Veberöds Kakelkompani
JV taxi
Lindfors

Föreningar

Published on mars 11th, 2018 | by admin

0

Veberöds Dansgala är tillbaka!

När vi dansade loss på dansgalan förra året tycktes det vara för den sista gången. Det offentliggjordes att man lade ner.

Nu kommer vi med goda nyheter! Det blir dans i år igen! Årets dansgala kommer att hållas av ett nytt gäng, denna gång företaget AX2 Event. Det är Andreas och Andreas som inte bara delat uppväxt, utan även olika företag genom åren. De har sedan tidigare vänner i Veberöd och det var via dem som de fick veta att dansgalan 2017 skulle bli den sista. De passade på och deltog själva under festhelgen, för att sedan ta kontakt med VAIF (som tidigare stått för dansgalan). Ett samarbete skapades och det är viktigt för AX2 Event att Veberöds AIF är med för att skapa de bästa förutsättningarna.

En grej som skiljer sig från tidigare dansgalor är att festligheterna kommer dra igång redan på torsdagen. Det kommer att bli en allsångskväll som hålls av Lotta Engberg. Med sig har hon den idol-kända Rebecka Karlsson och Albin Fredriksson, som du kanske sett på Talang eller Allsång på Skansen. Det blir dock bättre, för denna kväll kommer inte att ha någon åldersgräns! Det innebär att vem som helst kan komma in och sjunga med, gammal som ung.

På fredagen dyker artister som E-type, Björn Rosenström samt Moderna Tider upp. AX2 Event påminner om att det finns en begränsning på hur många personer de får lov att ta in, så man bör inte räkna med något eftersläpp. Lördagen fortsätter i klassisk dansbandsstil, men dessförinnan blir det buffé till underhållningen i form av en Elvis-cover. Innan det blir dags för dans kommer Staffan Hellstrand att gå på scen. Slutligen kommer dansen att göras till musiken av Scotts och Barbados.

Nu undrar du säkert hur du kan få tag på biljetter. I år kommer det att gå lite annorlunda till. Biljetterna släpps i mitten av mars och säljs via ticketmaster.se. Ett samarbete med Direkten är dessutom på väg att formas, för de som vill ha möjligheten att köpa sina biljetter fysiskt. Eftersläpp sker i mån av plats. Dessutom kan du i år köpa ett helgpass. Detta garanterar dig inträde ALLA tre kvällar. Priser: Torsdag – 200 kr för vuxna och 100 kr för barn mellan 6-12 år. Barn under 6 år går in gratis med vuxet sällskap. Fredag och lördag – 285 kr Helgpass – 495 kr Dansgalan kommer att hållas på samma plats som föregående år datumen 31 maj – 2 juni.

AX2 Event känner sig redo inför firandet i vår. Såhär säger de inför årets dansgala:

”Precis som alla våra arrangemang är det en spännande utmaning då varje plats, samarbetspartner och tidpunkt har sina egna förutsättningar, det går inte att arbeta efter en given mall. Processen har varit förhållandevis smidig då alla parter är positivt inställda till att galan får nytt blod.” De ser fram emot att ta över arvet efter VAIF och tror besökarna kommer känna igen sig, men förhoppningsvis också uppskatta de förändringar de har gjort. Vi ser, precis som Andreas och Andreas, fram emot festligheterna och hoppas ni gör det också!

Ses vi där? /Linn Malmgren

 

Veberöds Dansgala 2018 31/5-2/6

Spelschema 
Torsdag 
17:30 Dörrarna öppnar
18:00 Albinz
19:00 Rebecka Karlsson
20:00 Allsång Lotta Engberg

Fredag
18:00 Dörrarna öppnar
19:30 Moderna tider
21:00 Björn Rosenström
23:00 E-type
00:30 Moderna tider
03:00 Dansgalan stänger för dagen

Lördag
16:00 Dörrarna öppnar
17:00 Mat buffen öppnar
17:00-18:00 Elvis-show
18:00-20:00 Staffan Hellstrand
20:00 Danskväll med Barbados & Scotts 
03:00 Dansgalan stänger för dagen

Biljetterna släpps Fredag 16 mars på Ticketmaster, vi kommer skicka ut information hur du köper biljett och länkar till biljett försäljningen.
Tiderna är preliminära och kan komma att justeras något.

Vi tackar för den fantastiska responsen och hoppas att vi ses i sommar. Samtidigt vill vi passa på att skicka ett stort tack till Veberöds AIF som gett oss förtroendet att driva dansgalan vidare.

Andreas och Andreas på Ax2 event.

 

smarta


About the AuthorKommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back to Top ↑
 • november

  16nov - 18HeldagKampanjhelg SPA - Pooler & Badrum

  17nov11:00Film och pyssel

  20nov09:15Janni hittar hem - teater

  20nov15:00Skrivcirkel

  Visa fler event
 • Veberöds bilverkstad
 • Ica
 • Björkhaga plantskola
 • sotarna
  Style by E
  Humlamaden Rehab
  Köksland
 • Gilla oss gärna :)

 • Instagram – #veberodnu

  Här får ni gärna lägga upp egna kul bilder om Veberöd :)
 • Senaste från Medborgarkontoret

 • Populära inlägg & sidor

 • Våra gillare :)