Rödde Tak

Bygdens företag

Projekt som dessa företag hjälper till med hittar du HÄR. TACK :) !

Print listing Save listing in PDF

Lunds Kommuns Fastighets AB

Adress:
Veberöd, Sverige
Beskrivning:

Om LKF

LKF

Lunds Kommuns Fastighets AB bildades 1947 och har sedan dess varit ett helägt kommunalt bolag. Vår huvudsakliga uppgift är att erbjuda lundaborna kvalitativa bostäder till en rimlig kostnad.

I samverkan med Lunds kommun ska vi medverka till att tillgodose bostadsbehovet i kommunen. Vårt uppdrag är att förvärva, äga, bygga och förvalta fastigheter eller tomträtter med bostäder, affärslokaler eller kollektiva lokaler.

Vi ska erbjuda lundaborna bostäder av god kvalitet i god miljö och till rimlig hyra och samtidigt se till att planering och nyproduktion anpassas till efterfrågan. Under de kommande sju-åtta åren planerar vi att bygga cirka 1 800 nya hyresrätter och målet är att färdig ställa 250 – 300 lägenheter per år

Vi har bostäder i Lunds stad, Stångby, Dalby, Södra Sandby, Veberöd, Genarp och Revinge. Totalt äger och förvaltar vi nästan 9 000 bostadslägenheter, vilket är cirka 40 procent av alla hyresrätter i kommunen. Detta innebär att 15 000 – 20 000 lundabor har sitt hem hos oss.

Utöver bostäder äger vi också flertalet av kommunens äldreboenden, stadsdelscentrum som Fäladstorget, Linero centrum och Karhögstorg med handel och service samt attraktiva affärslokaler i Lunds centrum.

 

Varmt välkomna!

Mejl: info@lkf.se
Telefon: 046- 35 85 00
Kategori:   
Tagglista:         

Back to Top ↑
 • Tandläkarvillan
  Tommy Nilsson
  Natur o kakel
 • Apotek
  RomeleTV
  Vollsjötryck
  Jackie
  Skånsk Elitbygg
  Actic
 • Teknik & Design
  Romele Kro
  KG reklam
  Cykel & sånt
 • Lomma Fiskvagn
  Team Helheten
  AnnFotvård
  Bengtssons Elservice
  Leander Pehrson
  Ecomentum
  Skönehtsrummet
  Snickeri Stark
  Hunden o herden
  Lagerberg
 • Teknik & Design
  Thulins Bilvård
  Veberöds redovisningsbyrå
  Aktivsyn
  Veberöds Pub & Pizzeria
  Yv trädgårdstjänster
 • All vinst går till byn!

  Annonseringen från alla dessa företag, genererar pengar som används till att driva denna sida och kunna lägga så mycket tid som möjligt och för att synliggöra vår bygd och dess företag och föreningar. Förutom detta så går 10% direkt till förenings och ungdomsverksamhet i byn. Företag som helt enkelt har ett stort hjärta för vår bygd :)