Lindfors
JV taxi
Veberöds Kakelkompani

veberod.nu

Published on december 21st, 2016 | by admin

0

Julmöte för Veberod.nu & SödraSandby.com

Sedan ett tag tillbaka har veberod.nu haft en syskonhemsida, nämligen södrasandby.com. Sidan fungerar precis som veberod.nu, men för Södra Sandby istället. Trots att vi är verksamma inom två olika områden anser vi det viktigt med ett nära samarbete och kommunikation. Vi tycker det är bra om man exempelvis kan få representanter från respektive företagarförening, medborgarkontor med mera att komma i kontakt med varandra och diskutera. Hur ska Veberöd utvecklas? Hur ska Södra Sandby utvecklas? Hur kan vi göra detta tillsammans? Samtidigt är det bra för oss ungdomsreportrar att träffas, dela med oss av tips, tankar och idéer.

Vi vill bygga fungerande nätverk i och mellan våra byar, för det krävs det ett stabilt nätverk mellan OSS. Det är alltså bara naturligt att vi därför träffas regelbundet och följer upp varandras arbete. Denna gång blev vår samlingspunkt The Lodge. The Lodge ligger strax utanför Genarp och erbjuder spaupplevelser, hotellservice och även supergod mat. Redan innan man helt når The Lodge känner man mysighetsfaktorn. Lyktor lyser upp hela allén upp till entrén och väl där möts man av ljusslingor runt buskar och husknutar. När man kommer in möts man av värme, artiga värdar och ofta redan en mycket härlig stämning. Servicen är fantastisk och maten är himmelskt god (och fantastiskt nog närproducerad), oavsett om man äter normalkost, har allergier eller kanske inte äter fisk och kött. Kocken lyckas alltid hitta något för alla!

Det är alltid roligt att träffa sina kollegor, både från Veberöd och Södra Sandby och det var kul att höra vad de andra upplever i sitt arbete. Det är träffar som dessa som får oss bakom sidorna att fungera, så att vi kan verka för er. Det är också ställen som The Lodge och andra fina annonsörer som gör vårt arbete möjligt. Tack!

Tea Martinsen (Veberöd), Emmy Odeskog (Sandby), Linn Malmgren (Veberöd), Alice Petersson (ej med på bild) m3

Tea Martinsen (reporter), Emmy Odeskog (reporter), Niclas Odeskog (ordf Sandby företagarförening), Nils-Åke Stålring (Byarådet), Eva Jönsson (Föreningsalliansen), June Ljungqvist (Medborgarkontoret), Esteban Mayobre (Polisen), Göran Holmqren (annonsförsäljare), Jan Malmgren (Byutveckling AB, ej på bild), Linn Malmgren (reporter)

m4

 

m5

m1

/Linn Malmgren

 

Sbis


About the AuthorKommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Back to Top ↑
 • augusti

  24aug19:00- 21:00Allsångskväll

  25aug17:00Nyinvigning av Blå Huset - Hairdo

  25aug18:00- 21:00Nattadoppet

  26augHeldagAntivåldsgalan

  Visa fler event
 • UA Syd
  Östarp
  Fastighetsbyrån
  Veberöds bilverkstad
 • Bengts Hästsport
  Byutveckling
  Adderat
  Bäckströms Kakel
  Ica
  Hälsokost
 • Landäng
  Ettans
  Apotek
  Trafik & fastfood
  Veberöds trafikskola
  Omtanken
  Nilssons Blomsterhandel
  Björkhaga plantskola
  Novakliniken
  Björnstorps snickeri
 • Humlamaden Rehab
  Herex
  Almasoft
  Köksland
 • Gilla oss gärna :)

 • Instagram – #veberodnu

  Här får ni gärna lägga upp egna kul bilder om Veberöd :)
 • Senaste från Medborgarkontoret

  På medborgarkontoret finns just gott om turistmaterial för dig som vill semestra i din närmiljö. ... Se merSe mindre

 • Populära inlägg & sidor

 • Våra gillare :)