Bygdens företag

Projekt som dessa företag hjälper till med hittar du HÄR. TACK :) !

Natursten & kakeltjänst

Natursten & kakeltjänst
Adress:
Veberöd
Beskrivning:

Välkommen till Natursten & Kakeltjänst!

Skärmklipp

Drömmer du om ett nytt badrum? Med natursten, kakel och klinker har du näst intill obegränsade möjligheter att få ett vackert och funktionellt rum i en stil som passar dig.

Sten är ett naturligt och tåligt material som ger en exklusiv prägel åt varje rum. Stensorter som granit och marmor passar inte bara i badrummet utan är även utmärkt till bänkskivor i köket, golv i hallen eller fönsterbänkar i husets alla rum.

Natursten & Kakeltjänst i Veberöd kan hjälpa dig med såväl kakelsättning som montering av natursten i alla typer av hygienutrymmen. Sedan en tid tillbaka ingår även stensättning utomhus i verksamheten. Vad du än är ute efter – en stenlagd garageuppfart eller en dekorativ trädgårdsmur – är det hit du ska vända dig. Behöver du hjälp med mindre snickerier kan detta också ordnas.

Telefon: 0708-88 62 68

Back to Top ↑
 • Natur o kakel
  Tandläkarvillan
 • Apotek
  Actic
  Nickoletta
 • Blentarps redovisning
  Hemklart
  KG reklam
  Idalasnickaren
  Snickeri Stark
  hovslageri
  Teknik & Design
 • Östarp
  Leander Pehrson
  AnnFotvård
  Blentarp
  Team Helheten
  Hunden o herden
  Julia cosmetic
  Lagerberg
  Bengtssons Elservice
 • Durandhs begravningsbyrå
  Veberöds Pub & Pizzeria
  Linero Snickeri
  Aktivsyn
  Smaksak
  Veberöds redovisningsbyrå
 • All vinst går till byn!

  Annonseringen från alla dessa företag, genererar pengar som används till att driva denna sida och kunna lägga så mycket tid som möjligt och för att synliggöra vår bygd och dess företag och föreningar. Förutom detta så går 10% direkt till förenings och ungdomsverksamhet i byn. Företag som helt enkelt har ett stort hjärta för vår bygd :)