JV taxi
Lindfors
Veberöds Kakelkompani

Företag

Published on maj 2nd, 2017 | by admin

0

Fotvård med fokus på kunden

Ann Neman bestämde sig för att satsa på något hon brann för, service. Det var så Veberöds Medicinska Fotvård föddes.

Från början var Ann intresserad av att utbilda sig inom Zonterapi. När Annica som var hennes fotvårdsterapeut hörde detta gav hon henne rådet att istället satsa på en utbildning till Medicinsk fotvårdare. Efterfrågan var stor i Veberöd och Annika hann inte med alla sina kunder. Ann påbörjade då sin utbildning på Axelssons i Göteborg som pågick i sex månader på heltid. I november startade hon upp sin verksamhet i lokalerna på Södra Järnvägsgatan 12 i Veberöd. Ann blev väl mottagen och fick massor med positiva reaktioner från alla håll i Veberöd när hon startade upp.

Detta är inget hon ångrar idag när hon titulerar sig som, Diplomerad Medicinsk Fotvårdare. Nu arbetar Ann och Annica tillsammans som kollegor i den trevliga lokalen och trivs väldigt bra med detta. Det är ingen konkurrens dom emellan. Utan de båda stöttar och hjälper varandra.

Ann tycker att fötter är fascinerande eftersom de säger mycket om hur personen mår i allmänhet. ”Fötterna är vårt viktigaste fundament och många problem i rygg och knä kan bero på att inte fötterna mår bra”, säger Ann stolt.

Klinikens kunder är av stor variation i både åldrar och kön även barn som har problem med vårtor.
– Alla är välkomna och jag anpassar behandlingen efter kundens önskemål och behov. Vissa kommer bara för att få 55 minuters avkoppling och andra kommer för att dom har problem med sina fötter som till exempel liktorn, svamp, förhårdnader, nageltrång och ”sandalfötter”, säger Ann. Med andra ord behöver du inte ha sjuka fötter för att boka en tid hos henne.

När du kommer till Ann möts du av en skylt där det står att du själv väljer om du vill prata eller vara tyst. Ann har hög kundfokus, är lugn, omtänksam och känner aldrig sig stressad. Hon har sekretess mot dig som kund och journalför varje besök. Så med andra ord är du i trygga händer med dina fötter. Om man drabbats av problemfötter är det bra att man gör en behandling var tionde vecka. Vill man endast ha avslappning och få fötterna uppfiffade är det efter behov.

I framtiden vill Ann utveckla sig inom sin yrkesroll genom kontinuerlig utbildning samt specialisera sig på diabetesdrabbade kunder.

När jag frågar Ann vad det roligaste med hennes yrke är säger hon med ett stort leende;
– Jag älskar när jag ser det fina resultatet och den avslappnade kunden.

I butiken kan du även köpa bra produkter till dina fötter som är väl utvalda av Ann och Annika. Du kan också köpa presentkort till nära och kära. En behandling på 55 minuter kostar 410 kr.

Butikens öppettider:
Måndag, onsdag och torsdag 09:00 – 17:00
Fredagar: 09:00 – 16:00
Lördagar: Efter behov och efterfrågan
Behandlingar kan bokas utöver butikens tid.

/Malin Martinsson

Sbis


About the AuthorKommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Back to Top ↑
 • februari

  23feb14:00- 16:00Prova på innebandy i hallen - Sportlov - Fritid

  27feb13:00- 15:00Paketspelet

  27feb15:00Film

  27feb18:00- 20:00Skrivcirkel

  Visa fler event
 • Östarp
  UA Syd
  Fastighetsbyrån
  Veberöds bilverkstad
 • artteam
  Bengts Hästsport
  Hälsokost
  Ica
  Bäckströms Kakel
  Adderat
 • Omtanken
  Apotek
  Trafik & fastfood
  Landäng
  Veberöds trafikskola
  Björnstorps snickeri
  Novakliniken
  Björkhaga plantskola
  Ettans
  Nilssons Blomsterhandel
 • Veberöds församling
  sotarna
  Fothälsan
  Empoli
 • Gilla oss gärna :)

 • Instagram – #veberodnu

  Här får ni gärna lägga upp egna kul bilder om Veberöd :)
 • Senaste från Medborgarkontoret

  Finns det någon därute som är intresserad av " extraknäck" 6 tim i veckan. Hör av er till June på medborgarkontoret 046-356757 för mer information. ... Se merSe mindre

 • Populära inlägg & sidor

 • Våra gillare :)