Lindfors
Veberöds Kakelkompani
Bilbengtsson
Toyota Sydost

Företag

Published on augusti 23rd, 2019 | by admin

0

Lilla Grodan – byns mysiga second handbutik

Nere vid Romelevallen på Idrottsgatan 3, ligger Johannas mysiga secondhandbutik. En liten butik som rymmer väldigt mycket inom ekologiskt, hållbart och second hand.

Det började för 11 år sedan då Johanna var mammaledig och hade tid över. Johanna hade länge haft en dröm att ha en egen butik och tyckte att nu hade hon all tid i världen att starta upp något. Det började i tvättstugan för att sedan bygga en friggebod i trädgården. Under några år fanns butiken i centrala delar av byn, men är nu tillbaka i friggeboden. Det är en bättre lösning att kunna ha nära och även kunna ge bättre service till kunderna.

Butiken har sin unika trevliga nisch, där man skänker begagnade kläder och annat för barn och dam. Som betalning får man då rabatt på andra kläder som man själv behöver. Ju mer man lämnar in, desto mer får man i rabatt. Det fungerar så att när man lämnar in plagg, så lämnar man även sitt mobilnummer, så får man tillbaka en sms-rabatt som man kan nyttja nästa gång. 

I grunden är det second hand, men Johanna har tex även tagit in nya leksaker som är ekologiska med giftfria material. Även lokala leverantörer som Christels hudvård finns att köpa i butiken. Flera roliga saker finns som inte hittas så lätt. Som till exempel garn av återvunnen bomull och trosor tillverkat av bambu. Eller varför inte handgjorda kaffefilter?

I den lilla butiken finns väldigt mycket spännande och jag tycker så klart att ni ska titta in och upptäcka och så klart, få en trevlig pratstund med Johanna!

Kolla gärna in hemsida och webshop HÄR

/ Jan Malmgren

smarta
bege


About the AuthorLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back to Top ↑
 • november

  23nov14:00- 18:00Trädgårdsinspiration

  26nov10:00Babycafé

  27novHeldagInfluensavaccin

  27nov14:30- 16:30Läxhjälp

  Visa fler event
 • Fastighetsbyrån
 • Ica
 • Björkhaga plantskola
 • Handelsbanken
  Med Fotvård
  Beab
  Solar Plexus
 • Gilla oss gärna :)

 • Lunchdejt med världens bästa!! #niromas veberodnu #veberöd #veberodnu ...

  99 3

  En av Sveriges vackraste platser #körsbärsdalen #veberodnu veberodnu ...

  130 5

  Vi äter kvällsmaten i paradiset #körsbärsdalen veberodnu #veberodnu ...

  118 2

  Nu är mitt liv över... Let's be a soccermom #soccer #soccermom #veberodnu veberodnu ...

  111 6

  Nu är bloggen uppdaterad med vår utflykt från igår 💖🙏 Länk i profilen ⬆️ #bloggse #körsbärsdalen #veberodnu #familjeutflykt #smultronställe #smultronställeiskåne #skåne #visitskane #veberöd #millimys ...

  50 2

  Dansen går ju bra..... #fiskedamm förstör allt :) Mira undrar vad en mangel är.... #veberöd veberodnu #veberodnu ...

  97 2

  Åhhh jag är så peppad! Jag fick frågan från vårt Bibliotek i Veberöd om jag ville komma & prata Feelgood - boktips! Såklart jag ville! På facebook kan du rösta på deras sida om det passar bäst en vardagskväll eller en lördagseftermiddag 🤩📚
  #feelgood #feelgoodfrossa #feelgoodfrossamedmillimys #veberodnu #millimys #boktips #älskaböcker #vårläsning #bokblogg #bokbloggare #lästips #boknörd
  ...

  102 27
 • Populära inlägg & sidor

 • Våra gillare :)