Rödde Tak

Bygdens företag

Projekt som dessa företag hjälper till med hittar du HÄR. TACK :) !

Köksland

Köksland
Beskrivning:

Kök

Hos oss hittar du kök från ledande köksleverantörer. Ballingslöv och Novaflex är två Svenska kökstillverkare som erbjuder ett stort sortiment av köksinredningar. Vi säljer även kök från Mobalpa som är Frankrikes ledande kökstillverkare! Besök vår köksbutik 3 mil utanför Malmö! Där hittar du mer än 20 uppsatta utställningskök!

Badrum

Letar du efter badrum? Då kan vi hjälpa dig! Vi har nyligen renoverat vår badrumsutställning och idag har vi mer än 10 nya badrumsmiljöer uppsatta från leverantörer som Dansani, Aspen och Hafa. Vi har även utförsäljning på några badrumsmiljöer med rabatter upp till 30 – 50%

Vitvaror

Vilken vitvaruleverantör ska du välja när du ska köpa nya vitvaror? Hos oss hittar du vitvaror från några av Sveriges ledande vitvarutillverkare! Vi har dessutom ett stort antal maskiner uppsatta i utställning för visning! Några leverantörer vi jobbar med är: Miele, Siemens, Husqvarna, Electrolux och Cylinda. Kontakta oss idag för att få hjälp vid val av vitvaror!

Välkomna!

Telefon: 046-238660
Kategori:

Back to Top ↑
 • Jarla
  Natur o kakel
  Tandläkarvillan
 • Actic
  Nickoletta
  Apotek
 • hovslageri
  Idalasnickaren
  Teknik & Design
  Blentarps redovisning
  Cykel & sånt
  KG reklam
  Hemklart
 • Östarp
  AnnFotvård
  Blentarp
  Leander Pehrson
  Team Helheten
  Lagerberg
  Julia cosmetic
  Bengtssons Elservice
  Hunden o herden
  Snickeri Stark
 • Linero Snickeri
  Durandhs begravningsbyrå
  Yv trädgårdstjänster
  Veberöds redovisningsbyrå
  Bilbengtsson
  Smaksak
 • All vinst går till byn!

  Annonseringen från alla dessa företag, genererar pengar som används till att driva denna sida och kunna lägga så mycket tid som möjligt och för att synliggöra vår bygd och dess företag och föreningar. Förutom detta så går 10% direkt till förenings och ungdomsverksamhet i byn. Företag som helt enkelt har ett stort hjärta för vår bygd :)