Rödde Tak

Bygdens företag

Projekt som dessa företag hjälper till med hittar du HÄR. TACK :) !

Lunds Kommuns Fastighets AB

Lunds Kommuns Fastighets AB
Adress:
Veberöd, Sverige
Beskrivning:

Om LKF

LKF

Lunds Kommuns Fastighets AB bildades 1947 och har sedan dess varit ett helägt kommunalt bolag. Vår huvudsakliga uppgift är att erbjuda lundaborna kvalitativa bostäder till en rimlig kostnad.

I samverkan med Lunds kommun ska vi medverka till att tillgodose bostadsbehovet i kommunen. Vårt uppdrag är att förvärva, äga, bygga och förvalta fastigheter eller tomträtter med bostäder, affärslokaler eller kollektiva lokaler.

Vi ska erbjuda lundaborna bostäder av god kvalitet i god miljö och till rimlig hyra och samtidigt se till att planering och nyproduktion anpassas till efterfrågan. Under de kommande sju-åtta åren planerar vi att bygga cirka 1 800 nya hyresrätter och målet är att färdig ställa 250 – 300 lägenheter per år

Vi har bostäder i Lunds stad, Stångby, Dalby, Södra Sandby, Veberöd, Genarp och Revinge. Totalt äger och förvaltar vi nästan 9 000 bostadslägenheter, vilket är cirka 40 procent av alla hyresrätter i kommunen. Detta innebär att 15 000 – 20 000 lundabor har sitt hem hos oss.

Utöver bostäder äger vi också flertalet av kommunens äldreboenden, stadsdelscentrum som Fäladstorget, Linero centrum och Karhögstorg med handel och service samt attraktiva affärslokaler i Lunds centrum.

 

Varmt välkomna!

Mejl: info@lkf.se
Telefon: 046- 35 85 00

Back to Top ↑
 • Jarla
  Natur o kakel
  Tandläkarvillan
  Tommy Nilsson
 • Skånsk Elitbygg
  Nickoletta
  Actic
  Apotek
 • KG reklam
  Blentarps redovisning
  Idalasnickaren
  hovslageri
  Teknik & Design
  Hemklart
  Cykel & sånt
 • Julia cosmetic
  Lagerberg
  AnnFotvård
  Hunden o herden
  Leander Pehrson
  Team Helheten
  Skönehtsrummet
  Bengtssons Elservice
  Blentarp
  Snickeri Stark
 • Vasaholm Trädgård
  Yv trädgårdstjänster
  Linero Snickeri
  Veberöds Pub & Pizzeria
  Durandhs begravningsbyrå
  Veberöds redovisningsbyrå
 • All vinst går till byn!

  Annonseringen från alla dessa företag, genererar pengar som används till att driva denna sida och kunna lägga så mycket tid som möjligt och för att synliggöra vår bygd och dess företag och föreningar. Förutom detta så går 10% direkt till förenings och ungdomsverksamhet i byn. Företag som helt enkelt har ett stort hjärta för vår bygd :)