Rödde Tak

Bygdens företag

Projekt som dessa företag hjälper till med hittar du HÄR. TACK :) !

Stall Lutfi Kolgjini

Stall Lutfi Kolgjini
Adress:
Vombs Nygård 171, 247 96 Veberöd
Beskrivning:

Skärmklipp

Skärmklipp2

Om Lutfi Kolgjini AB

Lutfi Kolgjini AB är ett av Sveriges största hästsportsföretag med hela Europa som arbetsfält.  Företaget sysselsätter ett 50 tal personer och omsätter ca 70 miljoner kronor varje år.

Företagets inriktning är träning och tävling med travhästar men också med en mycket stor och betydelseful inriktning på avel och uppfödning av travhästar. Verksamhetens hjärta finns på Vombs Nygård utanför Veberöd i Skåne. Det finns ytterligare tre gårdar i Skåne för träning och uppfödning samt Jägersro travbana i Malmö. Dessutom förläggs verksamheten mer och mer  till Frankrike. Tävlingsverksamheten är bland de största i Sverige och varje år springer stallets hästar in ca 25 miljoner kronor till sina ägare. Inom avelsverksamheten föds det ca 50 nya föl varje år. Stora investeringar har gjorts på våra anläggningar, framför allt på Vombs Nygård som idag är en av Europas mest kompletta träningsanläggningar.

Väl mött i Stall Kolgjini -  ”Hem för Champions"

Telefon: 070-584 39 19

Back to Top ↑
 • Tandläkarvillan
  Natur o kakel
  Jarla
 • Nickoletta
  Apotek
  Actic
 • KG reklam
  hovslageri
  Teknik & Design
  Idalasnickaren
  Hemklart
  Cykel & sånt
  Blentarps redovisning
 • Leander Pehrson
  AnnFotvård
  Bengtssons Elservice
  Team Helheten
  Snickeri Stark
  Östarp
  Hunden o herden
  Blentarp
  Julia cosmetic
  Lagerberg
 • Mossagården
  Linero Snickeri
  Smaksak
  Vasaholm Trädgård
  Bilbengtsson
  Veberöds Pub & Pizzeria
 • All vinst går till byn!

  Annonseringen från alla dessa företag, genererar pengar som används till att driva denna sida och kunna lägga så mycket tid som möjligt och för att synliggöra vår bygd och dess företag och föreningar. Förutom detta så går 10% direkt till förenings och ungdomsverksamhet i byn. Företag som helt enkelt har ett stort hjärta för vår bygd :)