Veberöds Kakelkompani
Toyota Sydost
Lindfors
Bilbengtsson

Bygden

Published on september 1st, 2019 | by admin

0

Antivåldsgalan

Igår fylldes Försköningen av musik och folk då den årliga Antivåldsgalan ägde rum. Uppträdande av Leaving State, Miss Meliss, J tex och Hellmet. Leaving State har ni säkert läst om innan då det är ett band bestående av 6 st Veberödsungdomar och om ni var på galan och gillade vad ni hörde så ska de spela på Kulturnatten i Lund. 

Ett band med medlemmar från närliggande byar tex Södra Sandby och Dalby, vid namn Miss Meliss uppträdde med några låtar som hade lite country stämning över sig. Upp på scenen efter Miss Meliss tog J tex över, som är en dansk country artist med ett album, en smockfull kalender och ett gig senare i Fredriksberg Köpenhamn. Det var ärofullt att han tog sig tiden att komma till vår lilla by och uppträda på en gala för en så bra orsak. Sist på scenen spelade Hellmet med en rockig stil där bland annat Tommy Strömberg och Magnus Sixx Barrborn, de som var arrangörerna, spelade. På scenen uppträdde också Melvin Strömberg i talangtävlingen. Som enda tävlande ställde modigt han upp i kategorin roliga historier. Ett smakprov: “ I vilken stad sitter man mest i bilkö? Svar: Konstantinopel (konstant i opel)”. 

Under eftermiddagen annonserade också årets hjälte. Titeln gick till Svaleboskolans förening KIS (kamratstödjarna I Skolan). Deras uppgift är att se till att alla i skolan mår bra och att alla känner sig trygga. Lärarna kan inte hindra eller se allt i korridorerna och då är där för att hjälpa. Med titeln kom också 1000 kr som gruppen får att lägga på vad de önskar.

Det fanns mycket roligt på plats för barnen under galan. Bland annat en hoppborg och brandkåren lät barnen använda brandslangen för att träffa en skylt som gjorde att en av brandmännens söner trillade ner i en vattentunna. Det blev också ett godisregn sponsrat av ST1. Även Nattvandrarna gav ut godis och sålde kaffe. På plats fanns också en våffelvagn.

För att evenemanget skulle kunna ske hade många ställt upp och sponsrat. Veberöds däck var huvudsponsorn men Ronneby Brunn hade ställt upp med en spaweekend värd 3.500:- och en showweekend för två också på värde 3.200:- och FarmShack BBQ hade skänkt ett presentkort på 2000:- som skulle lottas ut till tre lyckliga vinnare. FarmShack stod också på plats och serverade god grillad mat. Ställningsbyggarna SYD sponsrade med uthyrning av ställningarna till scenen. Svanberg&c.o och Hep Cat hade också hjälp till att göra detta möjligt.

Evenemanget avslutades med en ljusmanifestation. Ljuslyktor placerades runt en staty som hade specialgjorts för ändamålet. Ljusmanifestationen var framförallt dedikerad till det våldsdåd som hände för ca 7 år sedan och som fortfarande finns i våra tankar.

/ Cornelia Månsson

bege
smarta


About the AuthorLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back to Top ↑
 • september

  24sep00:00- 20:00Alf Evergreen Band / Swing, Jazz

 • Färgcenter
 • Ica
 • Trafik & fastfood
 • Humlamaden Rehab
  sotarna
  Beab
  Solar Plexus
 • Gilla oss gärna :)

 • Daniel stod för pumpa designen i år med barnens önskemål 😂🙈🎃 dannefrid min lilla skapelse är stackaren som skriker bredvid... #pumpa #halloween #pumpkin #scarry #veberodnu ...

  15 6

  We’re hiring!
  Vi är inne i en expansiv fas och söker nu en Food & beverage manager! Är du eller någon du känner precis den vi letar efter? Tagga då henne eller honom (eller dig själv) här eller på vårt Facebook inlägg. Leder ditt tips till en anställning vinner du en gift voucher för två till vårt Summer Loving paket, värde 2990 kr. 🙌 PS, är ni flera som taggat samma person lottar vi vinnaren. Läs mer om tjänsten i länken i vår profil. Ready, set, TAG! ⭐️🍽⛰
  .
  .
  .
  #ajoblessordinary #thelodgeresort #167meteröverhavet #veberodnu #visitlund #visitskane
  ...

  157 2

  Livet på landet☀️#körsbärsdalen #lantliv#dörröd #sommarlov2019#veberodnu#lundskommun ...

  37 2

  The beautiful Körsbärsdalen in full bloom ☀️ photo by veberodnu #visitlund #lund #veberodnu #cherryblossom #spring ...

  75 0

  En stund i kyrkan ikväll med mina tjejer. Först var det gudstjänst för de minsta och efter blev det fredagstacos på kyrkbacken. Eller Jesustacos som svärsonen kallar det 🙈. Det var så himla mysigt! Jag mår bra i kyrkan och älskar samhörigheten som finns där. Hur är din relation till kyrkan?
  #veberöd #veberodnu #svenskakyrkan
  ...

  204 15

  Vilket fantastiskt väder. Det får ju till och med denna soffpotatisen att ta en promenad ☀️
  #spring #springfeeling #vår #veberodnu
  ...

  167 4

  Hi hi jag är visst med i tidningen idag 🤩📚
  Du hittar artikeln i Lokaltidningen 🌺
  På torsdag kanske vi ses på veberods_bibliotek ❤️📚
  #millimys #boktips #älskaböcker #bokblogg #bokbloggare #boknörd #instabook #lästips #läsaärattresa #läsaärlivet #bookstagramer #lokaltidningen #feelgoodfrossa #veberodnu
  ...

  191 32
 • Populära inlägg & sidor

 • Våra gillare :)


https://gotporn.cc/