Bygdens företag

Projekt som dessa företag hjälper till med hittar du HÄR. TACK :) !

The Lodge Hotel

The Lodge Hotel
Adress:
Veberöd
Beskrivning:

SPA SKÅNE, HOTELL OCH SPA WEEKEND

LIFE LESS ORDINARY

På en av Skånes högsta punkter, bara ett stenkast från Veberöd, reser sig The Lodge. Hotellet har ett unikt läge med en fantastisk utsikt över det böljande skånska landskapet mot Malmö, Lund och Eslöv. På The Lodge befinner man sig kort och gott mitt i naturen, nära hemmet men ändå lite som att komma upp till en annan värld – ett American Hideaway som är anläggningens affärsidé. Hela The Lodge är därför byggd i New England/Lexington-stil och man strävar efter att vara annorlunda och unika i både stort och smått.

Spa
Förutom fantastisk utsikt över slätt och skog bjuder den lilla spaanläggningen på fullkomlig avslappning och vila för kropp och själ. En vedeldad bastu och värmande utomhus jacuzzis på det stora trädäcket är bara några av de saker som gör att upplevelsen blir till något utöver det vanliga. Du är välkommen upp för att få en lyxig ansiktsbehandling eller välgörande massage, det finns flera olika behandlingar att välja mellan. The Lodge har också ett utbud av ekologiska och närproducerade produkter som du kan köpa på hotellet (Jurlique, L:a Bruket och DharmaZone t ex), antingen till dig själv eller för att ge bort till någon du har kär.

Restaurang
I hotellets restaurang, Heaven, serveras endast mat av högsta klass med spännande smaker och textur inspirerad av den svenska floran och faunan, raffinerade med moderna metoder. Man jobbar med så mycket lokala råvaror som möjligt, det kan vara lamm från Romelekött i byn, grönsaker från Mossagården och sparris från Sparrisgården t ex. Hotellet har som målsättning att erbjuda en helhet av upplevelsen som innebär endast de bästa lokala råvarorna och de bästa dryckerna serveras. Allt detta binds samman med högt ställda krav på personlig service. Om lördagarna serveras Afternoon Tea buffé mellan 14-17, på söndagarna serveras Sunday Brunch i två sittningar, kl 12 & 14. Varje kväll måndag-lördag serveras en 4-rätters meny efter säsong, och så affärslunchen på vardagar såklart. Men, du kan lika väl komma förbi på en enkel kopp kaffe & kaka, en räkmacka eller något annat gott närsomhelst under dagen – eller så kan vi rekommendera ett glas rosé på verandan på första parkett framför den fantastiska solnedgången. Vill du vara säker på att vi har lediga platser så slå en signal innan du kör upp!

Hotell
Trots att The Lodge inte är stort hotell så kan man erbjuda flera olika boendealternativ. I Tree Top Lodge finns 12 dubbelrum samt en fantastisk svit, alla med utsikt över landskapet. I hotellets Cabins, omgivna av grönska finns ytterligare 9 smakfullt inredda dubbelrum. Det finns flera olika boendepaket att välja mellan, och på sommaren kan man också boka in sig på ett B & B paket.

lodge

Telefon: 046-24 89 05

Back to Top ↑
 • Tandläkarvillan
  Natur o kakel
 • Apotek
  Nickoletta
  Actic
 • Snickeri Stark
  Hemklart
  Idalasnickaren
  Blentarps redovisning
  Teknik & Design
  hovslageri
  KG reklam
 • Bengtssons Elservice
  Hunden o herden
  Östarp
  Leander Pehrson
  Blentarp
  AnnFotvård
  Lagerberg
  Team Helheten
  Julia cosmetic
 • Veberöds Pub & Pizzeria
  Aktivsyn
  Teknik & Design
  Veberöds redovisningsbyrå
  Durandhs begravningsbyrå
  Smaksak
 • All vinst går till byn!

  Annonseringen från alla dessa företag, genererar pengar som används till att driva denna sida och kunna lägga så mycket tid som möjligt och för att synliggöra vår bygd och dess företag och föreningar. Förutom detta så går 10% direkt till förenings och ungdomsverksamhet i byn. Företag som helt enkelt har ett stort hjärta för vår bygd :)