Flipin
Magnusson
Perssons
Tandläkare huldt
entreprenadställningar
Lindfors

Polis

Published on september 14th, 2017 | by admin

0

Esteban lämnar Veberöd

Jag vill med några enkla meningar berätta att jag kommer att lämna tjänsten som områdespolis i Veberöd för att istället jobba som operatör på Regionala LedningsCentralen i syd,  RLC-syd. 

Mitt arbete som områdespolis i Veberöd har på sista tiden varit ganska begränsad. Jag vill mer än vad jag kan göra och därför beslutat för att testa en annan tjänst. 

Dessa tre år som jag har varit områdespolis i Veberöd har gett mig mycket glädje men också lite huvudvärk. 

Jobbet som områdespolis är mycket varierande och man ska lägga medborgarna i centrum. Ni i byn är fantastiska människor med mycket engagemang för att byn ska växa och att den ska vara underbart att bo där. Jag har under dessa år försökt bidra till ordning och reda i byn så att alla ska känna sig trygga. 

Mitt förebyggande arbete har gått ut på att skapa relationer och nätverk för att tillsammans medverka i en tryggare by. Ni har fått mig att känna mig en del av byn. Ny har bidragit att mitt jobb har varit underbart att gå till. När jag kommer till skolan eller stannar vid macken och ungdomar känner igen mig till namn fylls mitt hjärta med värme. Jag känner att jag har kanske lyckat lite med att skapa en synligare polis. En polis som man känner tilltro till och att polisen bryr sig om en. 

Jag lämnar min tjänst, inte på grund av arbetsuppgifterna, utan för att känslan av att inte vara tillräcklig har tagit över min dag. 

Jag vill vara närvarande och vill kunna finnas på plats när ni hör av er. Tyvärr är omständigheterna inte som det skulle vara. 

Jag vill tacka er alla som jag har haft med att göra, även om jag har varit ibland tvungen att skriva böter eller ta en A-traktor i beslag, för att ni har bidragit att jag har blivit den polismannen jag är idag. 

Tack alla ni som engagerar er i byn i olika konstellationer, byarådet, Veberod.nu, föreningsaliansen, medborgarkontoret, företagarföreningen, nattvandrarna m m. Ni gör ett fantastiskt jobb.

Jag säger inte hejdå utan jag säger på återseende. Jag kommer inte att vara verksam i Veberöd i yttre tjänst framöver men ni kommer alltid att finnas hos mig oavsett var i min karriär jag befinner mig. 

 

Hälsningar 

Esteban

Din Polis 

smarta


About the Author



Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back to Top ↑
  • mars

    Inga event

  • Olsbring
  • Adderat
  • Björnstorps snickeri
  • Köksland
    Veberöds församling
    sotarna
    Solar Plexus
  • Gilla oss gärna :)

  • This error message is only visible to WordPress admins

    Error: No posts found.

    Make sure this account has posts available on instagram.com.

  • Populära inlägg och sidor

  • Våra gillare :)


https://gotporn.cc/