Veberöds Kakelkompani
Lindfors
Bilbengtsson
Toyota Sydost

Företag

Published on juni 25th, 2018 | by admin

0

Att våga synas som företagare

Brukar säga till företag att man måste synas för att kunna sälja det man som företagare erbjuder… Men det är inte inte alltid så lätt. Något jag själv har lite problem med och hellre vill att andra syns. Men att pyssla med byutveckling och nätverkande för bygden, så är det ju en klar fördel att visa att man finns. 

Veberod.nu och SödraSandby.com är ju sidor som ska visa upp byarna både för oss själva men också för andra utanför byn. Men det sker minst lika mycket bakom kulisserna som handlar om vår bygds utveckling. Något som jag vill berätta mer om, då det händer mycket och bra om byn är med i utvecklingen och kan vara med och påverka.

Men… det där återkommer jag till väldigt snart i små reportage… nu handlar det om att börja synas.

Att bli fotograferad är inget jag gillar för man tycker inte man ser bra ut på foto eller vad det nu är ;). Men om jag nu ska synas, så är det klart bra med några foton.

Nå, då ringer man ju Mia som har Mias Idé och Ateljé i byn. En glad tös som driver en liten reklambyrå och som är magisk med kameran. Kanske även jag kan bli bra på foto tänker jag 😉

Mia kommer direkt, glad som en lärka och får ut mig i naturen för att se var bästa bild kan tas. I trädgård och ut i skogen bär det. Är jättesvårt att vara naturlig och jag blir rätt tillgjord och krystad på fotona. Men Mia säger saker som får mig att garva och släppa på det strikta… och då kommer även de mer udda avslappnade bilderna.

Fast det är jag på bilderna, så tycker jag blir jättebra och absolut några jag kommer att använda för att profilera mig mer. Och det är ju även en tanke till alla er andra företagare i byn. Ni behöver säkert också bra foto på er verksamhet. Personfoton till hemsidan eller kanske jobbfoto? Det är något vi alla företagare säkert glömmer bort… att synas och att uppdatera våra gamla foto till hemsidan eller varför inte en personalbild att ha på firmaväggen?

/ Jan Malmgren, Byutveckling AB

 

Mias hemsida HÄR

Ett litet axplock av bilderna på mig!

Hemsida

bege
smarta


About the AuthorLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back to Top ↑
 • mars

  Inga event

 • Fastighetsbyrån
 • Ica
 • qvist
 • sotarna
  Herex
  Beab
  Almasoft
 • Gilla oss gärna :)

 • Spanaren har fått korn på nåt... #veberöd #veberodnu ...

  34 3

  Relax and recharge 🌺
  .
  .
  #lifelessordinary #thelodgeresort #honulelespa #visitlund #visitskane #visitsweden #spa #veberöd #veberodnu
  ...

  725 13

  En stund i kyrkan ikväll med mina tjejer. Först var det gudstjänst för de minsta och efter blev det fredagstacos på kyrkbacken. Eller Jesustacos som svärsonen kallar det 🙈. Det var så himla mysigt! Jag mår bra i kyrkan och älskar samhörigheten som finns där. Hur är din relation till kyrkan?
  #veberöd #veberodnu #svenskakyrkan
  ...

  204 15

  Friday evening view 🥰💆🏻‍♀️ my sacred place 🙏🏻❤️🕉☯️ ...

  40 3

  The cold weather continues ☀️❄️ Do you have a favorite place for winter walks in Lund?

  📷 veberodnu

  #visitlund #lovelund #veberöd #veberodnu #winter #winterwalks #sunnyday #february #visitskane #visitsweden #swedishmoments
  ...

  320 1

  Säg Ja!
  Ja till nybilsbonus, 3 års fri service och vinterhjul när du köpet en ny Renault. Och självklart ingår 5 års garanti.
  #sjöbo #simrishamn #bilbengtsson #handlaiystad #veberodnu #veberöd #ystad
  ...

  11 0
 • Populära inlägg och sidor

 • Våra gillare :)


https://gotporn.cc/