Bilbengtsson
Veberöds Kakelkompani
Lindfors
Toyota Sydost

Folket

Published on mars 26th, 2016 | by admin

Veberöds egen gladiator

Tycker du om Gladiatorerna? Du brukar kanske inte kolla, men idag tycker jag du ska rusta upp med lördagsmyset och hitta en bekväm plats i tevesoffan. Hur kul skulle det inte vara att se en äkta Veberödsbo stå där på arenan och bemöta de hårda gladiatorerna? Om du slår på teven idag, klockan 20 så kommer du få se just det!

Martin Nilsson, 26, har velat vara med i Gladiatorerna sedan han var liten och såg programmet för första gången. Med tanken om att man inte kan vara med om man inte ansöker i bakhuvudet, skickade han iväg sin ansökan baserat på ett frågeformulär och en video på sig själv. Martin blev uttagen och tävlar i kvällens program.

Inför sitt deltagande har han tränat extra mycket på chins, klättring samt övningar där han arbetat mot egen kroppsvikt. Ovanpå det har han även tränat upp konditionen. Allt ledde upp till stunden innan det var dags att möta gladiatorerna. Med ett starkt fokus gick han igenom taktiken i huvudet och intalade sig själv att oavsett vad som händer, så ska han inte ge upp. Väl inne på arenan växte sig fokusen större, publik och omgivning glömdes bort och Martin var fast målmedveten.

Gladiatorerna är dock lika stora i verkligheten som på teve, uppger Martin och fortsätter med att det verkligen inte går att föreställa sig hur hårt det är ute på arenan. ”Dom kör stenhårt och gör verkligen sitt jobb. Men utanför arenan är dom väldigt trevliga och skämtsamma”. De tuffaste utmaningarna var hängbron och gatloppet, skriver Martin, på grund av de stora viktskillnaderna, gladiatorerna väger över 100 kg medan han går på 75.

Martin förklarar upplevelsen som en av de bästa sakerna han har gjort i sitt liv. Han beskriver det som ”en stor utmaning med hårda tag, många skratt och många nya vänner!” Om han fick möjligheten hade han utan tvekan gjort om det igen.

Eftersom det är ett förinspelat program har Martin inte fått lov att avslöja resultatet, men det gör honom inte så mycket. Han gillar att folk är så nyfikna, det är bara en större chans till att de kollar på programmet. Är du själv nyfiken? Glöm då inte att slå på teven senare ikväll!

 

Namn: Martin Nilsson

Ålder: 26 år

Bor: Veberöd

Intressen: Träning, polare, familj

3 ord om sin upplevelse i Gladiatorerna: Hård, rolig och utvecklande

 

/Linn

g2

bege
smarta


About the AuthorBack to Top ↑
 • december

  7dec - 8dec 710:00dec 8Björnsstorpsjulmarknad

  7dec18:00Julbord med dans på Norra Ugglarps Bygdegård

  10dec10:15Sagostund

  11dec14:30- 16:30Läxhjälp

  Visa fler event
 • JR klimat
 • Bengts Hästsport
 • Novakliniken
 • Handelsbanken
  Köksland
  Wendelford
  Beab
 • Gilla oss gärna :)

 • Nu är mitt liv över... Let's be a soccermom #soccer #soccermom #veberodnu veberodnu ...

  111 6

  Lunchdejt med världens bästa!! #niromas veberodnu #veberöd #veberodnu ...

  99 3

  En av Sveriges vackraste platser #körsbärsdalen #veberodnu veberodnu ...

  130 5

  Dansen går ju bra..... #fiskedamm förstör allt :) Mira undrar vad en mangel är.... #veberöd veberodnu #veberodnu ...

  97 2

  Nu är bloggen uppdaterad med vår utflykt från igår 💖🙏 Länk i profilen ⬆️ #bloggse #körsbärsdalen #veberodnu #familjeutflykt #smultronställe #smultronställeiskåne #skåne #visitskane #veberöd #millimys ...

  50 2

  Åhhh jag är så peppad! Jag fick frågan från vårt Bibliotek i Veberöd om jag ville komma & prata Feelgood - boktips! Såklart jag ville! På facebook kan du rösta på deras sida om det passar bäst en vardagskväll eller en lördagseftermiddag 🤩📚
  #feelgood #feelgoodfrossa #feelgoodfrossamedmillimys #veberodnu #millimys #boktips #älskaböcker #vårläsning #bokblogg #bokbloggare #lästips #boknörd
  ...

  102 27

  En stund i kyrkan ikväll med mina tjejer. Först var det gudstjänst för de minsta och efter blev det fredagstacos på kyrkbacken. Eller Jesustacos som svärsonen kallar det 🙈. Det var så himla mysigt! Jag mår bra i kyrkan och älskar samhörigheten som finns där. Hur är din relation till kyrkan?
  #veberöd #veberodnu #svenskakyrkan
  ...

  188 15
 • Populära inlägg & sidor

 • Våra gillare :)