärsdalen #veberodnu #familjeutflykt #smultronställe #smultronställeiskåne #skåne #visitskane #veberöd #millimys ...

  51 2
 • Populära inlägg & sidor

 • Våra gillare :)