Veberöds Kakelkompani
Lindfors
JV taxi

Föreningar

Published on april 30th, 2018 | by admin

0

Valborg!

Valborg började regnigt och kallt, men ändå var det många som trotsade vädergudar och tog sig ut till Jungfrudalen för att fira. Regnet fick många att kura ihop under paraplyerna, men värmen var ändå påtaglig. Folk känner varandra och många pratar med alla man känner och stöter på. Stämningsfull musik inleder valborg ihop med att bålet tänds upp. Det är lite trögt då regnet har gjort allt blött, men till slut är det en stor värmande brasa igång och många samlas runt för att få värme. Mattias Andersson från Veberöds församling inleder med ett värmande vårtal och kul att få höra. 

Årets stipendiat från Lions som delas ut till ungdomar i Veberöd, delas ut till någon som betytt mycket för gemenskap och kamratskap eller är en god förebild för andra ungdomar. Rörd var jag som pappa när jag fick höra att min egen dotter, Linn Malmgren, hade nominerats och även vunnit priset för hennes lokala engagemang och arbete att skriva reportage på Veberod.nu. Stolt är man minst sagt och en väldigt glad dotter som fick 5000:- att spendera som hon vill!! Passar väl till hands till hennes resa till Rom i sommar!

Ytterligare ett pris efter detta var Årets Eldsjäl 2017. Det var tionde gången som priset har utsetts av byn. Ett hedervärt pris då alla i byn under året har haft möjlighet att nominera den person som gjort extra mycket för byn! Det var rekord i nomineringar i år och det märktes att byn hade lagt in extra kraft för att få fram sin favorit. Många var det men någon vi vill nämna som fick väldigt många röster är Josefin Bengtsson som i sin kraft som ungdomsledare i scouterna hade samlat på sig många röster. En ung dam som verkligen är en kraft och förebild! 

Årets eldsjäl 2017 blev en dam som alltid finns till hands, alltid är glad och positiv och som lägger ner ett oerhört stort ideellt arbete för byn! I handbollsklubben, i föreningsalliansen, på föreningsdagen… listan är lång!

Årets Eldsjäl är Eva Jönsson!!!

Stort grattis säger vi! Ett väldigt välförtjänt pris!

 

Ett stort tack till Lions för ett härligt arbete att organisera Valborg varje år!

/ Jan Malmgren

 

 

Sbis


About the AuthorKommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Back to Top ↑
 • maj

  30maj18:30Kalkmålningarna från 1500-talet

  31maj - 3junmaj 3117:30jun 3Event avbrutetVeberöds Dansgala

  31maj19:00Sommarbokprat

  31maj19:15Hemmamatch VAIF

 • UA Syd
  Östarp
  Veberöds bilverkstad
  Fastighetsbyrån
 • Bengts Hästsport
  artteam
  Ica
  Hälsokost
  Adderat
  Bäckströms Kakel
 • Apotek
  Ettans
  Veberöds trafikskola
  Omtanken
  Nilssons Blomsterhandel
  Novakliniken
  Björnstorps snickeri
  Björkhaga plantskola
  Trafik & fastfood
  Landäng
 • Mias ide o atelje
  Med Fotvård
  Körsbärsdalens B&B
  Style by E
 • Gilla oss gärna :)

 • Instagram – #veberodnu

  Här får ni gärna lägga upp egna kul bilder om Veberöd :)
 • Senaste från Medborgarkontoret

 • Populära inlägg & sidor

 • Våra gillare :)