Lindfors
Toyota Sydost
Veberöds Kakelkompani
Bilbengtsson

Folket

Published on september 3rd, 2016 | by admin

0

Veberöds egna fadderbarn!

Våra egen Kim Nord på Veberöds Fritidsgård och June Ljungqvist på medborgarkontoret har nu startat ett välgörenhetsprojekt för 5-åriga Henrique Kamake. Han kommer från Kenya och bor ensam med sin sjuka mamma vars pengar går till hans skolgång. Detta innebär att lilla Henrique ibland blir utan mat och inte har pengar till varken nya skor eller kläder. Nu har två av våra fantastiska och omtänksamma veberödsbor öppnat ett bankkonto till Henrique för de som känner att de vill skänka en liten slant. Alla pengarna går direkt till honom via Kim och hans kontakter. Alltså blir där inga omkostnader.

Hela projektet startades från början av Kim då han reste runt i Kenya och skaffade sig kontakter där. När han fick reda på hur denna lilla pojke lever så bestämde han sig för att något måste göras. Han ville göra något bra helt enkelt! Därför har han nu ordnat fram en fadderburk som står nere på Fritidsgården och man kan även skänka nere hos June ifall man inte kan swisha till bankkontot. De tänker samla in pengar för att kunna skicka ner till lilla Henrique ett par gånger per år för att se till att han inte blir utan varken  mat eller kläder. Han blir helt enkelt Veberöds egna lilla fadderbarn. Det roliga med att Veberöd har ett eget litet fadderbarn är ju också att vi kan följa honom och får se hur det går 🙂 Såklart är allt helt frivilligt om man vill skänka eller inte och om man bestämmer sig för att skänka så kan man göra det när som helst. Har man frågor eller vill ha mer info så kan man kontakta Kim Nord eller June Ljungqvist!

Det är även så att Kim ska åka ner och hälsa på lilla Henrique i December, så om någon känner för att skänka en liten julklapp för att göra honom glad så går det också bra 🙂

Skänk till:

Swedbank

Clearingnummer: 8313

Kontonummer: 9524 237 361-0

IMG_5068 IMG_5069

 

/ Julia Widmark

smarta
bege


About the AuthorLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back to Top ↑
 • oktober

  22okt09:15Gabi berättar om spöken

  22okt18:00Forskarturnén: Människan mot naturen 1-0

  23okt14:30- 16:30Läxhjälp

  24okt14:30Torsdagsklubben

  Visa fler event
 • Landäng
 • Bengts Hästsport
 • Novakliniken
 • Empoli
  Svenskoptik
  Herex
  Beab
 • Gilla oss gärna :)

 • Åh vilken lycka! Och jag kommer aldrig att avslöja var skattkistan är veberodnu #veberodnu ...

  97 4

  En av Sveriges vackraste platser #körsbärsdalen #veberodnu veberodnu ...

  130 5

  Nu är bloggen uppdaterad med vår utflykt från igår 💖🙏 Länk i profilen ⬆️ #bloggse #körsbärsdalen #veberodnu #familjeutflykt #smultronställe #smultronställeiskåne #skåne #visitskane #veberöd #millimys ...

  50 2

  Det börjar bli grönt i vackra Skåne. Vitsippor börjar täcka marken och knopparna på magnolian växer och förbereder sig på att visa upp sin färgprakt. Hur långt har våren kommit hos dig?
  #spring #vår #våriskåne #veberodnu
  ...

  239 28

  Nu är mitt liv över... Let's be a soccermom #soccer #soccermom #veberodnu veberodnu ...

  111 6

  Lunchdejt med världens bästa!! #niromas veberodnu #veberöd #veberodnu ...

  99 3

  Dansen går ju bra..... #fiskedamm förstör allt :) Mira undrar vad en mangel är.... #veberöd veberodnu #veberodnu ...

  97 2
 • Populära inlägg & sidor

 • Våra gillare :)